Bouw het bedrijf waar je van droomt

Droom jij ervan om succesvol te zijn met je eigen bedrijf? Maar weet je niet waar je moet beginnen of vind je het doodeng om écht aan de slag te gaan, en blijf je hangen? Zonde.

Met mijn gratis roadmap krijg je direct praktische handvatten om snel en succesvol jouw bedrijf te bouwen en te laten groeien. Zodat je door de bomen het bos weer ziet en je een vliegende (door)start maakt. Wil jij vooruit?

Deze praktische roadmap helpt je aan een solide basis voor jouw eigen bedrijf

Ondernemen wordt pas echt leuk als het lekker loopt en je kunt blijven groeien, wat er ook gebeurt.

Met een goed fundament en een praktische strategie worden je ideeën en plannen concreet en is je kans om te slagen gewoon veel groter. Dat is bewezen.

Gebruik mijn gratis roadmap, dan weet je meteen hoe je het aan kunt pakken en bespaar je jezelf flink wat tijd. Vraag hem hier aan en je ontvangt de roadmap direct. 

Natuurlijk zijn jouw gegevens 100% veilig bij mij. Als je je aanmeldt voor deze roadmap, ontvang je ook tips en inspiratie over succesvol ondernemen (max. 10 x p.m.). Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Waarom is het opstarten van een bedrijf zo uitdagend en

wat heb je nodig als ondernemer?

Deze vraag beantwoord ik in de special over “De startende ondernemer” in de uitzending van

Ondernemend Nederland op RTL 7 & RTL Z.

Succesvol je eigen bedrijf starten

en laten groeien? Jij kunt het ook! 

Je bent een kei in je vak maar je komt erachter dat, nu je voor jezelf begint, ondernemen een vak apart is. Je wilt natuurlijk goeie klanten met dat wat je het allerliefste doet. Zonder dat je geldzorgen en problemen hebt. Tja, hoe pak je dat nou het beste aan?

Het opbouwen en laten groeien van een bedrijf is een lastige puzzel en je moet veel keigoede keuzes maken om jouw vliegwiel draaiende te krijgen. Ook heb je een ijzersterke fundering nodig om op te bouwen, zodat het staat als een huis. Je bouwt het immers niet voor een jaartje ofzo. Je zoekt naar allerlei informatie en kennis en probeert van alles maar hoe pas je dat nou toe in jouw eigen business? Het ondernemen bezorgt jou hoofdbrekens. Pfff….kun je dat ergens leren, dat ondernemen? 

Jazeker! Mijn 26 jaar kennis en ervaring in ondernemen, marketing en sales is voor jou toegankelijk. Ik hou niks achter. Ik gun jou namelijk ook een succesvol bedrijf en ik deel zoveel je wilt. Laat jouw droom tot leven komen en vindt de succesformules die voor jou werken! Zodat het een winstgevend bedrijf wordt en je vrijheid gaat ervaren.

Ik help je daar graag bij. 

Wil je het opbouwen goed aanpakken, snelheid maken en zeker zijn van klanten dan gaan we samen aan de slag. Je kunt kiezen om met een enthousiaste groep ondernemers aan te slag te gaan, of VIP met max. 5 ondernemers  of voor exclusieve aandacht in een 1-op-1 coachingstraject (op dit moment is daar een wachtlijst voor). Wat past het beste bij jou en hoe wil jij jouw doel bereiken? 

 

SAMEN SUCCESVOL STARTEN

Wil je graag een business-buddy en hou je van sparren met mede-ondernemers? Dan is dit coachings- programma echt iets voor jou. Individueel aan de slag en tegelijkertijd samen sterk! Altijd persoonlijke coaching.

SUCCESVOL STARTEN VIP

Wil je individueel aan de slag en tegelijkertijd met een kleine exclusieve groep mede-ondernemers sparren en leren? Dan is dit VIP coachings- programma echt iets voor jou. (max.5). Altijd persoonlijke coaching.

EXCLUSIEF 1-OP-1

Wil je het allerliefste 1-op-1 met mij aan de slag? 100% focus op jouw bedrijf en jouw ondernemersreis met alle ingrediënten voor een vliegende (door)start. Succes is verzekerd!

