Super productieve online workshops

 

 Acquisitie Kickstart

Voor iedereen die NU klanten wil

Heb jij ontzettend veel zin om meer klanten te helpen, maar twijfel je of dat gaat lukken in de zomer?

De zomerperiode hoeft helemaal geen rustigere tijd te zijn. Deze zomer kan jou juist meer klanten opleveren.

Hoe dan?

Je hebt waarschijnlijk al wat aan marketing gedaan maar je hebt nog niet de juiste formule te pakken. En als je dan een geïnteresseerde spreekt, dan lukt het niet altijd om je aanbod te verkopen. Het loopt nog niet lekker.  

Zou een goed idee zijn om de meest cruciale bouwstenen van jouw business eens door te lichten zoals bijvoorbeeld jouw exacte doelgroep, jouw niche, jouw unieke aanbod, jouw verdienmodel en manier van verkopen? Deze zijn bij jou waarschijnlijk nog te algemeen en daardoor als losliggende, te grote brokstukken die niet goed op en in elkaar passen. En ze verstevigen elkaar nog niet. Dit is bij 99% van de ondernemers die ik spreek helaas zo. 

Doe mee met de Acquisitie Kickstart zodat je in sneltreinvaart leert hoe je een stevig fundament legt voor jouw verkoop en marketing. Til jouw business nog deze zomer naar ’the next level’, zodat je de voorjaarsdip voorgoed achter je kunt laten en lekker aan de slag kunt. 

Ik deel alle basisstappen voor succesvolle acquisitie als onderdeel van het bouwen van een succesvolle business.

Iedereen krijgt 1-op-1 persoonlijke begeleiding en feedback en daarom kunnen er maar 10 ondernemers mee doen.

Dit kun je verwachten 

Voor een succesvol bedrijf heb je de juiste bouwstenen voor een stevig fundament nodig waarbij alles klopt en je jouw trap omhoog, jouw groei naar meer klanten bouwt.

Graag neem ik je een ochtend en avond mee in de wondere wereld van strategie, marketing en verkoop zodat dit goed op elkaar aan gaat sluiten en je gaat ontdekken:

 • Hoe jij bij de 40% gaat horen die na 5 jaar nog wel bestaat met jouw bedrijf.

 • Waarom je in werkelijkheid geen dienst verkoopt maar iets heel anders. Als je gaat zien waar jouw klanten deep down naar verlangen, kun je ze voor langere tijd aan je binden en heb je hele blije klanten die dit van de daken schreeuwen.

 • Je gaat precies ontdekken wat voor jou de best werkende marketing en verkoop is en snap je waarom dagelijks posten op social media en veel likes niet snel klanten op gaat leveren.

 • Hoe je als architect van je eigen bedrijf precies weet aan welke knoppen je moet draaien, zodat je geen tijd en geld verspilt en veel meer klanten aantrekt. Sinds ik dit heb ontdekt een paar jaar geleden, is mijn omzet omhooggeschoten doordat ik ondernemers aantrek die veel beter bij mij passen en die alleen het beste van het beste willen.
 • Hoe je jouw ideale klant vindt die precies op het juiste moment openstaat voor jouw hulp, waar je geen verlies op maakt omdat je er veel te veel tijd in hebt moeten steken, die je vanuit een positieve flow helpt en die totaal niet moeilijk doet over de investering.

 • Hoe je zo snel mogelijk prospects vindt, die jou geen euro kosten, waar je geen social media posts voor hoeft te doen en die je meteen durft te benaderen.

2 online workshops – maandag 13 juli ochtend & dinsdag 14 juli avond

Acquisitie Kickstart – wat krijg je?

 • 2 Online workshops met kleine groep ondernemers op maandag 6 juli van 9 tot 13.30 uur en op dinsdag 7 juli van 19.30 tot 21 uur. Er wordt een opname van gemaakt dus je kunt deze ook later volgen. 
 • Online training: Ultieme Marketing Kickstart met al jouw antwoorden in marketing overview. Je houdt een jaar lang toegang tot deze training.
 • 1-op-1 persoonlijk kickstart gesprek van 90 minuten na de workshops en online training om je echt goed op weg te helpen.
 • BONUS als je actief meedoet en de workshops volgt: Mijn succesformule met beste vragen voor een comfortabel en succesvol verkoopgesprek

€ 450

Speciaal voor jou

€ 95 (excl. btw)

Dit gaan we concreet doen 

We gaan de handen uit de mouwen steken en samen aan het werk. Op maandagochtend 13 juli om 9 uur start ik de workshop met een online introductie en uitleg. Hierna ga je aan de slag met de online training Ultieme Marketing Kickstart waarin je:

 • De beste basis bouwt voor jouw business zodat het niet meer om kan vallen met o.a. jouw exacte doelgroep, unieke aanbod en niche maar ook jouw manier van klanten vinden en voor je winnen. 

