Als ik even een dipje heb

…dan bekijk ik deze pagina met alle reviews

Reviews

Als ik een dipje heb, bekijk ik even deze pagina ūüôā

Toffe resultaten van klanten

Ik wilde mijn bedrijf door ontwikkelen, de verschillende diensten terugbrengen naar 1 high value aanbod met een onderscheidende visie, de beste waarde en voor een specifieke doelgroep. En waar ik zelf de meeste energie van krijg. Ik ging op zoek naar iemand die met mij meereisde in mijn ondernemerschap, in mijn business, een grondig fundament meebouwde én passend bij wie ik ben. En dat vond ik in Lisette.

Lisette heeft met haar aanpak¬†overzicht en inzicht¬†gecre√ęerd in het proces. Ze is zorgvuldig, veelzijdig,¬† spiegelt op een directe wijze, denk met je mee, is flexibel in bereikbaarheid en heeft oog voor detail. En niet te vergeten, deze wandelende bibliotheek is onuitputtend. Lisette, van jouw eerlijkheid en directheid kon ik ontzettend genieten. Het hield me scherp.

Naast business heeft ze ook aandacht voor de persoon in wat nodig is om vrij te kunnen stromen in het ondernemerschap. Er staat nu een fundament dat bij mij als persoon past. Dat geeft me veel rust en vrijheid. Weer het bewijs dat in mezelf investeren de grootste groeiversneller is.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Tinus Juurlink

Transformatiecoach voor directie en managementteams bij woningcorporaties

Na 12 jaar ondernemen wilde ik graag eens sparren met Lisette over ons dienstenaanbod en werkwijze. Het was te uitgebreid geworden in de loop van de jaren en daardoor ook intern veel werk. Ook had ik de wens voor een uitgebreider trainingsprogramma zodat deelnemers van de LinkedIn-trainingen ook écht effectieve resultaten ervaren. Met een dagdeel training is dat gewoon vrijwel onmogelijk geworden gezien de talrijke mogelijkheden van het platform tegenwoordig. Daarnaast wilde ik meer vrijheid en tijd hebben voor het schrijven van boeken en content.

Vanaf het begin heeft Lisette me meegenomen door¬†een¬†aantal belangrijke stappen om daarmee inzicht en overzicht te cre√ęren. De opzet en inhoud van ons nieuwe LinkedIn programma¬†is een invulling van een sterke behoefte bij onze klanten en zelf vind ik het ook leuker om trainingen op deze manier te geven. Je ziet nu namelijk ook √©cht iets gebeuren binnen een organisatie. Het is niet meer alleen een training en doei, het is nu ook een heel (mooi) proces met aan het einde ook daadwerkelijk resultaten.

‚ÄėKill my darlings‚Äô was zeker niet gemakkelijk kan ik je zeggen, maar soms moet je afscheid nemen van het oude om het nieuwe te omarmen. Juist deze inzichten had ik even nodig van Lisette, soms word je namelijk wat blind voor dingen als je er al zo lang in zit. Het was soms best even frustrerend als ze iets van m’n dienstverlening neerknuppelde, dat kon soms ook wat rauw op m’n dak vallen, maar¬†ik waardeerde juist die eerlijkheid. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, ik was daarom achteraf toch wel erg blij met haar soms wat harde woorden.¬†Ik heb weer plezier in het geven van trainingen, heb meer structuur, overzicht en tijd om andere leuke dingen te doen binnen mijn bedrijf.

Overall was het een prettige manier van samenwerken. Ik zou haar zo weer inhuren. Ik ben heel blij dat ik dit traject heb opgestart en het is de investering zeker waard geweest. Ik weet eigenlijk niet eens meer wat ik betaald heb. Ik ga voor het resultaat van alles wat we nu in gang hebben gezet.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Corinne Keijzer

Linkedin Trainer, auteur en spreker

Hoe nu verder? Daar piekerde ik veel over. De sprong in het diepe met Lisette voelde als mijn laatste kans: erop of eronder. Ik was flink zoekende met wel 5 scenario’s in mijn hoofd. Als ik zo door was gegaan was het moeilijk geworden en had het veel geld gekost. De investering in Lisette was echt heel veel geld voor mij. Ik stond op verlies en wat ging ik doen? Nog meer geld uitgeven. Achteraf ben ik hartstikke blij dat ik de samenwerking aangegaan ben. Ze is het 1000% waard.

Na de tweede sessie hadden we een totaal ander businessmodel bedacht. Alles is op de schop gegaan. Dat nieuwe businessmodel heeft het grootste verschil gemaakt. Samen hebben we een goed fundament gebouwd dat zich begint uit te betalen. Ik bouw nu een winstgevend bedrijf met veel vrijheid en flexibiliteit, precies wat ik wilde. Ik ben echt de juiste weg ingeslagen en ervaar veel meer rust. Ik steek nu vooral tijd in mijn klanten, een select groepje, en mijn vindbaarheid. Niet meer in allerlei productieproblemen, te hard werken en gedoe.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Pjotr Kraan

Flinq Plastics

Ik zat in een soort watertrappelmoment toen ik bij Lisette aanklopte. Mijn omzet en winst stonden onder druk, ik was te veel bezig met randzaken en ik had het gevoel dat ik oogkleppen ophad. Ik wilde graag een frisse blik op mijn bedrijf toen ik bij Lisette aanklopte.

Lisette heeft echt een andere blik, veel tools en allerlei vernieuwende idee√ęn aangereikt. Mijn bedrijf is versimpeld, we werken effici√ęnter en het geldoverzicht gaf veel inzicht. Dat geeft weer tijd voor andere dingen die ik belangrijk vind zoals het ontwerpen en gewoon weer eens een boek lezen. Ik heb veel meer vrije tijd nu en kan beter loslaten. Het voelt als een reset moment.¬†

De grootste eyeopener was dat mijn marketing anders ingericht moest worden. De Business Diagnose heeft zoveel veranderd, niet alleen zakelijk maar ook heel veel op persoonlijk gebied. Mede door de Rapid Transformation Therapy die ik via Lisette gedaan heb. Wat een verschil en daarmee waardevolle investering!

Eigenaresse van internationaal e-commercebedrijf

 

Nadat ik de focus in mijn bedrijf verlegde, vroeg ik Lisette mij te helpen om meer rust in het ondernemen te krijgen en mee te kijken naar mijn nieuwe processen. Inmiddels lopen al deze processen soepeler en juist dat zorgt voor veel meer rust en overzicht. Grappig hoe simpel het soms kan zijn. De strategie A4’tjes met alle actieplannen, omzetdoelen en persoonlijke doelen helpen mij om alles bij te houden. Allemaal kleine dingen die samen tot een groot effect hebben geleid. Ik weet nu hoeveel klanten ik per jaar wil, hoeveel tijd me dat kost en wie ik het liefste help met welk aanbod. En ik had nooit verwacht dat ik binnen één jaar mijn prijzen 3 x zou verhogen.

