Beoordeling masterclasses 9+

Coach met 25+ jaar ervaring in strategie, marketing en sales

Al 3500+ ondernemers geholpen

 Praktisch en super inspirerend

Ontdek de must-have blauwdruk voor een

vliegende start en winstgevende groei

Kijk NU meteen de masterclass. Klik op de startknop in de video.

Wil jij – na het zien van de masterclass – ook een haarscherpe analyse om er achter te komen welke kansen er voor jou zijn? En hoe je deze snel en met focus kunt benutten? Plan dan nu een Business Scan afspraak in mijn agenda. De investering hiervoor is 250 euro (ex. Btw).

Zo komt jouw droombedrijf met die heerlijke vrijheid en zelfstandigheid binnen bereik.

Stevig Fundament + Heldere Strategie =

Heerlijke Groei + Winstgevende Bloei

Ontdek hoe jouw vliegende start eruit ziet door samen de Business Scan te doen

Ontdek de stappen die je nu nog mist om goed van start te gaan zonder tijd, energie en geldverspilling. Online gaan we inzoomen op jouw bedrijf of idee en uitdagingen (± 60 minuten).

We analyseren samen je huidige aanpak en de verschillende bouwstenen van het fundament. Zo wordt direct duidelijk welke strategie jij moet kiezen om in korte tijd een vliegende start te bereiken.

Wat levert dit gesprek jou op?

  • Je weet precies welke stappen je als eerste moet zetten om een super leuk en winstgevend bedrijf te krijgen.
  • Je weet hoe je omzet binnen kunt halen en met wat.
  • Je weet welke kansen ik zie zodat je het maximale uit jezelf en jouw bedrijf kunt halen
  • Je verspilt geen kostbare tijd en energie meer aan rommelig opstarten dat bovendien te weinig omzet en winst op gaat leveren.
  • Je kent de valkuilen van 99% van de ondernemers zodat jij deze kunt vermijden

Je gesprek inplannen duurt maar 1 minuut. De investering is 250 euro (ex Btw). Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Zo simpel is het

Stap 1

Kies een geschikt moment

Stap 2

l

Beantwoord de vragen

Stap 3

(Video)bellen op de afgesproken tijd

Vorig jaar is de ondernemer in mij geboren en ik heb nu al een goedlopende praktijk! Voordat ik begon was mijn grootste angst om te weinig klanten te krijgen en hoe kreeg ik in godsnaam grip op mijn marketing?

Lisette’s programma zit super in elkaar, de roadmap brengt je precies van A naar B. Maar ook de mentale kant, hoe word je een ondernemer, dat stukje mindset, heeft alle aandacht gekregen in de sessies. Die persoonlijke coaching was voor mij het belangrijkste. Mijn uitwerkingen werden kritisch bekeken, beoordeeld en aangevuld, dat was heel erg waardevol. De kracht van Lisette is dat ze alles benoemt inclusief kritische noten en ze heeft overduidelijk veel ervaring, een scherpe blik en een goed stel hersenen.

Naast een goedlopende praktijk heeft het traject mij nog iets belangrijkers opgeleverd: Ik bepaal uiteindelijk zelf wat er gebeurt. Lisette nodigde me steeds uit om er echt mijn ding van te maken maar zij is wel de deskundige als het gaat om het opbouwen van een business. Mijn eigen koers varen moest ik dus leren. Gaandeweg was ik steeds beter in staat om er echt mijn ding van te maken en nu durf ik gewoon te luisteren naar mijn intuïtie. Dat aspect van het traject is ook heel waardevol. Ik noem het de geboorte van een ondernemer. Nu ben ik met vertrouwen onderweg als ondernemer. Volg je passie, dan ontvouwt zich het pad.”

Jacqueline Philipsen

Leef coaching en wellbeing – coach voor vrouwen in de overgang

Van het gebrek aan richting en focus in het begin werd ik echt onrustig. Ik had geen idee wat er allemaal bij het ondernemen kwam kijken. Ik startte naast mijn baan in loondienst en wilde het ondernemen nu goed aanpakken. Zo kwam ik bij Lisette terecht. Het Succesvol Starten programma heeft mij een gedegen basis gegeven waar ik telkens op terug kan vallen, ook toen de markt op z’n gat lag. Mijn toegevoegde waarde is helder, mijn aanbod en tariefstelling staan als een huis. Mijn netwerk heb ik leren inzetten, het strategiemodel hangt boven mijn bureau en het werkt allemaal goed zo want er wordt op aangehaakt. Van meerdere kanten komt er nu werk op me af en alles is erop gericht om dit jaar mijn omzet te verdubbelen. Wat ook handig is: ik kan voortborduren op die stevige basis en jaarlijks mijn plan weer updaten.

Lisette haalt echt de ondernemer in je naar boven, heeft veel kennis van zaken en legt de basis onder zowel het ondernemerschap als je bedrijf. Zo’n gedegen basis wens ik iedereen toe. De coaching en structuur geeft me veel houvast en focus.

