Persoonlijke business scan

In 90 minuten licht ik jou en jouw business door. 

Snel hè? Ik zie vaak al binnen 20 minuten waar het aan schort. Meestal ligt het aan jezelf, je marketing of je processen. Die blinde vlekken vind ik in no-time.

De rest van de tijd nemen we om jou concreet op weg te helpen met heldere stappen die je meteen kunt doen. Even over die vervelende hobbel heen.

Maak hieronder direct de afspraak voor jouw business scan. De investering is € 150 (ex Btw). En als je wil, help ik je verder en doe ik je een vervolgaanbod.

Na het maken van de afspraak ontvang je vanzelf de factuur. Als we na de business scan verder gaan samenwerken, krijg je de € 150 weer terug!

Soms is het heel druk in mijn online agenda. Mocht hij nou niet goed laden, ververs dit scherm dan een keer


Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar internationale strategie, marketing en sales ervaring in the pocket doe ik het allerleukste werk wat er is: ik help als business coach en partner ambitieuze ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor bedrijven en het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 15 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en een bak ervaring waar je U tegen zegt (aldus een klant van de week).

Ik geloof 100% dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bank-rekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament voor business happiness en een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vind het goud in je business en jezelf. Ik spreek je er graag over!

Mijn 70 diepte-, hoogtepunten en succesingrediënten hoor je in Lisette's ABC (21 min).

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?