Beoordeling masterclasses 9+

Coach met 25+ jaar ervaring in strategie, marketing en sales

 Praktisch en super inspirerend

Jouw must-have blauwdruk voor een vliegende start

Ontdek in deze masterclass dé 5 dingen die onmisbaar zijn om jouw droombedrijf te creëren

Gratis online masterclass door:
Lisette Brattinga

Ondernemen wordt pas écht leuk als je een solide businessmodel hebt waarmee je snel kunt groeien met de fijnste klanten.

Er is een soort geheim recept, een blauwdruk, voor groei en succes. Deze werkt voor elk bedrijf en voor iedere dienstverlenende ondernemer. Deze blauwdruk bestaat uit 5 dingen. Mis jij één van deze 5 dingen, dan sla je de plank compleet mis. Alle ‘ingrediënten’ die je tot nu toe hebt verzameld vallen op zijn plek.

Ik beloof je dat jouw inzichten over succesvol ondernemen voor altijd veranderen zodat jij een business bouwt met een sterk fundament en concrete haalbare doelen.

Krijg (tijdelijk) gratis toegang tot de online masterclass:

Natuurlijk zijn jouw gegevens 100% veilig bij mij. Als je je aanmeldt voor deze training, ontvang je ook tips en inspiratie over succesvol ondernemen (max. 10 x p.m.). Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Wat anderen zeggen over de Masterclass

“Ik vond het een top masterclass. Heel verhelderend. Ik zie nu in dat mijn acties losse flodders zijn geweest. Ik ga bouwen aan mijn fundament zodat mijn marketing straks wel gaat werken. Dankjewel!”

Myriam

“Deze masterclass vond ik heel inspirerend. Daarvan gaat mijn ondernemershart sneller kloppen. En dan vooral omdat het mij eindelijk overzicht gaf over waar ik allemaal aan moet werken om straks klanten te krijgen. Ik weet nu wat ik moet doen.”

Martijn

Dank voor je voor jouw zeer aangename en positieve energie. Motiverend en inspirerend. Ik mag mijn aanbod, verkoop en marketing dus echt op mijn manier gaan doen. Die bevestiging had ik even nodig

Henri

“Goh, wat een interessant verhaal! Ik weet nu waarom ik al zoveel tijd verspilt heb met de verkeerde dingen. Wat fijn dat ik nu weer richting heb en dat een vliegende start ook voor mij mogelijk is.”

Annelies

 

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar strategie, marketing en saleservaring doe ik het allerleukste wat er is. Als business coach die jou verrijkt help ik nieuwsgierige ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 17 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en bij 1000+ bedrijven in de keuken gekeken. Een bak ervaring waar je U tegen zegt.

Ik geloof dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bankrekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament, een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vindt het verborgen goud in je business en jezelf. Verrijk jezelf. Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?