Christy Pach

IKC & Teamcoach

Het strategiemodel vind ik al de hele investering waard geweest. Er staat nu een heldere stip op de horizon, met een duidelijk stappenplan hoe daar te komen. Ik weet wat ik moet doen terwijl het starten in het begin één grote zoektocht was en ik onvoldoende wist wat belangrijk was en wat niet. Ook de Customer Journey en bijvoorbeeld de Product Markt Combinatie matrix zijn waardevolle instrumenten die ik gebruik.

Het Succesvol Starten programma is echt een combinatie van dromen, denken en doen. Een mooie mix van praktijk en theorie om te groeien als ondernemer, zeker in combinatie met de coaching sessies waarin ik kon sparren met gelijkgestemde ondernemers en tegelijkertijd veel praktische tips en tricks kreeg. Heel waardevol. Lisette is afwisselend de motivator, steuntje in de rug en schop onder de kont gever, ik waardeer haar directe en coachende manier van werken.

Alle facetten die komen kijken bij het starten van een bedrijf komen voorbij in dit programma, met uiteindelijk een concreet ondernemingsplan. Ik voel mij door Succesvol Starten veel steviger in mijn keuzes en ben een stuk zakelijker geworden. Het programma is super voor ondernemers die vanuit een gedegen fundament een vliegende start van hun bedrijf willen en ook voor gevestigde ondernemers die willen groeien en een stuk basis missen.

Mariëtte Siezenga

DeCommCoach

“Lang heb ik geroepen dat marketing en verkopen niks voor mij is. Ik heb een paar keer hulp ingeroepen met stukjes marketing maar mijn probleem is er toen eigenlijk niet mee opgelost waardoor ik bleef hangen. Lisette heeft mij getriggerd door een van haar blogs waardoor ik besefte dat ik het grondig aan moest gaan pakken. Het kan echt anders. Ik wilde stoppen met die losse flodders.

Na 3 maanden begeleiding in het Daadkrachtig Doorbreken programma is mijn pad helder naar mijn doel en heb ik er veel tools bij. Mijn doelgroep is veel duidelijker en natuurlijk daardoor mijn aanbod. Ik voel mij nu veel zekerder over verkopen en marketing. Ik doe het nu gewoon, het hoort erbij en heb veel zin om ermee verder te gaan. Lisette heeft mij geholpen om verkoop en marketing leuker te maken op een manier die bij mij past. Het is logischer en gewoner. Ik heb nu structuur, er zit lijn in en duidelijkheid.

Ik vond 1-op-1 coaching heel fijn. Lisette biedt een goede mix aan de menselijke persoonlijke kant en de praktische kant. Ze houdt de vaart er lekker in en biedt overzicht. En ik ervaarde ruimte om alles langs te laten komen. Eigenlijk helemaal perfect.”

Raymonde van Zijl

Hartenwerk

Na het volgen van een webinar van Lisette en de gratis business scan, was ik overtuigd; ik had een business coach nodig! Elk coachmoment met Lisette was een feest, waarbij ik veel heb geleerd en ook echt alles kon bespreken. Immers, een eigen bedrijf is nauw verbonden met jouw persoonlijkheid. Met haar all-round kennis kan Lisette altijd die tools aanreiken die je op dat moment voor jouw bedrijf nodig hebt. Maar ook denkt ze mee met jouw ideeen, analyseert je website en denkt mee met teksten. Haar absolute kwaliteit is de focus op het verkoopproces, waarbij ze ook echt kijkt wat bij jou en jouw onderneming past. Ik weet zeker dat ik dankzij Lisette grote stappen vooruit heb gemaakt met Bent-e. Van “bedrijfje” naar “mijn bedrijf”, waar ik echt ontzettend trots op ben. Lisette kijkt niet alleen naar de zakelijke kant, maar ook naar jou als ondernemer. Ik kan een ieder Lisette van harte aanraden!

Bente Diemer

Bent-e - Nebu Scripting Services

Hoe ik de juiste (het best)e klanten kan binnenhalen was mijn grootste zoektocht aan het begin. Nu weet ik veel beter wat ik kan doen en ben ik waardevolle samenwerkingen aangegaan die mij maandelijks een mooie basisomzet opleveren. Dat geeft een stukje rust.

Het programma biedt een fijne houvast en structuur. Die 10 stappen maken het echt makkelijk om stap voor stap alles uit te werken en hebben mij goed geholpen in mijn ontwikkeling als ondernemer. Ik heb tijdens de coachingsessies ook veel geleerd van de anderen in de groep. In het stukje verkopen durf ik steeds meer en voel ik mij wel wat zekerder.Het blijft een kwestie van ervaring opdoen en leren. Ik vertrouw gelukkig meer op mijn intuïtie en ik durf ook nee te zeggen tegen opdrachten die niet bij mij passen. Focus houden en keuzes blijven maken in alles wat ik leuk vind, is waar ik me in wil blijven ontwikkelen.

Monique Vermeulen

Move woningadvies

Een vliegende start is ook voor jou bereikbaar.
Neem contact op als je popelt van ambitie, wilt knallen maar nog niet weet hoe.

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?