Daarnaast had ik een grote wens om alles helemaal op mijn manier doen, zodat het echt goed voelt. Ze keek goed naar wat bij mij paste en was heel betrokken. Er werd tijd genomen voor wat nodig was en dat heeft mij ge√Įnspireerd om met mijn eigen klanten ook veel minder op de klok te kijken. Meer vanuit flow werken, niet meer volgens een strakke planning.

Ik vond het belangrijk dat¬†Lisette¬†qua achtergrond een stabiele basis heeft met haar Nyenrode studie.¬†Eerlijk gezegd dacht ik eerst ‚Äėiew kak‚Äô, maar tegelijkertijd is dat natuurlijk wel een serieuze opleiding.¬†Ze is zeker niet zo‚Äôn zelf uitgeroepen business coach, maar weet heel goed waar ze het over heeft.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website.

Petra de Krom

Business & Branding

Ik wist dat er veel potentie in mijn bedrijf zat. Ik wilde meer verdienen en dat ook durven vragen. Maar ik had niet genoeg ondernemers- en verkoopskills voor die groei. Daarnaast had ik ‚Äď als creatieveling – ontzettende behoefte aan structuur en stabiliteit. Mijn bedrijf leek wel een kruimeltjesfabriek met allemaal losse onderdelen. Alles past nu bij elkaar. Ik weet nu dat ik me beter aan een paar smaken vast kan houden in plaats van duizend dingen te bedenken. Als ik toch creatief wil zijn, weet ik waarin dat beter wel en niet kan. Ook is het heel fijn dat ik nu weet hoe het allemaal werkt met financi√ęn. Super waardevol. Geeft veel vertrouwen. En dan dat verkopen. Vond ik eerst eng. Nu doe ik het gewoon. Dit proces was echt een persoonlijke ontwikkeling en enorme doorbraak. Ik had de sterke overtuiging dat ik het allemaal alleen moest doen maar samenwerken is zoveel fijner. Dat heb ik nu ook gevonden.

Mijn fundament voor groei staat. Daar val ik altijd op terug als het nodig is. Ik weet precies wat ik moet doen. Ik had echt niet meteen het gouden ei te pakken om klanten aan te trekken. Het is zo’n persoonlijk proces. Je moet uitproberen en testen wat het beste bij je past. Het plaatje wat ik in mijn hoofd had, paste eigenlijk niet goed bij wie ik ben. Nu doe ik helemaal wat ik leuk vind. Lisette’s hulp en programma heeft mij alleen maar veel goeds opgeleverd. Ik leerde ook veel van de andere ondernemers. Tegelijkertijd werd ik persoonlijk gezien met alle problemen in mijn bedrijf. Ze duikt er echt helemaal in. Haar kritische feedback had ik hard nodig om beter te worden. Lisette is mijn godin haha

Wat ik wilde, heb ik nu! Mijn tip aan anderen: gun jezelf ook de tegenslagen. Dat het soms niet lukt, dat hoort ook bij het ondernemen en daar groei je van.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Iris Colijn

Loopbaan- en lifecoach voor millenials

Het aanpakken en opruimen van mijn oude shit heeft de grootste klapper gebracht. Het is echt iets heel bijzonders in Lisette’s business coaching en ik roep tegen iedereen dat ze ook zo’n hypnosessie moeten doen. Ik ben het volledig eens met Lisette: als je tegen persoonlijke blokkades aanloopt en die niet aanpakt, komt er te weinig uit je bedrijf als je wilt groeien. Die persoonlijke ontwikkeling maakt het grote verschil.

Bij onze start voelde ik me hyper en onrustig. Ik deed zo mijn best en snapte niet waarom het niet lukte. Nu voel ik mij 2000% veranderd qua zelfvertrouwen en inzet, ben nergens meer bang voor. Er zijn veel kwartjes gevallen, ik ben helemaal klaar voor de grote groei omdat alles op de rit staat. Ik geniet nu gewoon enorm. Ik zit veel meer in de juiste flow en energie. Ik ben zakelijk ook een heel ander mens geworden. Geluk ligt in de eenvoud. Het financi√ęle geluk komt er vanzelf achteraan, dat merk ik nu al. Het wordt een fantastisch en financieel goed jaar. Alle vertrouwen in. Ik heb veel losgelaten en belangrijke keuzes gemaakt. Zakelijk sta ik veel steviger en kan ik makkelijker beslissingen nemen.

Het online programma is hartstikke goed en gaf structuur maar uiteindelijk ben ik persoonlijk veel meer van het doen en bespreken met Lisette, dat had veruit de meeste impact.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Yolanda Zantingh

Ontwerpster van lingerie & clubwear

De Business Diagnose is een versneller om problemen te targetten en ze op te gaan lossen. Goed voor als je, zoals ik, al paar jaar bezig bent en voelt dat je toe bent aan de volgende fase. Hoe verder? Dat was mijn vraag. Ik moest even ‚Äėvlotgetrokken‚Äô worden en was op zoek naar een doelgerichte structuur, een sparringpartner, ook wel supervisor met een praktische aanpak.¬†Kort en krachtig in 2 maanden. De diagnose is een soort snelle gecomprimeerde versie van het Gouden Groei programma.

Mijn bedrijf heeft¬†een nieuw frisser gezicht¬†passend bij de fase¬†waar ik nu sta, steviger gepositioneerd, ook qua marketing, waarde en investering. Duidelijker richting de doelgroep. Ik sta er steviger in, ervaar een¬†nieuw elan. Ik heb¬†focus, structuur en een zeer waardevol programma voor ondernemers die de sto√Įcijnse route naar veerkrachtig ondernemen willen vinden zodat ze met rust en vertrouwen succesvol zijn.¬†De eerste klant diende zich al naar een paar weken aan!

De RTT-sessie bij Justine de Jonge was een verrassende aanvulling, een leuke ervaring die veel positieve invloed heeft gehad op mijn vertrouwen en geloof in waar ik voor sta. Lisette heeft een positief kritische blik, communiceert snel en ze was er echt voor mij. Heel plezierig, veilig en fijn. 

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website  

Fief Macrander

Expert in sto√Įcijns ondernemen

We waren al een tijd bezig met de zoektocht naar een nieuw businessmodel voor een nieuwe markt. Een startup in ons bestaande bedrijf. We hadden behoefte aan een frisse blik, de juiste kritische vragen en feedback van een buitenstaander met verstand van startups en een goed marktgevoel. Intern is het immers makkelijk om het met elkaar eens te zijn. Door een Nyenrode workshop kwam ik Lisette op het spoor, de frisse blik en het klankbord dat we zochten.

