Beoordeling masterclasses 9+

Coach met 25+ jaar ervaring in strategie, marketing en sales

Al 2500+ ondernemers geholpen

 Praktisch en super inspirerend

Zó vind je klanten. Ontdek dé 7 strategieën om jouw klantenstroom en groei te realiseren

Kijk NU meteen de masterclass door te klikken op de startknop in de video.

Wil jij – na het zien van de masterclass – ook een haarscherpe analyse om er achter te komen welke kansen er voor jou zijn om naar het volgende niveau te groeien? Plan dan nu een Business Scan afspraak in mijn agenda. Zo komt jouw droombedrijf met bijbehorende vrijheid en zelfstandigheid binnen bereik.

Stevig Fundament + Heldere Strategie =

Heerlijke Groei + Winstgevende Bloei

Ontdek hoe jij naar het volgende level groeit door samen de Business scan te doen

Ontdek de mogelijke stappen die je nu nog mist om echt succes te behalen in omzet en persoonlijke groei. Online gaan we inzoomen op jouw bedrijf en uitdagingen (± 60 minuten).

We analyseren samen je huidige aanpak en de verschillende bouwstenen van het fundament. Zo wordt direct duidelijk welke strategie jij moet kiezen om in korte tijd een goed resultaat te behalen.

Wat levert dit gesprek jou op?

  • Je weet precies welke stappen je als eerste moet zetten om een winstgevend bedrijf te krijgen. Focus!
  • Je weet hoe je jouw omzet een enorme boost kunt geven
  • Je weet welke groeikansen ik zie zodat je het maximale uit je bedrijf kunt halen
  • Je verspilt geen kostbare tijd meer aan foute marketingstrategieën die geld kosten en niks opleveren
  • Je kent de valkuilen van 99% van de ondernemers zodat jij deze kunt vermijden

Je gesprek inplannen duurt maar 1 minuut. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Zo simpel is het
Stap 1

Kies een geschikt moment

Stap 2

l

Beantwoord de vragen

Stap 3

(Video)bellen op de afgesproken tijd

“Ik heb als ondernemer, die al even onderweg is, mogen ervaren wat Lisette voor je kan betekenen. Een luisterend oor, een positief kritische blik op zaken die je zelf niet ziet, omdenken, eerlijkheid en een enorme dosis positiviteit. Daarnaast een uitgebreide sales en marketingervaring en het vermogen om met iedereen te communiceren. Ik ben enorm trots op wat zij heeft bereikt.”
Robert Vavier

Directeur Eigenaar, HIGH SECURITY International bv

“Lang heb ik geroepen dat marketing en verkopen niks voor mij is. Ik heb een paar keer hulp ingeroepen met stukjes marketing maar mijn probleem is er toen eigenlijk niet mee opgelost waardoor ik bleef hangen. Lisette heeft mij getriggerd door een van haar blogs waardoor ik besefte dat ik het grondig aan moest gaan pakken. Het kan echt anders. Ik wilde stoppen met die losse flodders.

Na 3 maanden begeleiding in het Daadkrachtig Doorbreken programma is mijn pad helder naar mijn doel en heb ik er veel tools bij. Mijn doelgroep is veel duidelijker en natuurlijk daardoor mijn aanbod. Ik voel mij nu veel zekerder over verkopen en marketing. Ik doe het nu gewoon, het hoort erbij en heb veel zin om ermee verder te gaan. Lisette heeft mij geholpen om verkoop en marketing leuker te maken op een manier die bij mij past. Het is logischer en gewoner. Ik heb nu structuur, er zit lijn in en duidelijkheid.

Ik vond 1-op-1 coaching heel fijn. Lisette biedt een goede mix aan de menselijke persoonlijke kant en de praktische kant. Ze houdt de vaart er lekker in en biedt overzicht. En ik ervaarde ruimte om alles langs te laten komen. Eigenlijk helemaal perfect.”

