Persoonlijke business scan

In 60 minuten licht ik jou en jouw business door.

Snel hè? Ik zie vaak al binnen 20 minuten waar het aan schort. Meestal ligt het aan jezelf, je marketing of je processen. Die blinde vlekken vind ik in no-time.

De rest van de tijd nemen we om jou concreet op weg te helpen met heldere stappen die je meteen kunt doen. Even over die vervelende hobbel heen.

Maak hieronder direct de afspraak voor jouw business scan. De investering is 250 euro (ex Btw). En als je wil, help ik je verder en doe ik je een vervolgaanbod.

Na het maken van de afspraak ontvang je vanzelf de factuur. Als we na de business scan verder gaan samenwerken, krijg je de € 150 weer terug!

Soms is het heel druk in mijn online agenda. Mocht hij nou niet goed laden, ververs dit scherm dan een keer


Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar strategie, marketing en saleservaring doe ik het allerleukste wat er is. Als verrijkende business coach help ik nieuwsgierige ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 17 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en bij honderden bedrijven in de keuken gekeken. Een bak ervaring waar je U tegen zegt.

Ik geloof dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bankrekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament, een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vindt het goud in je business en jezelf. Verrijk jezelf. Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?