We hadden in de basis kennis genoeg, maar je kunt op papier nog zo’n geweldig businessmodel bedenken, er zitten altijd blinde vlekken in. Een buitenstaander kan vaak veel gemakkelijker de vinger op de zwakke plekken leggen. We wilden weten wat we nog over het hoofd zagen. Is het een goed plan? Ook in marketingtechnische zin, en natuurlijk de uitstraling. Daar zijn we uitstekend mee geholpen.

We groeien inmiddels goed. We ontdekten dat we met de onderkant van de markt nooit de super professional zouden worden die we willen worden. We voelen ons het beste bij het verkopen van iets wat echt veel waarde geeft. Hoge kwaliteit. Dus we richten ons nu op de fijne kansrijke klanten. Ook enorm veel beter voor je eigen energie.

We leerden ook op andere dingen te letten dan rationele dingen zoals data, succesratio‚Äôs en financi√ęle analyses. Lisette attendeert ons vaak op de emoties en gevoelens die op de achtergrond meebepalen bij onze klanten, ons eigen team en dit soort processen. Er is soms sprake van¬†de angst voor¬†controleverlies of wantrouwen. En oog hebben voor die emotionele kant en er rekening mee houden blijkt uiteindelijk bepalend te zijn voor het succes!

Lisette is kritisch eigenzinnig, in positieve zin. Met een goede blik op de emotionele kant van alle processen en interactie zowel bij ons als bij onze klanten. Ze durft kritische vragen te stellen die prikkelen, wakker schudden en de focus verleggen. Die kritische blik van buitenaf is goud waard want dat challengt je om óf te onderbouwen dat het klopt óf je komt erachter dat je ergens onvoldoende over hebt nagedacht.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op The Driving Force en BuyFresh

Frank Ottenhof

The Driving Force & Buy Fresh

Spontaan bedankje van Jeroen Stessens

Wow, recht uit het hart! En daarom is het geen geregisseerd strak gestyled videootje ūüėČ

Als ik ergens voor ga, dan wil ik het goed doen. Dus toen ik bedacht dat ik ging ondernemen, dacht ik meteen: dat ga ik niet in mijn eentje doen. Ik heb er geen kaas van gegeten als voormalig arts en eigenlijk moet je een heel nieuw vak leren. Ik moest over veel nadenken. Het opzetten was meer werk dan ik dacht. Er komt zoveel kijken bij het starten van je bedrijf. Niet alleen in praktische zin. Ook in mentale zin. Je komt jezelf regelmatig tegen. En geduld is belangrijk. Met Lisette en al doende kwam ik erachter wat het beste werkt en welke weg het beste bij mij past. Zo ontplofte mijn LinkedIn na een persoonlijke post en de afspraken stroomden vanzelf binnen.

Het Succesvol Starten programma als geheel en de opdrachten erin zijn super goed. Lisette raakt de gevoelige snaar, blijft altijd rustig en houdt het overzicht. Ze geeft veel extra service, heel fijn. Totaal geen grens in ervaren. Het fundament ligt er, de systematiek is helder. Als ik weer nieuwe klanten nodig heb, weet ik hoe ik dat moet doen. Ook weet ik hoe ik een bedrijf moet runnen, daar ben ik heel zelfverzekerd over. Alles is duidelijk. Zo fijn!

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Tineke Plat

Spiritueel life/business coach

Ik heb als ondernemer, die al even onderweg is, mogen ervaren wat Lisette voor je kan betekenen. Een luisterend oor, een positief kritische blik op zaken die je zelf niet ziet, omdenken, eerlijkheid en een enorme dosis positiviteit. Daarnaast een uitgebreide sales en marketingervaring en het vermogen om met iedereen te communiceren. Ik ben enorm trots op wat zij heeft bereikt.

Wil je weten wat we doen? Kijk op onze website

Robert Vavier

Directeur Eigenaar, HIGH SECURITY International bv

Na het volgen van een webinar van Lisette en de gratis business scan, was ik overtuigd; ik had een business coach nodig! Elk coachmoment met Lisette was een feest, waarbij ik veel heb geleerd en ook echt alles kon bespreken. Immers, een eigen bedrijf is nauw verbonden met jouw persoonlijkheid. Met haar all-round kennis kan Lisette altijd die tools aanreiken die je op dat moment voor jouw bedrijf nodig hebt. Maar ook denkt ze mee met jouw ideeen, analyseert je website en denkt mee met teksten. Haar absolute kwaliteit is de focus op het verkoopproces, waarbij ze ook echt kijkt wat bij jou en jouw onderneming past. Ik weet zeker dat ik dankzij Lisette grote stappen vooruit heb gemaakt met Bent-e. Van “bedrijfje” naar “mijn bedrijf”, waar ik echt ontzettend trots op ben. Lisette kijkt niet alleen naar de zakelijke kant, maar ook naar jou als ondernemer. Ik kan een ieder Lisette van harte aanraden!

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Bente Diemer

Bent-e - Nebu Scripting Services

Lang heb ik geroepen dat marketing en verkopen niks voor mij is. Ik heb een paar keer hulp ingeroepen met stukjes marketing maar mijn probleem is er toen eigenlijk niet mee opgelost waardoor ik bleef hangen. Lisette heeft mij getriggerd door een van haar blogs waardoor ik besefte dat ik het grondig aan moest gaan pakken. Het kan echt anders. Ik wilde stoppen met die losse flodders.

Na 3 maanden begeleiding is mijn pad helder naar mijn doel en heb ik er veel tools bij. Mijn doelgroep is veel duidelijker en natuurlijk daardoor mijn aanbod. Ik voel mij nu veel zekerder over verkopen en marketing. Ik doe het nu gewoon, het hoort erbij en heb veel zin om ermee verder te gaan. Lisette heeft mij geholpen om verkoop en marketing leuker te maken op een manier die bij mij past. Het is logischer en gewoner. Ik heb nu structuur, er zit lijn in en duidelijkheid.

Ik vond 1-op-1 coaching heel fijn. Lisette biedt een goede mix aan de menselijke persoonlijke kant en de praktische kant. Ze houdt de vaart er lekker in en biedt overzicht. En ik ervaarde ruimte om alles langs te laten komen. Eigenlijk helemaal perfect.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Raymonde van Zijl

Hartenwerk

Ik dacht dat ik een burn-under had, maar dat is helemaal verdwenen. Vanaf de kennismaking heeft Lisette al laten zien dat het vooral over focus ging. Als je hap snap bezig blijft, krijg je nooit het gevoel dat je ergens aan bouwt. In het begin wilde ik het niet geloven. Toen ik er toch mee aan de slag ging, merkte ik ineens dat het wél bracht waar ik naar op zoek was. Echt een eyeopener.

