Wil jij een vliegende start?

Hou ‘t simpel. Groei snel, ook als persoon

Wil jij een vliegende start?

Hou ‘t simpel. Groei snel, ook als persoon.

Ontdek hoe je snel en goed jouw unieke bedrijf bouwt zodat je met succes doet wat je het allerliefste doet

Je staat aan het begin van jouw ondernemerschap of bent nog niet zo lang bezig.

Hoe bouw je nou in één keer jouw bedrijf goed op? Zodat je geen tijd verspilt en niet jouw belangrijke besluit om voor jezelf te beginnen terug moet draaien. Da’s is echt geen optie! Je popelt om leuke klanten te helpen maar hoe kom je daar aan? Hoe word je zichtbaar en hoe weet je dat je precies op de goede weg bent? En hoe doe je dat op een manier die goed bij jou past, zonder aangeleerde doorzichtige verkooptrucjes en duizend-in-een-dozijn marketing?  

Jouw weg naar succes

Met de Roadmap to Success ga jij met alle cruciale bouwstenen van jouw bedrijf aan de slag. Je bouwt daarmee een ijzersterk fundament. Een bedrijf dat zware stormen kan doorstaan en waarmee je zekerheid opbouwt. Je krijgt het beste van het beste aangereikt om belangrijke keuzes te maken en alles toe te passen in de praktijk. Zo wordt je succesvol, als persoon en als bedrijf en staan al jouw geluksmetertjes straks op groen. Want het gaat natuurlijk niet alleen maar om geld, maar ook over vrijheid, van betekenis en geliefd zijn.

Klinkt goed toch?

In het Succesvol Starten programma (geaccrediteerd door NOBCO) ontdek je alle facetten van het ondernemerschap. Mijn aanpak werkt! Door super focus, praktische support en heldere stappen te zetten bespaar je jezelf minstens 50% tijd als je het vergelijkt met alles zelf doen en uitvogelen. Binnen een paar weken heb je een strategie om een vliegende (door)start te maken met alle ingrediënten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Zo creëer je jouw unieke aanbod voor jouw ideale klanten en je leert hoe je deze vindt zodat je kunt leven van jouw bedrijf en meer dan die goede boterham gaat verdienen.

Je kunt nu een belangrijke keuze maken. Kom in actie zodat je kunt gaan doen wat je het allerliefste doet. Lekker aan de slag met de leukste klanten. Weer bruisen van de energie met twinkelende oogies omdat jouw klanten zoveel aan jouw hulp hebben.

Wil je het opbouwen echt goed aanpakken, snelheid maken en zeker zijn van klanten dan gaan we samen aan de slag. Je kunt kiezen om met een enthousiaste kleine groep ondernemers aan te slag te gaan, of we gaan voor 100% focus in een 1-op-1 coachingstraject (soms is daar een wachtlijst voor). Wat past het beste bij jou en hoe wil jij jouw doel bereiken?

SUCCESVOL STARTEN ONLINE

 

Wil je een stevig fundament bouwen voor jouw business zodat je zeker weet dat je overal aan hebt gedacht om succesvol te ondernemen? Je gaat aan de slag met de 10 bouwstenen.

Daarnaast ontdek je allemaal praktische masterclasses, checklists en tips die super waardevol zijn en een vliegende start mogelijk maken. Ook mijn bewezen succes script voor het easy peasy verkopen krijg je erbij. 

Dit programma is ideaal voor zelfdoeners en autodidacten. Als je vragen hebt, ben ik bereikbaar via e-mail en WhatsApp. Heb je het programma helemaal doorlopen? Dan spreken we elkaar uitgebreid in een persoonlijke 1-op-1 feedbacksessie.

EXCLUSIEF 1-OP-1

Wil je het allerliefste 1-op-1 met mij aan de slag? Met 100% focus op jouw bedrijf en jouw ondernemersreis met alle ingrediënten voor een vliegende (door)start?