 

Wat anderen zeggen

Ondernemen is echt wat anders dan de corporate omgeving waar ik uit kwam. Ik twijfelde eerst om bij mijn start hulp in te schakelen. Ik vond dat ik het zelf moest kunnen, maar ik merkte dat ik bleef hangen in mijn gedachten en niet alles scherp kreeg. Met Lisette voelde ik meteen een klik. Ze is direct, oplossingsgericht en keek goed naar wat er bij mij past. Het is fijn dat ze ook uit het marketingvak komt, snapt waar ik mee worstelde en daarin ook kon adviseren. Met coaching hebben we heel concreet de grootste hobbels aangepakt. Ook heeft ze geholpen mijn eigen authentieke stijl en aanpak te vinden die echt bij mij past. Echt fijn!

Marièlle Butter- Timmermans

Marinellity

“Voordat ik aan“Succesvol Starten” begon, piekerde ik steeds opnieuw over mijn ondernemersplannen. Aan de hand van Lisettes progamma, heb ik o.a. belangrijke keuzes genomen over mijn aanbod, mijn ‘waarom’ helder geformuleerd en mijn doelgroep in kaart gebracht. De online groepscoaching is een belangrijk onderdeel van het programma, door mijn vragen te delen in de groep, groeide het vertrouwen in mijn onderneming. Lisette biedt met haar coaching en programma een veilige omgeving, structuur en een persoonlijke aanpak. Echt waardevol voor elke startende ondernemer!”

Asha Boschma

Be You By Me

“Ik heb als ondernemer, die al even onderweg is, mogen ervaren wat Lisette voor je kan betekenen. Een luisterend oor, een positief kritische blik op zaken die je zelf niet ziet, omdenken, eerlijkheid en een enorme dosis positiviteit. Daarnaast een uitgebreide sales en marketingervaring en het vermogen om met iedereen te communiceren. Ik ben enorm trots op wat zij heeft bereikt.”

Robert Vavier

Directeur Eigenaar, HIGH SECURITY International bv

Gratis online training woensdag 6 mei 20 uur

Ontdek 9 strategieën om

klanten te trekken

Volgende training:

Woensdag 6 mei 2020
20 uur

Opeens is alles anders. Aan welke knoppen in je business moet je nu draaien om te overleven? Ontdek wat de meest belangrijke strategieën zijn om klanten aan te trekken in deze tijd. Zo kun jij jouw omzet weer verhogen en kun je vol goede moed met je business aan de slag. 

Wat je ontdekt tijdens deze online training vol tips en inspiratie:

  • Cruciale focuspunten die jou door deze crisistijd helpen
  • Het beste en makkelijkste systeem om jouw financiën te managen
  • Omdenken in crisistijd: Verhoog je omzet met deze interessante business ideeën
  • De grootste fouten die ondernemers maken in hun marketing
  • Hoe je een simpele strategie ontwikkelt om klanten te vinden 

Speciaal voor ambitieuze dienstverlenende professionals

  • Hidden

Natuurlijk zijn jouw gegevens 100% veilig bij mij. Als je je aanmeldt voor deze training, ontvang je ook tips en inspiratie over succesvol ondernemen (max. 10 x p.m.). Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Lisette in de media, op TV en op het podium

Met praktische workshops, waardevolle trainingen en artikelen help ik zo veel mogelijk ondernemers op weg om een groeiend en bloeiend bedrijf te ontwikkelen waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn en werken met de allerleukste klanten.

Wil je mij uitnodigen als spreker, trainer of auteur? Maak dan even een belafspraak om de mogelijkheden te verkennen.

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar strategie, marketing en saleservaring doe ik het allerleukste wat er is. Als verrijkende business coach help ik nieuwsgierige ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 17 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en bij honderden bedrijven in de keuken gekeken. Een bak ervaring waar je U tegen zegt.

Ik geloof dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bankrekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament, een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vindt het goud in je business en jezelf. Verrijk jezelf. Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?