Beoordeeld met 9+

Coach met 26+ jaar ervaring in strategie, marketing en sales

Download door 1500+ ondernemers

 Praktisch en super inspirerend

Roadmap to success

Bouw je bedrijf vanuit een stevige basis

Gratis roadmap to success

Ondernemen wordt pas echt leuk als het lekker loopt.

Met een kei van een strategie en stevige basis zijn plannen lekker concreet en is je kans om te slagen gewoon veel groter. 

Wat ontdek je als je deze roadmap gebruikt:

  • Hoe jij als ondernemer de cruciale succesfactor bent
  • Waarom je nooit jouw marketing als 1e moet uitwerken, terwijl iedereen dat wel doet
  • Hoe je voorkomt dat je bij de 60% hoort die binnen 5 jaar stopt met business
  • Wat de basis is voor een succesvol bedrijf
  • Wat je in welke volgorde uit moet werken

Vraag hem hier aan en je ontvangt de roadmap direct.

Natuurlijk zijn jouw gegevens 100% veilig bij mij. Als je je aanmeldt voor deze training, ontvang je ook tips en inspiratie over succesvol ondernemen (max. 10 x p.m.). Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Bedrijfsstrategie opstellen

Deze roadmap is speciaal bedoeld voor ambitieuze dienstverlenende ondernemers, zzp’ers en freelancers. Mensen met een eigen bedrijf die koste wat het kost hun business door deze crisis heen willen loodsen en het liefst willen groeien. Je ziet allerlei kansen en mogelijkheden maar je worstelt misschien nog met de nieuwe bedrijfsstrategie opstellen.

Je zit, zoals velen, meer in de actie-modus omdat je het gevoel hebt dat je tijd moet inhalen. Veel ondernemers richten zich daarom vooral op de promotionele kant van de marketing zoals posten op social media of hun website en ze beseffen niet dat succesvolle marketing en verkoop van veel meer factoren afhankelijk is. Welke dan? Die vind je in de roadmap.

Strategie voor startende ondernemers

De roadmap is heel behulpzaam voor startende ondernemers. Je leert welke stappen je in welke volgorde moet zetten om met succes jouw bedrijf te starten. De meesten gaan meteen aan de slag met marketing maar dat is zeer onverstandig om mee te beginnen. Want als je jouw bedrijf niet goed opbouwt wordt het schieten met hagel en dan bereik je niet de juiste mensen.  

Strategie voor meer ervaren ondernemers 

Voor de meer ervaren ondernemers zitten er ook veel tips in deze roadmap. Je kunt, door alle stappen na te lopen, te weten komen wat je nog moet verfijnen en verbeteren.

Zie jouw bedrijf als een Zwitsers uurwerk met allemaal radertjes die perfect op elkaar aan moeten sluiten. Als je onvoldoende klanten trekt, ontbreken er radertjes, waardoor jouw business niet op gang komt. 

Online coaching voor ondernemers

Als online business coach help ik met veel plezier ambitieuze ondernemers met een succesvolle start en groei van hun bedrijf. Ondernemen is een vak apart en ik leer je hoe je vanuit een stevig fundament een winstgevend bedrijf opbouwt zodat je van je droom kunt leven en veel mensen of bedrijven kunt helpen.

Tap uit mijn vat met 26 jaar strategie, marketing en saleservaring zodat je weer gericht verder kunt.

Wat anderen zeggen over de Roadmap to Success

Lisette’s roadmap to succes geeft een helder overzicht van wat het ondernemerschap inhoudt en wat er bij komt kijken om je bedrijf goed op die kaart te zetten.”

“De roadmap van Lisette vind ik heel inspirerend. Daarvan gaat mijn toekomstig ondernemershart sneller kloppen. En dan vooral om het bij mij echt op mijn gevoel inspeelt”

“Haar opzet en roadmap vind ik super omdat ik hierdoor echt een beter overzicht heb in alle stappen die ik moet zetten.”

“Eindelijk begrijp ik waarom ik me niet alleen op marketing moet focussen maar hoe dat past in het grotere geheel”


Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?