De 3 sessies waren voor mij voldoende. Ik heb de route precies voor me hoe ik met slimmer werken meer kan bereiken. Mijn nieuwe focus en route geeft sturing aan alles wat ik doe. Ik groei sneller met klanten, heb een heel helder verhaal, concreet wie ik het liefste help en waarom. Echt een bevrijdend gevoel. En ik heb al snel een afspraak met de ideale klant via het gestroomlijnde proces binnengekregen. Deze groeiaanpak past goed bij mij en ik besteed mijn tijd aan waar ik mee bezig wil zijn. Ik voel mij een stuk positiever en heb vooral echt zin om de volgende stappen te zetten en dit verder uit te bouwen!

Lisette heeft gewoon heel veel verstand van zaken, zowel in de breedte als de diepte.¬†Het maakt niet uit in welke branche je zit, ze kan zonder alle details te weten, jou in je kracht zetten. Haar belofte ‚Äėik zoom in op jouw situatie, begrijp die snel en vertaal ik in concrete stappen‚Äô, is zeker waargemaakt.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Etienne van de Boel

Growth Marketing Consultant

Ik wist nauwelijks iets over ondernemen en weet nu zoveel meer. Alle elementen van mijn onderneming zijn de afgelopen maanden aan bod gekomen. We hebben met elkaar heel veel uitgedacht en uitgewerkt zoals bijvoorbeeld mijn ideale doelgroep (musici), marketingstrategie en mijn communicatiemiddelen zoals advertenties en weggevers. AlexanderTechniek heeft een betere plek gekregen in het geheel en het is nu duidelijk voor musici voor welke pijnklachten dit een oplossing biedt.

Contact leggen met potenti√ęle klanten vond ik superspannend maar ook dat wordt steeds vanzelfsprekender en ik weet nu hoe ik dat het beste kan doen. Ik durf ook meer uit te proberen waardoor ik echt een groei in het aantal klanten heb gezien. Lisette geeft veel meer persoonlijke aandacht dan ik dacht, zowel in de groep als 1-op-1 waardoor ze meer dan waarmaakt wat ze afspreekt. Ze is een integere coach met grote voelsprieten voor wat iemand op welk moment nodig heeft.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Myrte van Westerop

Trainer en docent Alexandertechniek

We hadden nogal de neiging om teveel vanuit onszelf te redeneren in onze communicatie. We hebben goed onderzocht met welke vragen & behoefte deelnemers meedoen aan een training bij de Koaching Akademie. Zodat we nu duidelijker hebben hoe we het beste kunnen communiceren met onze doelgroep en bovenal wie dat precies zijn. Het gaat helaas niet vanzelf om een zaal vol mensen te krijgen. Creatief denken, durven, blijven proberen en bijstellen heeft uiteindelijk tot een goeie formule geleidt die we nu toepassen voor klantenwerving.  

 Lisette heeft ons veel klantgerichter leren werken en denken en bovenal heeft ze ons geleerd om TE DOEN. Go out there! Ze heeft veel waardevols te vertellen, mooie praktische adviezen gegeven, is steunend, belangstellend en authentiek. Heel eerlijk: we hebben ook een moment gehad dat de samenwerking even minder goed liep. Heel gaaf hoe ze hiermee is omgegaan en hoe ze dit naar ons toe heeft opgelost.

Wil je weten wat wij doen? Kijk op onze website

Klara Uleman & Mascha van Wijnen

Koaching Akademie

Vorig jaar is de ondernemer in mij geboren en ik heb nu al een goedlopende praktijk! Voordat ik begon was mijn grootste angst om te weinig klanten te krijgen en hoe kreeg ik in godsnaam grip op mijn marketing?

Lisette’s programma zit super in elkaar, de roadmap brengt je precies van A naar B. Maar ook de mentale kant, hoe word je een ondernemer, dat stukje mindset, heeft alle aandacht gekregen in de sessies. Die persoonlijke coaching was voor mij het belangrijkste. Mijn uitwerkingen werden kritisch bekeken, beoordeeld en aangevuld, dat was heel erg waardevol. De kracht van Lisette is dat ze alles benoemt inclusief kritische noten en ze heeft overduidelijk veel ervaring, een scherpe blik en een goed stel hersenen.

Naast een goedlopende praktijk heeft het traject mij nog iets belangrijkers opgeleverd: Ik bepaal uiteindelijk zelf wat er gebeurt. Lisette nodigde me steeds uit om er echt mijn ding van te maken maar zij is wel de deskundige als het gaat om het opbouwen van een business. Mijn eigen koers varen moest ik dus leren. Gaandeweg was ik steeds beter in staat om er echt mijn ding van te maken en nu durf ik gewoon te luisteren naar mijn intu√Įtie. Dat aspect van het traject is ook heel waardevol. Ik noem het de geboorte van een ondernemer. Nu ben ik met vertrouwen onderweg als ondernemer. Volg je passie, dan ontvouwt zich het pad.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Jacqueline Philipsen

LEEF ‚Äď coach voor vrouwen in de overgang

Bij het beginnen van mijn eigen bedrijf liep ik tegen onzekerheden aan. Ik had alleen een idee maar wist verder letterlijk niet waar ik moest beginnen. Ik was onzeker over het krijgen van klanten, mezelf verkopen en of mensen zouden betalen voor mijn product.

Door met Lisette aan de slag te gaan staat er nu echt een bedrijf waar ik op verder kan bouwen. Achteraf heb ik nu al zoveel meer bereikt dan ik ooit van tevoren had kunnen bedenken. Verkopen vind ik nog steeds het minst leuke stukje. Het sales script uit het programma helpt mij hierbij, ik gebruik het nog regelmatig. Daardoor merk ik dat gesprekken meer vanzelf gaan en klanten uit zichzelf al vragen over mijn aanbod.

Het Succesvol Starten online programma heb ik als prettig en leerzaam ervaren en ik heb er veel uit kunnen halen. Ook heb ik nog steeds contact met een andere deelnemer uit het programma, het is heel fijn om elkaar te steunen in het proces.

Lisette was heel makkelijk te bereiken, reageerde snel en ik kon altijd bij haar terecht met mijn vragen. Dat heb ik als heel prettig ervaren, vooral omdat je vaak even vastloopt. Op dat moment heb je net even dat ene zetje nodig en dan kan je weer door. 

Wil je weten wat ik doe? Kijk op Dee Dee Zorgt

Dee Dee Heijn

Mentale Millennial Coach & GGZ verpleegkundige

Vorig jaar. Daar stonden we dan, Gerben en ik. We gaan het doen, we gaan voor onszelf beginnen. Vol verlangen om iets nieuws te gaan doen, alleen wat dit zou zijn was nog niet helemaal duidelijk. Iets met gitaren? Iets in het toerisme of recreatie? Maar nee, het werd een trainings- en consultancy bureau op het gebied van testautomatisering.