 • Leert hoe je jouw marketing simpel houdt, eenvoud is key

 • Het geleerde meteen in de praktijk toe kunt passen

 • Jouw marketing zo inricht zodat je er ook echt klanten mee aantrekt

 • Te weten komt wat je moet doen om klanten te vinden die supergoed bij jou passen

We sluiten de maandag af met een Q & A sessie van 12.30 tot 13.30 uur zodat je al jouw vragen kunt stellen en jouw antwoorden kunt checken. We houden de groep klein (max 10 ondernemers).

De dinsdagavond 14 juli om 19.30 uur gaan we inzoomen op de conversie van prospect naar klant, dus wat de beste manier van verkopen is als dienstverlener. Ik vertel je alles over de 8 fases in een verkoopgesprek en waarom je altijd deze volgorde aan moet houden. Als BONUS ontvang je mijn persoonlijke succesformule voor een comfortabel en succesvol verkoopgesprek. 

Hierna prik je een datum in mijn agenda voor de 1-op-1 sessie waarin we gaan finetunen voor jouw situatie. Ook krijg je slimme strategieën specifiek voor jouw business. De ene strategie werkt namelijk voor de een heel goed en voor de ander niet.

De resultaten 

 • Laser focus waardoor je precies weet welke stappen je kunt zetten om klanten aan te trekken.

 • Een goede basis en heldere structuur waar je voor altijd jouw business op kunt uitbouwen.

 • Uitgewerkte marketing en richting over jouw verkoopaanpak.
 • Dit leidt allemaal naar meer rust, meer vertrouwen, meer plezier en natuurlijk meer leuke klanten en omzet.

Ik deel alle cruciale stappen voor succesvolle acquisitie met je

Al 26 jaar dompel ik mij onder in het strategie, marketing & verkoopvak. Ik ben verslaafd aan het bouwen in en aan bedrijven 😉 Die dynamiek en energie! Ik hou ervan! Geen wiebelige kaartenhuisjes natuurlijk maar stevige businesses die tegen een stootje kunnen en waarin de ondernemers met het allergrootste plezier samenwerken met hun allerleukste klanten. 

Meerdere malen heb ik mijn complete business model om moeten gooien omdat mijn lief mij verleidde om 6 jaar in het buitenland te wonen. Omgooien betekent ook een nieuw aanbod voor een nieuw doelgroep, een andere strategie, andere marketing en zeker een andere manier van verkopen. Oei, dat viel niet altijd mee! Alles bij elkaar heb ik zeker zo’n 10.000 uren gestopt in het heruitvinden en optimaliseren van mijn eigen businesses. Maar het resultaat mag er zijn: ik heb inmiddels honderden ambitieuze dienstverlenende ondernemers via ‘mijn snelweg’ mogen helpen met een succesvolle start en groei van hun bedrijf.

Voor wie is deze online workshop een goed idee? 

Voor wie is de Acquisitie Kickstart een goede start om verder te groeien? 

 • Je bent ambitieus, een kei in je vak en wil zoveel meer mensen kunnen helpen!

 • Je houdt van goede kwaliteit en grondig te werk gaan
 • Je bent toe aan heldere en concrete stappen
 • Je bent starter met een helder idee van wat je aanbiedt of korter dan 5 jaar ondernemer en dienstverlener 

Deze online workshop past niet bij jou als:

 • Je denkt dat succes je aan komt waaien en de klanten vanzelf wel komen

 • Je jouw bedrijf een bedrijfje noemt en meer als een hobby ziet
 • Je nog geen idee hebt wat je eigenlijk gaat aanbieden als starter
 • Je geen prioriteit maakt van deze unieke kans om mee te doen

Ben je klaar voor actie, inspiratie en focus zodat jij

meer klanten krijgt?

