Zet nu de 1e stap

naar échte zakelijke en persoonlijke winst

Gratis top masterclasses

Zet vandaag de 1e stap naar jouw droombedrijf

Gratis online masterclass – TIJDELIJK direct te volgen

Ontdek dé 5 stappen die onmisbaar zijn om jouw droombedrijf te creëren

Vind jouw blauwdruk voor succesvol ondernemen

Ondernemen wordt pas echt leuk als je een solide businessmodel hebt waarmee je snel kunt groeien met de fijnste klanten.

Er is een soort geheim recept, een blauwdruk, voor groei en succes. Deze werkt voor elk bedrijf en voor iedere dienstverlenende ondernemer. Het werkt als je net start maar ook als je al een tijd onderneemt. Alle ingrediënten die je tot nu toe hebt verzameld vallen nu op zijn plek.

Ik beloof je dat jouw inzichten over succesvol ondernemen voor altijd zullen veranderen zodat jij een business bouwt met een sterk fundament en concrete haalbare doelen.

Krijg (tijdelijk) gratis toegang tot de online masterclass:

In 5 stappen dé blauwdruk voor succesvol ondernemen. Uiteraard ontvang je als je meedoet de felbegeerde gratis Roadmap to Success.

Meld je nu direct aan!

Natuurlijk zijn jouw gegevens 100% veilig bij mij. Als je je aanmeldt voor deze training, ontvang je ook tips en inspiratie over succesvol ondernemen (max. 10 x p.m.). Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Voel je dat er meer in je business zit en wil je groeien? Volg dan

De Sleutel tot Groei Podcast

Laat je verrijken met praktische adviezen, verhelderende visies en soms confronterende lessen, speciaal voor small business owners en zelfstandig ondernemers.

Alles over ondernemen komt aan bod: van mindset, marketing en sales tot strategie, persoonlijke ervaringen en waardevolle inzichten.

Ik beloof je dat jouw inzichten over succesvol ondernemen blijvend anders zijn en je met een frisse blik verder aan jouw bedrijf kunt bouwen.

Luister via Spotify

Of via Apple Podcast

Natuurlijk zijn jouw gegevens 100% veilig bij mij. Als je je aanmeldt voor deze training, ontvang je ook tips en inspiratie over succesvol ondernemen (max. 10 x p.m.). Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Wat anderen zeggen over de podcast & masterclass

“Zeer inspirerend en zeer fijne tips in de podcast over prijsverhogingen, heb ik echt wat aan!”

Karen

“Uit elke podcast haal ik wel iets. Alleen mijn to-do lijst wordt zo nog langer haha”

Myriam

“Was zeker waardevol, krijg al goede ideeën!”

Yolanda

“Was boven verwachting leerzaam en leuk, dus dankjewel!”

Frank

“Dank voor je voor jouw zeer aangename en positieve energie. Motiverend en inspirerend 

Henri

“Je podcast ‘ik was verslaafd’, geluisterd, wat een enorme herkenning! Dank je wel ”

Steven

“Je hebt het heel helder en duidelijk uitgelegd, dank je wel 🙂 Ik ben er weer wijzer door geworden.”

Desiree

“Het was heel interessant en aangenaam om naar te luisteren!”

Sarah

“Erg bedankt voor de masterclass; hele waardevolle sessie! Meteen afspraak gemaakt”

Wim

“Bedankt voor deze leuke en leerzame training!”

Wendie

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar (internationale) strategie, marketing en sales ervaring doe ik het allerleukste werk wat er is: ik help als business partner en coach ambitieuze dienstverlenende ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Zo maken we samen de wereld een stukje beter.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor bedrijven en het ondernemen geboren. Ik ging er vol voor. Zo werkt dat bij mij, ook in het ondernemen. In 15 jaar heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en een bak ervaring waar je U tegen zegt (aldus een klant van de week).

Eerlijkheid, er helemaal voor gaan en persoonlijk contact zijn voor mij doodnormaal. Te mooie marketingpraat en onbereikbare gouden bergen zitten in mijn allergie. Ik geloof niet in sprookjes...wel in de juiste dingen op het juiste moment doen.

Mijn missie is om ambitieuze ondernemers te helpen om écht succesvol te worden met dat wat ze het allerliefste doen. Al mijn kennis, ervaring, struikelblokken en succesformules zet ik in om jou naar jouw top te krijgen. Omdat ik zelf veel ben gevallen (en weer opgestaan) heb ik ontdekt dat er maar een paar cruciale beslissingen nodig zijn om een business te bouwen die persoonlijke en financiële winst oplevert.

Wil jij je eigen succesformule ontdekken en een volgende stap zetten richting jouw droombusiness? Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?