Die zoektocht, die eerste stappen, hebben we samen met Lisette gezet. Een bak aan ervaring en Jip en Janneke taal. Dat is Lisette.

We wisten al best veel maar moesten er vooral mee aan het werk gezet worden. Vooral haar praktische kant vonden we heel fijn. Dromen omzetten in doen. 

We vonden¬†Lisette¬†via haar podcast. Er zijn genoeg business coaches en er worden genoeg online programma‚Äôs aangeboden, maar wij waren al weg van¬†Lisette‚Äôs manier van werken voordat we √ľberhaupt besloten een business coach in te schakelen.¬†Het totaalplaatje maakt het de investering meer dan waard. Het feit dat ze geen uurtje factuurtje doet was voor ons ook heel fijn. We bleken van de persoonlijke face to face gesprekken te zijn dus met plezier reden we meerdere keren vanuit Dalfsen naar Rotterdam.

Het resultaat? Binnen een half jaar hebben we ons bedrijf vormgegeven en de eerste opdrachten hebben we inmiddels achter de rug. We hebben geen verbeterpunten. We zijn gewoon heel blij met haar!

Wil je weten wat we doen? Kijk op onze website

Patricia & Gerben van Oene

Oenit trainingen

Wat anderen zeggen over de podcast & masterclass & roadmap

‚ÄúZeer inspirerend en zeer fijne tips in de podcast over prijsverhogingen, heb ik echt wat aan!‚ÄĚ

Karen

‚ÄúUit elke podcast haal ik wel iets. Alleen mijn to-do lijst wordt zo nog langer haha”

Myriam

‚ÄúDie Roadmap to Succes is top! Eindelijk weet ik wat ik allemaal moet doen!‚ÄĚ

Joan

‚ÄúWas boven verwachting leerzaam en leuk, dus dankjewel!‚ÄĚ

Frank

‚ÄúDank voor je voor jouw¬†zeer aangename en positieve energie. Motiverend en inspirerend¬†‚ÄĚ

Henri

‚ÄúJe podcast ‘ik was verslaafd’, geluisterd, wat een enorme herkenning! Dank je wel ‚ÄĚ

Steven

‚ÄúJe hebt het heel helder en duidelijk uitgelegd, dank je wel ūüôā Ik ben er weer wijzer door geworden.‚ÄĚ

Desiree

‚ÄúDe podcast is heel interessant en aangenaam om naar te luisteren! Lekker dat ze niet zo lang duren zoals andere podcasts.‚ÄĚ

Sarah

‚ÄúErg bedankt voor de masterclass; hele waardevolle sessie! Meteen afspraak gemaakt‚ÄĚ

Wim

‚ÄúBedankt voor deze leuke en leerzame masterclass & praktische roadmap!‚ÄĚ

Wendie

Ik was maar wat aan het doen, kwam maar niet verder met mijn bedrijf. Ik had als een kip zonder kop van alles ingericht maar miste overzicht. Ik voelde me heel onrustig. Ik vroeg me echt af hoe ik verder moest. Dus heb ik, na wat twijfel over de investering, Lisette‚Äôs hulp ingeschakeld. Dit was wat ik nodig had.Nu ben ik in control, heb ik veel meer vertrouwen in wat ik doe, hoe ik het zie en dat ik er mag zijn. Ik hou het veel meer bij mezelf in plaats van te kopi√ęren. Ook stel ik minder vaak uit. Ik sta stevig in mijn schoenen omdat ik weet wat ik nodig heb, wat ik moet doen en hoe. Ik zie achteraf dat ik langer moet uittesten wat werkt en dat ik het beste 1 ding tegelijk kan aanbieden. Dat geeft veel meer focus en rust. Ook kan ik met deze structuur mijn onderneming verder laten groeien. Ik heb veel meer kennis over hoe je ondernemer bent.

Ik geniet van mijn stijgende omzet en het stroomt. Iedereen die ik spreek stapt eigenlijk in het Slowdown programma!

Lisette¬†is heel scherp, lekker direct en duidelijk. Ik hou haar stem in mijn achterhoofd: ‚ÄúHet moet wel bij jou en jouw klant passen‚ÄĚ. Dat hou ik nu goed in de gaten. Dat geeft echt ademruimte. Ik blijf me verder verdiepen in marketing. Eigenlijk ben je nooit echt klaar¬†en kan ik daar nu meer van genieten.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Marjolein van der Toolen

Omarmen Training & Coaching

Ik wilde mijn bedrijf nu echt goed neerzetten, niet meer freewheelen. Mijn hart ligt echt bij het coachen, daar wil ik meer mee. Als ik bleef doen wat ik deed, dan wist ik vrij zeker dat het een struggle zou zijn om de juiste klanten te vinden. Er zijn zoveel coaches die dit moeilijk vinden. Veel hebben geen idee en zijn maar wat aan doen. Dan denk ik nu: jeetje, ik ben echt wel heel veel verder. Een enorm verschil. Goed besluit om een business coach in te schakelen.

De grootste stap voor mij was het geldbedrag maar er moest iets veranderen om de boel draaiende te krijgen. Zo’n investering zet je echt in beweging. Als je kijkt waar ik vandaan kom en wat staat er nu, dan is het de investering zeker waard. Ik heb de klanten helder waar ik graag mee werk. Mijn communicatie staat heel sterk. Het hele verkooptraject staat als een huis van offerte tot salesgesprek. Ik scoor maximaal bij de gesprekken door alle handvaten die ik heb gekregen in Lisette’s workshops. Daar ben ik heel blij mee en het gaat heel natuurlijk. Mijn website staat, er zijn klanten, ik durf te investeren en ik heb veel plezier in het ondernemen. Ik merk dat ik veel positiever en krachtiger sta. Ik voel me nu gewoon een echte ondernemer. Ik doe het coachen er niet meer bij, het is nu kloppend zoals ik wil. De sneeuwbal is in beweging en ik ben happy met waar ik nu sta.

Lisette is een goede match door haar rustige, open en vertrouwde uitstraling. Dat vond ik heel prettig. Ze geeft veel extra’s en hele goede voorbeelden waardoor je geen tijd verspilt.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Edwin Vriethoff

HeartState.nl

Ondernemen leer je helaas niet op school. Ik vond het lastig om met marketing te starten, had geen idee waar ik moest beginnen. Ik had van alles gelezen en gezien, maar hoe zet je de volgende stap? Allerlei onzekerheden kwamen omhoog. Vooral die over ‚Äúhoe verkoop ik mezelf?‚ÄĚ. Het voelde zelfs een beetje ‚Äėvies‚Äô om te verkopen en ik dacht dat ik geen marketeer was. Ik heb het allemaal geleerd. Mijn zelfvertrouwen en kennis over het ondernemerschap zijn ontzettend gegroeid. Ik koos een duidelijke niche en ontwikkelde daar een waardevol programma voor. Alles komt nu samen en ik vraag wat ik waard ben!