Raymonde van Zijl

Hartenwerk

Na het volgen van een webinar van Lisette en de gratis business scan, was ik overtuigd; ik had een business coach nodig! Elk coachmoment met Lisette was een feest, waarbij ik veel heb geleerd en ook echt alles kon bespreken. Immers, een eigen bedrijf is nauw verbonden met jouw persoonlijkheid. Met haar all-round kennis kan Lisette altijd die tools aanreiken die je op dat moment voor jouw bedrijf nodig hebt. Maar ook denkt ze mee met jouw ideeen, analyseert je website en denkt mee met teksten. Haar absolute kwaliteit is de focus op het verkoopproces, waarbij ze ook echt kijkt wat bij jou en jouw onderneming past. Ik weet zeker dat ik dankzij Lisette grote stappen vooruit heb gemaakt met Bent-e. Van “bedrijfje” naar “mijn bedrijf”, waar ik echt ontzettend trots op ben. Lisette kijkt niet alleen naar de zakelijke kant, maar ook naar jou als ondernemer. Ik kan een ieder Lisette van harte aanraden!

Bente Diemer

Bent-e - Nebu Scripting Services

Het strategiemodel vind ik al de hele investering waard geweest. Er staat nu een heldere stip op de horizon, met een duidelijk stappenplan hoe daar te komen. Ik weet wat ik moet doen terwijl het starten in het begin één grote zoektocht was en ik onvoldoende wist wat belangrijk was en wat niet. Ook de Customer Journey en bijvoorbeeld de Product Markt Combinatie matrix zijn waardevolle instrumenten die ik gebruik.

Het Succesvol Starten programma is echt een combinatie van dromen, denken en doen. Een mooie mix van praktijk en theorie om te groeien als ondernemer, zeker in combinatie met de coaching sessies waarin ik kon sparren met gelijkgestemde ondernemers en tegelijkertijd veel praktische tips en tricks kreeg. Heel waardevol. Lisette is afwisselend de motivator, steuntje in de rug en schop onder de kont gever, ik waardeer haar directe en coachende manier van werken.

Alle facetten die komen kijken bij het starten van een bedrijf komen voorbij in dit programma, met uiteindelijk een concreet ondernemingsplan. Ik voel mij door Succesvol Starten veel steviger in mijn keuzes en ben een stuk zakelijker geworden. Het programma is super voor ondernemers die vanuit een gedegen fundament een vliegende start van hun bedrijf willen en ook voor gevestigde ondernemers die willen groeien en een stuk basis missen.”

Mariëtte Siezenga

DeCommCoach

Van het gebrek aan richting en focus in het begin werd ik echt onrustig. Ik had geen idee wat er allemaal bij het ondernemen kwam kijken. Ik startte naast mijn baan in loondienst en wilde het ondernemen nu goed aanpakken. Zo kwam ik bij Lisette terecht. Het Succesvol Starten programma heeft mij een gedegen basis gegeven waar ik telkens op terug kan vallen, ook toen de markt op z’n gat lag. Mijn toegevoegde waarde is helder, mijn aanbod en tariefstelling staan als een huis. Mijn netwerk heb ik leren inzetten, het strategiemodel hangt boven mijn bureau en het werkt allemaal goed zo want er wordt op aangehaakt. Van meerdere kanten komt er nu werk op me af en alles is erop gericht om dit jaar mijn omzet te verdubbelen. Wat ook handig is: ik kan voortborduren op die stevige basis en jaarlijks mijn plan weer updaten.

Lisette haalt echt de ondernemer in je naar boven, heeft veel kennis van zaken en legt de basis onder zowel het ondernemerschap als je bedrijf. Zo’n gedegen basis wens ik iedereen toe. De coaching en structuur geeft me veel houvast en focus.

Christy Pach

IKC & Teamcoach

Winstgevende groei is ook voor jou bereikbaar.
Neem contact op als je popelt van ambitie, wilt knallen maar nog niet weet hoe.

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?