Doe dan mee op 13 en 14 juli. Er zijn nog maar 3 plaatsen!

Wat anderen zeggen

Een interessante blik achter de schermen van startende ondernemers. Ik blijk niet de enige te zijn die moeite heeft met zichtbaar worden en die stress heeft. Wat een eyeopener. Het is me veel duidelijker geworden wat er allemaal bij het ondernemen komt kijken.
Mijn klanten krijg ik nu via via waardoor ik geen grip heb op wie er komen. Nu weet ik wat ik pro actief kan doen om mijn ideale klanten te vinden. Van Lisette heb ik een hele andere insteek meegekregen die meteen goed klinkt. Ik krijg er zo veel meer zin in. Lisette heeft ook een gevoelige snaar geraakt met betrekking tot de richting die ik op wil. Ik heb veel opgestoken en vond het een waardevolle workshop. Doordat het een klein groepje was, kregen we veel persoonlijke aandacht en ging ze goed op mijn situatie en mijn bedrijf in.

Myrte van Westerop

Trainer en docent Alexandertechniek

“Ik heb de workshop bij Lisette als zeer waardevol ervaren. Wat ik bijzonder vond is dat Lisette zowel bij mij als bij de andere deelnemers goed kon aanvoelen waar ieder in haar proces zat, waar de blinde vlekken of blokkades zaten en wat daarin nodig was om de volgende stap te kunnen maken. Ieder van de deelnemers kreeg de ruimte om over de eigen business te praten en de strubbelingen die we daarin tegenkwamen. Dat was verhelderend en inzichtgevend, ook door het luisteren naar de verhalen van de overige deelnemers kreeg ik spiegels en inzichten aangereikt. Lisette stelde hele goede vragen en hielp ieder van ons meer inzicht te krijgen. Wat de dag mij persoonlijk heeft gebracht, en daar ben ik heel dankbaar voor, is dat ik na 3 jaar eindelijk geen twijfel meer voel over de doelgroep waarmee ik wil werken. De rode draad waarmee klanten naar mij toekomen is helder geworden en dat geeft rust en focus.”

Caroline van Menk

Energetisch coach - www.carolinevanmenk.nl

“De praktisch en inhoudelijk strategische workshop van Lisette kwam voor mij precies op het juiste moment. Ze deed me beseffen, dat ik nog te veel hap snap bezig was, zonder te weten hoe ik een logische stapsgewijze planning en tijdsindeling kon maken. Praktische tips voor onder andere de berekening van de benodigde tijdsbesteding per klant, marketing, financiën en analyse van mijn persoonlijke communicatiestijl helpen mij nu om het broodnodige fundament vorm te geven. Een eye opener was ook, dat ik weer terugkwam op de doelgroep, waar ik ooit mee gestart ben en dat ik mag vertrouwen op mijn intuïtie en kracht. Ik was hier door allerlei adviezen van anderen van afgeweken, terwijl ik met die doelgroep de beste connectie voel. 

Deze workshop is vooral geschikt als je klaar bent om echt concrete stappen te zetten en voor mensen die nog geen goede strategie hebben. Het gaat heel concreet over het ‘hoe’ je van A naar B komt en geeft goed inzicht in de keuzes, die je moet maken.“

Nathalie Gilhuijs - Joy & Balance

“De inzichten die ik heb opgedaan zijn nog heerlijk in beweging en de coaching van Lisette heeft weer focus gebracht. Ik heb een nieuwe richting gevonden met mijn strategie. En besef ik eindelijk aan welke kapstok ik mijn verschillende diensten op kan hangen en wie ik daarmee het beste kan helpen, mijn ideale doelgroep dus. Bij een andere business coach is het mij eerder niet gelukt om door te pakken, mede omdat ik daar minder persoonlijke aandacht kreeg en ik blijkbaar allergisch ben voor een one-size-fits-all programma. Die persoonlijke begeleiding had ik echt even nodig om nieuwe stappen te zetten. Lisette helpt je om met een andere bril naar je eigen business te kijken zodat je nieuwe mogelijkheden ziet en de juiste keuzes kunt maken. Je eigen oogkleppen voorbij, zeg maar.”

Ry Fiere – Storyflow.works

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?