Door de groep met andersdenkende mede-ondernemers kwam ik veel sneller bij mijn eigen doel. Lisette heeft mij geholpen om structuur aan te brengen; daar was ik lang naar op zoek. Dit had ik echt nodig om weer verder te groeien. Ze vraagt door tot we daar zijn waar de energie écht zit. Ze oordeelt niet en ik voel me ontzettend gezien en gehoord. Als persoon en als ondernemer. Hierdoor ben ik makkelijker tot bloei gekomen en sta ik nu stevig in mijn ondernemersschoenen.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Xandra van Merri√ęnboer

XvM Coaching voor perfectionisme, stress & HSP

Wat moest ik doen om mijn praktijk goed van de grond te krijgen? Voordat ik aan het programma begon, had ik geen idee. Ik schoot alle kanten op, en kwam niet echt verder. Dat veranderde toen Lisette mij vroeg om mijn doelgroep in kaart te brengen. Opeens kwam ik tot de constatering dat ik al jaren het liefst werk met investeringsexperts en vermogensbeheerders. Als podcast host en communicatieadviseur help ik ze om hun complexe boodschap goed over de b√ľhne te brengen, en als coach ondersteun ik ze bij hun transformatie tot leider.

Deze ontdekking leidde al snel tot de volgende doorbraak. Ik voelde veel weerstand toen Lisette mij vroeg om na te denken over mijn bedrijfsnaam. Schiet ik daar echt iets mee op? Mijn oude naam, die al elf jaar dienstdeed, bleek echter totaal niet meer te voldoen. Hoe kan ik een naam kiezen die beter aansluit op wat ik voor mijn doelgroep wil betekenen? Dit proces leidde mij naar een nieuwe bedrijfsnaam voor zowel coaching als communicatie, wat me ongelooflijk veel focus en energie heeft gegeven.

Veel van mijn doorbraken heb ik beleefd in het online deel van het programma. Maar ook de groepssessies waren zeer waardevol. De interactie met Lisette was heel prettig. Soms was ze kritisch, en soms gaf ze me de bevestiging die ik nodig had om verder te gaan. Daarnaast koppelt Lisette je aan een heel netwerk van betrouwbare partners, die je bijvoorbeeld kunnen helpen bij de bouw van je website. Dat bespaart veel tijd. De allerbelangrijkste opbrengst van dit programma is het gevoel dat ik goed zit. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en voel nu het vertrouwen om vol aan de slag te gaan met mijn herboren bedrijf.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Marcel van de Hoef

Beyond Expertise Coaching & Communicatie

Ik had moeite om mijn plannen concreet te maken, mijn doelgroepen te bepalen, klanten te werven, mijn prijs te bepalen en mijn marketing in te richten op een manier die bij mij past. Ook zat er een saboteurtje op mijn schouder mij kleiner te houden dan wenselijk.

Lisette heeft mij veel groter, zakelijker en commerci√ęler laten denken. Ik dacht bijvoorbeeld aan het uurtje factuurtje verdienmodel maar heb nu 3 geweldige programma‚Äôs van hoge kwaliteit waarin al mijn talenten en kwaliteiten terugkomen zowel als coach, trainer, adviseur en inspirator. Hier kan ik echt verschil mee maken en werkgeluk mee brengen.

Alles is concreet, ik durf zichtbaar te zijn en geniet ervan. Alleen was ik nooit zover gekomen, dus ik vond het de investering zeker waard. Ik ben nu veel doelgerichter bezig en heb een goed, boeiend en leuk verhaal voor alle medewerkers in de zorg, het welzijn, het onderwijs en het Sociaal Domein. Lisette geeft veel persoonlijke aandacht, tips & tricks, deelt haar kennis en reikt allerlei praktische tools en info aan. Ik kan voorlopig weer door.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op www.uniekwerkgeluk.nl 

Marjan Schepers

Uniek werkgeluk

Ik kreeg ik het altijd heel benauwd als ik mezelf moest verkopen. Ik durfde niet zichtbaar te zijn, zelfs niet op mijn website of mensen aan te spreken over mijn coaching. 

Nu is mijn gevoel 180 graden gedraaid en vind ik het zelfs leuk! Ik praat met alles wat rondloopt en ben veel zelfverzekerder en positiever over het ondernemerschap. 

Potenti√ęle klanten vinden mijn enthousiasme nu zo aanstekelijk dat ik met veel plezier en meer gemak klanten aantrek. En ik ben door Corona mijn workshops online gaan geven. Voorheen zou ik dit echt niet gedurfd hebben.¬†

Lisette wist de juiste snaar te raken en gaf mij op een vriendelijke manier een schop onder mijn kont. Ze zette mij echt over de lijn van durven en doen. Ik voel me helemaal opgebloeid en ik mag er zijn. En dat heeft ook privé veel voordelen. Ik denk bijvoorbeeld veel meer in oplossingen en mogelijkheden.

Mijn eyeopener was dat een business coach je echt wakker schudt, je samen een ander zakelijk pad op kunt gaan zodat je niet in je vertrouwde patronen blijft hangen maar aanpakt wat nodig is en blijvend veranderd.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Maureen Bussmann

Voedingscoach Your Silhouette

Ondernemen is echt wat anders dan de corporate omgeving waar ik uit kwam. Ik twijfelde eerst om bij mijn start hulp in te schakelen. Ik vond dat ik het zelf moest kunnen, maar ik merkte dat ik bleef hangen in mijn gedachten en niet alles scherp kreeg. Met Lisette voelde ik meteen een klik. Ze is direct, oplossingsgericht en keek goed naar wat er bij mij past. Het is fijn dat ze ook uit het marketingvak komt, snapt waar ik mee worstelde en daarin ook kon adviseren. Met coaching hebben we heel concreet de grootste hobbels aangepakt. Ook heeft ze geholpen mijn eigen authentieke stijl en aanpak te vinden die echt bij mij past. Echt fijn!

Marièlle Butter- Timmermans

Marinellity

Van niets naar een heus eigen bedrijf. Een feestje vond ik het ik het! Ik heb enorm genoten van het hele traject. Lisette is op mijn pad verschenen en dat heeft zo moeten zijn. Haar manier van werken heb ik ervaren als professioneel, betrouwbaar, ze heeft kennis van zaken, ze deelt alles wat je weten wilt en is ook nog eens een fijn mens. Ze heeft engelengeduld, maar geeft je ook het belangrijke duwtje naar zelfstandigheid waar nodig. Ze doet wat ze zegt en meer.