We gaan samen met jouw verlangen om een winstgevend bedrijf te bouwen aan de slag. Stap voor stap. Alles komt aan bod, ook jouw mindset en we vinden een succesvolle marketing- en verkoopaanpak die helemaal bij jou past. Zodat je moeiteloos klanten aantrekt en snel groeit met jouw bedrijf. We houden het lekker praktisch en richten alles samen in. 

Ik neem daar onbeperkt de tijd voor tijdens de duur van onze samenwerking. Ik ben er voor je, altijd! 

 

Jouw droom wordt bereikbaar en concreet met de unieke Roadmap to Success.

Hét stappenplan met alle bouwstenen voor een succesvol bedrijf.

Wil je weten hoe jouw bedrijf succesvol wordt?

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken. 

Wat anderen zeggen

Ik wist nauwelijks iets over ondernemen en weet nu zoveel meer. Alle elementen van mijn onderneming zijn de afgelopen maanden aan bod gekomen. We hebben met elkaar heel veel uitgedacht en uitgewerkt zoals bijvoorbeeld mijn ideale doelgroep (musici), marketingstrategie en mijn communicatiemiddelen zoals advertenties en weggevers. AlexanderTechniek heeft een betere plek gekregen in het geheel en het is nu duidelijk voor musici voor welke pijnklachten dit een oplossing biedt.

Contact leggen met potentiële klanten vond ik superspannend maar ook dat wordt steeds vanzelfsprekender en ik weet nu hoe ik dat het beste kan doen. Ik durf ook meer uit te proberen waardoor ik echt een groei in het aantal klanten heb gezien. Lisette geeft veel meer persoonlijke aandacht dan ik dacht, zowel in de groep als 1-op-1 waardoor ze meer dan waarmaakt wat ze afspreekt. Ze is een integere coach met grote voelsprieten voor wat iemand op welk moment nodig heeft.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Myrte van Westerop

Trainer en docent Alexandertechniek

Als ik ergens voor ga, dan wil ik het goed doen. Dus toen ik bedacht dat ik ging ondernemen, dacht ik meteen: dat ga ik niet in mijn eentje doen. Ik heb er geen kaas van gegeten als voormalig arts en eigenlijk moet je een heel nieuw vak leren. Ik moest over veel nadenken. Het opzetten was meer werk dan ik dacht. Er komt zoveel kijken bij het starten van je bedrijf. Niet alleen in praktische zin. Ook in mentale zin. Je komt jezelf regelmatig tegen. En geduld is belangrijk. Met Lisette en al doende kwam ik erachter wat het beste werkt en welke weg het beste bij mij past. Zo ontplofte mijn LinkedIn na een persoonlijke post en de afspraken stroomden vanzelf binnen.

Het Succesvol Starten programma als geheel en de opdrachten erin zijn super goed. Lisette raakt de gevoelige snaar, blijft altijd rustig en houdt het overzicht. Ze geeft veel extra service, heel fijn. Totaal geen grens in ervaren. Het fundament ligt er, de systematiek is helder. Als ik weer nieuwe klanten nodig heb, weet ik hoe ik dat moet doen. Ook weet ik hoe ik een bedrijf moet runnen, daar ben ik heel zelfverzekerd over. Alles is duidelijk. Zo fijn!

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Tineke Plat

Roer Om Expert, coaching voor artsen

Tja, waar begin je als starter? Ik voelde me wiebelig en wist niet zo goed welke stappen te zetten. Ik bleek een veel te brede focus te hebben en wilde liefst iedereen helpen. Het was een eye-opener dat ik daarin keuzes moest maken. En de grap was dat ik daarna veel meer rust ervaarde en focus had. Nu ben ik na een paar maanden echt goed op de rit en ben ik volop bezig met de verkoop van mijn online programma Heel Mindful.

In de fijne groep ondernemers heb ik ontzettend veel geleerd. Ik voelde me op elk moment gezien en gehoord, ook als de anderen aan de beurt waren. Het voelde als veilige setting, echt met elkaar in verbinding.