Stapsgewijs heb ik geleerd hoe een onderneming te runnen en ik heb de stappen gemaakt die genomen moesten worden. Spannend vond ik het (en nog wel), ik leer nog iedere dag, maar ik heb mijn business opgezet. Ik heb klanten en ben nu toch echt mijn droom aan het verwerkelijken. Dankbaar voor deze mooie samenwerking! Ik kan iedereen het succesvol starten programma en een samenwerking met Lisette van harte aanbevelen. Het was de investering meer dan waard en een waardevol cadeau aan mezelf!

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Mirjam Berends

Isodorushoeve ‚Äď Holistische therapie & training

Tja, waar begin je als starter? Ik voelde me wiebelig en wist niet zo goed welke stappen te zetten. Ik bleek een veel te brede focus te hebben en wilde liefst iedereen helpen. Het was een eye-opener dat ik daarin keuzes moest maken. En de grap was dat ik daarna veel meer rust ervaarde en focus had. Nu ben ik na een paar maanden echt goed op de rit en ben ik volop bezig met de verkoop van mijn online programma Heel Mindful.

In de fijne groep ondernemers heb ik ontzettend veel geleerd. Ik voelde me op elk moment gezien en gehoord, ook als de anderen aan de beurt waren. Het voelde als veilige setting, echt met elkaar in verbinding.

De workshop over strategie en marketing die in het programma zit heeft me onwijs geholpen met mijn focus, klantkeuzes en onderscheidende vermogen. Deze was echt zó waardevol. Ik had niet gedacht dat ik mijn eigen strategie in 1 dag helemaal bepaald zou hebben.

Lisette is als coach heel direct en zacht, inlevend tegelijk. Doorzag ook mijn zelfsabotage. Ik heb dat als een bijzondere passende combinatie ervaren. Lisette weet ontzettend veel over wat je nodig hebt, ook technisch en financieel. Ze weet veel over branches, waardoor je meteen de juiste taal leert te spreken en schrijven naar je doelgroep. Ze bouwt écht de brug met je om goed van start te gaan.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Thérèse Snel

Herstelcoach bij chronische pijn in hoofd, nek of rug

Ik was erg zoekende naar de manier van coachen en de klanten waar ik het meest gelukkig van word. Mijn aanbod was te breed. Als ik eenmaal mijn keuze zou hebben gemaakt, hoe zorg ik dan dat ik meer klanten krijg? Na het enthousiaste en aansprekende verhaal van Lisette op de Dag van de Coach besloot ik haar hulp in te schakelen. Het is nu glashelder wie ik het beste kan helpen, met wat en hoe. Dat geeft veel rust en focus. Ik heb er veel vertrouwen in, het komt allemaal wel goed ook al vond ik het best eng om een specialistische keuze in mijn doelgroep te maken. Het voelt toch alsof je dan mensen uitsluit. Mijn netwerk is voor mij de belangrijkste weg en ik weet wat te doen. 

De workshop om mijn verkoopvaardigheden te verbeteren was heel nuttig. Ik heb nu een leidraad om een verkoopgesprek te voeren en tijdens de workshop konden we het meteen in de praktijk brengen. De andere workshop over de strategie en marketing heeft mij een heldere structuur en duidelijke doelen en acties opgeleverd. Superleuk en motiverend is de groepscoaching. Een goede stok achter de deur. Ik heb waardevolle input van de mede-ondernemers ontvangen. Lisette doet er eigenlijk alles aan om goede resultaten te bereiken. Mouwen opstropen en aan de slag. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en motiverend. Wat ik heel fijn vond, is de flexibiliteit in het programma. Ik kon tijdens onvoorziene omstandigheden het programma even op pauze zetten. Al met al was het de investering zeker waard, helemaal voor waar ik nu sta.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Sander Heesen

Sander rent en coacht

Van het gebrek aan richting en focus in het begin werd ik echt onrustig. Ik had geen idee wat er allemaal bij het ondernemen kwam kijken. Ik startte naast mijn baan in loondienst en wilde het ondernemen nu goed aanpakken. Zo kwam ik bij Lisette terecht. Het Succesvol Starten programma heeft mij een gedegen basis gegeven waar ik telkens op terug kan vallen, ook toen de markt op z’n gat lag. Mijn toegevoegde waarde is helder, mijn aanbod en tariefstelling staan als een huis. Mijn netwerk heb ik leren inzetten, het strategiemodel hangt boven mijn bureau en het werkt allemaal goed zo want er wordt op aangehaakt. Van meerdere kanten komt er nu werk op me af en alles is erop gericht om dit jaar mijn omzet te verdubbelen. Wat ook handig is: ik kan voortborduren op die stevige basis en jaarlijks mijn plan weer updaten.

Lisette haalt echt de ondernemer in je naar boven, heeft veel kennis van zaken en legt de basis onder zowel het ondernemerschap als je bedrijf. Zo’n gedegen basis wens ik iedereen toe. De coaching en structuur geeft me veel houvast en focus.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Christy Pach

IKC & Teamcoach

Het strategiemodel vind ik al de hele investering waard geweest. Er staat nu een heldere stip op de horizon, met een duidelijk stappenplan hoe daar te komen. Ik weet wat ik moet doen terwijl het starten in het begin één grote zoektocht was en ik onvoldoende wist wat belangrijk was en wat niet. Ook de Customer Journey en bijvoorbeeld de Product Markt Combinatie matrix zijn waardevolle instrumenten die ik gebruik.

Het Succesvol Starten programma is echt een combinatie van dromen, denken en doen. Een mooie mix van praktijk en theorie om te groeien als ondernemer, zeker in combinatie met de coaching sessies waarin ik kon sparren met gelijkgestemde ondernemers en tegelijkertijd veel praktische tips en tricks kreeg. Heel waardevol. Lisette is afwisselend de motivator, steuntje in de rug en schop onder de kont gever, ik waardeer haar directe en coachende manier van werken.

Alle facetten die komen kijken bij het starten van een bedrijf komen voorbij in dit programma, met uiteindelijk een concreet ondernemingsplan. Ik voel mij door Succesvol Starten veel steviger in mijn keuzes en ben een stuk zakelijker geworden.¬†Het programma is super voor ondernemers die vanuit een gedegen fundament een vliegende start van hun bedrijf willen en ook voor¬†gevestigde ondernemers¬†die willen groeien en een stuk basis missen.‚ÄĚ

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Mari√ętte Siezenga

DeCommCoach

Ik vond het echt een heel fijn traject! Mijn doel was dat ik een professioneel bedrijf neer zou zetten en zo voelt het ook zeker als ik nu met mensen praat. Door het traject ben ik veel zelfverzekerder en het heeft mij heel veel gebracht. Klanten weten me nu goed te vinden. Ik profileer me echt anders dan de anderen, zeker de mannen, in mijn vak. Ik heb veel persoonlijk contact en sluit meer aan bij mijn klant. Zo blijf je altijd leren en ontwikkelen. Ik heb er een volwaardig bedrijf van gemaakt en ga zo verder groeien.