De workshop over strategie en marketing die in het programma zit heeft me onwijs geholpen met mijn focus, klantkeuzes en onderscheidende vermogen. Deze was echt zó waardevol. Ik had niet gedacht dat ik mijn eigen strategie in 1 dag helemaal bepaald zou hebben.

Lisette is als coach heel direct en zacht, inlevend tegelijk. Doorzag ook mijn zelfsabotage. Ik heb dat als een bijzondere passende combinatie ervaren. Lisette weet ontzettend veel over wat je nodig hebt, ook technisch en financieel. Ze weet veel over branches, waardoor je meteen de juiste taal leert te spreken en schrijven naar je doelgroep. Ze bouwt écht de brug met je om goed van start te gaan.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Thérèse Snel

Herstelcoach bij chronische pijn in hoofd, nek of rug

Vorig jaar is de ondernemer in mij geboren en ik heb nu al een goedlopende praktijk! Voordat ik begon was mijn grootste angst om te weinig klanten te krijgen en hoe kreeg ik in godsnaam grip op mijn marketing?

Lisette’s programma zit super in elkaar, de roadmap brengt je precies van A naar B. Maar ook de mentale kant, hoe word je een ondernemer, dat stukje mindset, heeft alle aandacht gekregen in de sessies. Die persoonlijke coaching was voor mij het belangrijkste. Mijn uitwerkingen werden kritisch bekeken, beoordeeld en aangevuld, dat was heel erg waardevol. De kracht van Lisette is dat ze alles benoemt inclusief kritische noten en ze heeft overduidelijk veel ervaring, een scherpe blik en een goed stel hersenen.

Naast een goedlopende praktijk heeft het traject mij nog iets belangrijkers opgeleverd: Ik bepaal uiteindelijk zelf wat er gebeurt. Lisette nodigde me steeds uit om er echt mijn ding van te maken maar zij is wel de deskundige als het gaat om het opbouwen van een business. Mijn eigen koers varen moest ik dus leren. Gaandeweg was ik steeds beter in staat om er echt mijn ding van te maken en nu durf ik gewoon te luisteren naar mijn intuïtie. Dat aspect van het traject is ook heel waardevol. Ik noem het de geboorte van een ondernemer. Nu ben ik met vertrouwen onderweg als ondernemer. Volg je passie, dan ontvouwt zich het pad.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Jacqueline Philipsen

Leef coaching en wellbeing – coach voor vrouwen in de overgang

Het strategiemodel vind ik al de hele investering waard geweest. Er staat nu een heldere stip op de horizon, met een duidelijk stappenplan hoe daar te komen. Ik weet wat ik moet doen terwijl het starten in het begin één grote zoektocht was en ik onvoldoende wist wat belangrijk was en wat niet. Ook de Customer Journey en bijvoorbeeld de Product Markt Combinatie matrix zijn waardevolle instrumenten die ik gebruik.

Het Succesvol Starten programma is echt een combinatie van dromen, denken en doen. Een mooie mix van praktijk en theorie om te groeien als ondernemer, zeker in combinatie met de coaching sessies waarin ik kon sparren met gelijkgestemde ondernemers en tegelijkertijd veel praktische tips en tricks kreeg. Heel waardevol. Lisette is afwisselend de motivator, steuntje in de rug en schop onder de kont gever, ik waardeer haar directe en coachende manier van werken.

Alle facetten die komen kijken bij het starten van een bedrijf komen voorbij in dit programma, met uiteindelijk een concreet ondernemingsplan. Ik voel mij door Succesvol Starten veel steviger in mijn keuzes en ben een stuk zakelijker geworden. Het programma is super voor ondernemers die vanuit een gedegen fundament een vliegende start van hun bedrijf willen en ook voor gevestigde ondernemers die willen groeien en een stuk basis missen.”

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Mariëtte Siezenga

DeCommCoach

Hoe ik de juiste (het best)e klanten kan binnenhalen was mijn grootste zoektocht aan het begin. Nu weet ik veel beter wat ik kan doen en ben ik waardevolle samenwerkingen aangegaan die mij maandelijks een mooie basisomzet opleveren. Dat geeft een stukje rust.

Het programma biedt een fijne houvast en structuur. Die 10 stappen maken het echt makkelijk om stap voor stap alles uit te werken en hebben mij goed geholpen in mijn ontwikkeling als ondernemer. Ik heb tijdens de coachingsessies ook veel geleerd van de anderen in de groep. In het stukje verkopen durf ik steeds meer en voel ik mij wel wat zekerder.Het blijft een kwestie van ervaring opdoen en leren. Ik vertrouw gelukkig meer op mijn intuïtie en ik durf ook nee te zeggen tegen opdrachten die niet bij mij passen. Focus houden en keuzes blijven maken in alles wat ik leuk vind, is waar ik me in wil blijven ontwikkelen.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Monique Vermeulen

Move woningadvies

Na het besluit om mijn eigen onderneming te starten, wist ik eigenlijk nog niet waar ik aan begon. Een sprong in het diepe. Al snel kwam ik er achter dat het veel meer was dan ik had verwacht. Er komt zoveel bij kijken. Hoe deel je dat in kleine stapjes op zodat het gaat lukken en een succes wordt? Ik voelde dat ik daar hulp bij nodig had.

Ik heb super veel aan het Succesvol Starten programma gehad. Ik heb alles in detail uit kunnen werken. Zeker het stuk planning was heel volledig en alle stappen zijn uitgebreid aan bod gekomen. Het heeft mij heel veel houvast gegeven in het opbouwen van mijn onderneming. In mijn eentje was ik nooit zover gekomen als ik nu ben.

Voor absolute starters zoals ik red je het niet alleen met een online programma. Juist de begeleiding  van Lisette erbij is belangrijk om de juiste keuzes te maken en ook om te leren vertrouwen op je eigen intuïtie. Ze houdt je een eerlijke spiegel voor, heeft allerlei praktische tips en ze zet je aan om dieper na te denken over de stappen.
Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website
Anneke Procee

Coach

Toen ik startte leek het af en toe net een wervelstorm in mijn hoofd. Er kwam zoveel op me af.

Het Succesvol Starten programma bood me veel structuur en moedigde me aan om na te denken over alle belangrijke aspecten van het ondernemen. Het is heel erg hands-on, precies wat ik nodig had en dat vind je niet zo snel bij andere business coaches.

Lisette’s persoonlijke coaching is een goede mix van begrip, de zachtere kant, en die duidelijke drive naar resultaten, de wat zakelijkere kant. Als je ergens mee zit, staat ze altijd voor je klaar. Ik voelde me echt gezien en gehoord. Ze geeft daarnaast veel praktische tips en onderneemt met lekker veel optimisme en enthousiasme zonder valse en te grote beloften te doen.

Marisa van Velzen

Meridaux

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar (internationale) strategie, marketing en sales ervaring doe ik het allerleukste werk wat er is: ik help als business partner en coach ambitieuze dienstverlenende ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Zo maken we samen de wereld een stukje beter.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor bedrijven en het ondernemen geboren. Ik ging er vol voor. Zo werkt dat bij mij, ook in het ondernemen. In 15 jaar heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en een bak ervaring waar je U tegen zegt (aldus een klant van de week).

Eerlijkheid, er helemaal voor gaan en persoonlijk contact zijn voor mij doodnormaal. Te mooie marketingpraat en onbereikbare gouden bergen zitten in mijn allergie. Ik geloof niet in sprookjes...wel in de juiste dingen op het juiste moment doen.

Mijn missie is om ambitieuze ondernemers te helpen om écht succesvol te worden met dat wat ze het allerliefste doen. Al mijn kennis, ervaring, struikelblokken en succesformules zet ik in om jou naar jouw top te krijgen. Omdat ik zelf veel ben gevallen (en weer opgestaan) heb ik ontdekt dat er maar een paar cruciale beslissingen nodig zijn om een business te bouwen die persoonlijke en financiële winst oplevert.

Wil jij je eigen succesformule ontdekken en een volgende stap zetten richting jouw droombusiness? Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?