Terugkijkend op het hele programma vond ik het heel fijn dat het zo gestructureerd was. Als je goed je plannen voorbereidt, uitwerkt en structureert, dan levert dat ontzettend veel tijdswinst op. Dat had in mijn eentje veel meer tijd genomen.¬†Het was ook heel interessant om met andere ondernemers te sparren, vooral tijdens de live dagen bij Lisette.¬†Op alle vlakken in je bedrijf leer je veel, als je het programma van Lisette volgt. Lisette heeft een schat aan kennis, die ze graag deelt, waar ik nog steeds van profiteer. Altijd na een sessie, barste ik van de idee√ęn en energie, om deze idee√ęn om te zetten in daadwerkelijke plannen en taken.

Ik had altijd het gevoel van een vangnet bij Lisette en kon altijd terecht voor vragen. Het voelde vertrouwd en prettig.

Wil je weten wat ik doen? Kijk op mijn website

Charlotte toe Laer

Webdesign by Charlotte

Als ik nu na jaar terugkijk heeft het Daadkrachtig Doorbreken programma veel meer opgeleverd dat ik in eerste instantie dacht. Ik durfde mijn parttimebaan los te laten omdat ik het vertrouwen heb gekregen dat het wel goed komt qua omzet en klanten. Ik ben volledig voor mijn bedrijf gegaan en heb mijn omzetdoel gehaald. Het heeft mij veel duidelijkheid gebracht, vooral met mijn doelgroep en wat het beste bij mij past. Het programma voor mijn klanten dat we samen hebben gemaakt is echt super fijn. Het is allemaal door vertaald naar mijn website waar nu de klanten op binnendruppelen. Ik ben heel blij dat dat allemaal helder is en dat ik mijn bedrijf echt heb neergezet. Ik voel veel meer vrijheid en durf keuzes te maken.

Voordat we gingen samenwerken voelde ik verwarring en onduidelijkheid. Eerlijk gezegd twijfelde ik even over de investering. Best spannend. Ik hoopte zo dat het echt wat op zou leveren. Achteraf gezien was het de investering zeker waard. Dit was me echt niet in mijn eentje gelukt.

Ik koos voor 1-op-1 begeleiding omdat ik bij een andere coach minder uit de groep had gehaald dan ik hoopte. Lisette heeft heel veel input gegeven, veel met haar kunnen sparren. Ik had echt het gevoel dat we samen mijn bedrijf en programma hebben laten groeien. Het is zo waardevol om overal over te kunnen sparren, welke kant ik ook op ga met mijn bedrijf. Elk gesprek had wel een paar eyeopeners door Lisette’s andere manier van denken.

Lisette’s aanpak past het beste bij ondernemers die zichzelf durven aan te kijken, het vertrouwen hebben dat ze kunnen groeien, daarin actief zijn en bereid zijn te investeren.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Irma Leechburch Auwers-Vijverberg

Coach voor perfecte moeders ‚Äď 5 op een rij

Toen ik startte leek het af en toe net een wervelstorm in mijn hoofd. Er kwam zoveel op me af.

Het Succesvol Starten programma bood me veel structuur en moedigde me aan om na te denken over alle belangrijke aspecten van het ondernemen. Het is heel erg hands-on, precies wat ik nodig had en dat vind je niet zo snel bij andere business coaches.

Lisette’s persoonlijke coaching is een goede mix van begrip, de zachtere kant, en die duidelijke drive naar resultaten, de wat zakelijkere kant. Als je ergens mee zit, staat ze altijd voor je klaar. Ik voelde me echt gezien en gehoord. Ze geeft daarnaast veel praktische tips en onderneemt met lekker veel optimisme en enthousiasme zonder valse en te grote beloften te doen.

Marisa van Velzen

Meridaux

Hoe ik de juiste (het best)e klanten kan binnenhalen was mijn grootste zoektocht aan het begin. Nu weet ik veel beter wat ik kan doen en ben ik waardevolle samenwerkingen aangegaan die mij maandelijks een mooie basisomzet opleveren. Dat geeft een stukje rust.

Het programma biedt een fijne houvast en structuur. Die 10 stappen maken het echt makkelijk om stap voor stap alles uit te werken en hebben mij goed geholpen in mijn ontwikkeling als ondernemer. Ik heb tijdens de coachingsessies ook veel geleerd van de anderen in de groep. In het stukje verkopen durf ik steeds meer en voel ik mij wel wat zekerder.Het blijft een kwestie van ervaring opdoen en leren. Ik vertrouw gelukkig meer op mijn intu√Įtie en ik durf ook nee te zeggen tegen opdrachten die niet bij mij passen. Focus houden en keuzes blijven maken in alles wat ik leuk vind, is waar ik me in wil blijven ontwikkelen.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Monique Vermeulen

Move woningadvies

Na het besluit om mijn eigen onderneming te starten, wist ik eigenlijk nog niet waar ik aan begon. Een sprong in het diepe. Al snel kwam ik er achter dat het veel meer was dan ik had verwacht. Er komt zoveel bij kijken. Hoe deel je dat in kleine stapjes op zodat het gaat lukken en een succes wordt? Ik voelde dat ik daar hulp bij nodig had.

Ik heb super veel aan het Succesvol Starten programma gehad. Ik heb alles in detail uit kunnen werken. Zeker het stuk planning was heel volledig en alle stappen zijn uitgebreid aan bod gekomen. Het heeft mij heel veel houvast gegeven in het opbouwen van mijn onderneming. In mijn eentje was ik nooit zover gekomen als ik nu ben.

Voor absolute starters zoals ik red je het niet alleen met een online programma. Juist de begeleiding¬† van Lisette erbij is belangrijk om de juiste keuzes te maken en ook om te leren vertrouwen op je eigen intu√Įtie. Ze houdt je een eerlijke spiegel voor, heeft allerlei praktische tips en ze zet je aan om dieper na te denken over de stappen.
Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website
Anneke Procee

Coach

Voordat ik aan het Succesvol Starten programma begon, piekerde ik steeds opnieuw over mijn ondernemersplannen. Aan de hand van Lisettes progamma, heb ik o.a. belangrijke keuzes genomen over mijn aanbod, mijn ‚Äėwaarom‚Äô helder geformuleerd en mijn doelgroep in kaart gebracht. De online groepscoaching is een belangrijk onderdeel van het programma, door mijn vragen te delen in de groep, groeide het vertrouwen in mijn onderneming. Lisette biedt met haar coaching en programma een veilige omgeving, structuur en een persoonlijke aanpak. Echt waardevol voor elke startende ondernemer!

Asha Boschma

Be You By Me

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?