Wil jij dolgraag écht groeien?

Hou ’t simpel en groei met focus in geld, vrijheid én plezier

Wil je dolgraag écht groeien?

Word succesvol in geld, vrijheid én plezier

Je hebt van alles ingericht en opgezet in je bedrijf en een aardige omzet. Hard gewerkt ook. Eigenlijk té als je eerlijk bent. Je houdt alleen niet zo veel over onder aan de streep. Te weinig geld, te weinig tijd en je bent moe. Maar ook voel je je niet vrij. Dat moet anders kunnen. Zeker als je verder wilt groeien.

Je hebt allerlei ideëen over jouw groei. Maar het schiet alle kanten op. En ook voel je dat er iets niet klopt in je bedrijf om te groeien. Met alleen extra marketing lukt het niet. Het is gewoon niet goed genoeg om bijvoorbeeld te verdubbelen in omzet. Je weet dat het anders moet. Maar je kunt er niet goed de vinger op leggen.

Zelf kom je ook nog niet helemaal uit de verf. Bovendien wil je het meer op je eigen manier doen.

Waar zit het ‘em nou in? Wat moet er anders? Wat moet je precies doen? 

Ondertussen blijft die wens om lekker te groeien en te knallen knagen en kietelen. Hangt van je bui af.

Je wilt winst in álle opzichten. Meer overhouden onder aan de streep. Je vrij voelen. Meer geld, vrije tijd, energie én ook meer voldoening en fun. Meer winst in je business en winst als mens dus.

Hoe krijg je dat voor elkaar?

Er zijn twee manieren. Je gaat je stinkende best doen om zelf die ontbrekende ‘puzzelstukjes’ te vinden en te matchen. Kan ff duren weet ik uit ervaring. Maar als je bovengemiddeld geduldig bent en niet wil investeren in hulp, dan is dit een prima optie.

Of ik help je met deze lastige puzzel. Dan help ik je om jouw groeiformule te ontdekken die helemaal bij jou, jouw business en jouw fijnste klanten past. De perfecte match voor groei.

Jij bent anders, jouw klanten zijn anders, jouw bedrijf is anders dus jouw ‘puzzel’ is anders. Er is dus geen standaard formule of  aanpak. Wel eentje die voor jou zeker weten werkt. Zodat je lekker doorpakt en groeit als ondernemer met jouw bedrijf. Op naar winstgroei in je portemonnee en je business, rust en vrijheid in je hoofd.

Hoe ik je kan helpen

Ik ben jouw Business Partner in dit groeiproces.

Als eerste duiken we in jouw dromen, ambities en ‘schatkist‘ van ervaring en groeibriljanten. Dan licht ik jouw bedrijf van top tot teen door tijdens een spot-on business analyse. Alles komt aan bod. In no-time heb ik de bottlenecks boven water die jouw groei in de weg staan. Meestal gaat het over strategie, marketing, processen of jijzelf. Die gaan we oplossen. We bouwen het fundament voor groei en bedenken een heldere strategie voor nu en de toekomst. Je weet snel wat er moet gebeuren, wanneer en hoe en gaat er lekker praktisch mee aan de slag. Dit is mijn Business Groei Formule. Na al die jaren weet ik dat deze maatwerk aanpak jou de beste resultaten brengt.

Als je de formule eenmaal door hebt, heb je er voor altijd plezier van. Ook bij de volgende groeiwensen.

We keep it simple, zonder dat je honderden video’s in een of ander online programma moet doen. Gewoon met mijn persoonlijke hulp, dat werkt het beste, ook voor jouw team als je dat hebt.

Onbeperkt kun je een beroep op mij doen tijdens onze samenwerking. Al jouw vragen, lastige keuzes, twijfels, persoonlijke en zakelijke uitdagingen zijn bespreekbaar. Alle vraagtekens verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik help je van A tot Z met alles wat er nodig is voor jouw groei.

Moet jij eens opletten wat er dan gebeurt. Magic!

Dit is de magic, een tipje van de sluier:

 • Je hebt glasheldere doelstellingen met een strategie ‘how to get there’. Praktisch met een concreet actieplan zodat je precies weet wat je moet doen. Je bereikt jouw doelstellingen met een helder verdienmodel dat rekening houdt met groeiscenario’s.
 • We vinden jouw kern, jouw groeibriljanten en sparkle die jouw business doet ontvlammen. De triggers waar jouw doelgroep op ‘aan’ gaat. Je richt je marketing daarop in zodat je magnetisch fijne klanten aantrekt. We ontdekken jouw groeiformule met vliegwieleffecten.
 • Vervolgens verkoop je easy peasy: Ik heb dé succesformule gevonden door het voeren van honderden verkoopgesprekken in 15 jaar. Je spreekt prospects die een goeie match zijn. Je krijgt er zelfs zin in. Als je het goed toepast zegt meer dan 90% van de klanten Ja.
 • Stabiliteit in je inkomsten: Yes! Je maakt belangrijke keuzes en we analyseren het salesproces en de reis van de klant. Hier is zoveel winst te behalen! Je hebt een simpel financieel systeem ingericht zodat je altijd inzicht, overzicht en rust ervaart. Geruststellende grip!
 • Versimpelen van complexiteit. Op naar bijv. een helder aantrekkelijk aanbod, makkelijk proces of converterende website. Je business wordt sowieso simpeler met een heldere route naar échte winst, vrijheid en plezier.
 • Ook jouw website en social media analyseer ik, zodat je een kraakhelder verhaal hebt dat de magnetische snaar raakt. Jij komt er helemaal tot je recht en brengt zo je de fijnste energie over naar prospects. Nooit meer stress over je profilering en aantrekkingskracht.
 • We kijken ook of je jouw netwerk kunt benutten, of er succesvolle samenwerkingen mogelijk zijn en hoe je de juiste afspraken met elkaar maakt om er een win-win-win samenwerking van te maken.
 • De samenhang tussen alle onderdelen in je business wordt opeens helder. Alles valt op zijn plek.

Zonder persoonlijke groei, kun je niet groeien met je bedrijf. In jou als ondernemer gebeurt er ook van alles:

 • Je ingedutte creativiteit wordt wakker. Eindelijk headspace om vanuit visie met je bedrijf bezig te zijn én met jezelf. Minder hard werken en meer vrijheid.
 • Je ontdekt wat wel en niet voor jou werkt. Voor echte groei zul je sowieso andere keuzes moeten maken.
 • De beste groei mindset: Als je even een dipje hebt, ben ik er voor je. Daardoor heb je sneller weer focus. En ik pak je liefdevol bij de kladden als je je even oncomfortabel voelt. Dat gebeurt als je uit je comfort zone gaat. Dat hoort erbij. We bespreken jouw gedachten en hoe je naar jezelf kijkt.
 • Persoonlijk leiderschap. Jouw manier van business doen veranderd positief door zelfkennis. Je gedrag verandert waardoor je groeit en bloeit. Je geeft bewust richting en gaat uit van je eigen power.
 • Zo pak je lekker door met je bedrijf, heb je een aanpak en manier van groeien die helemaal bij jou past.
 • Je verdient de investering terug omdat je veel sneller de juiste groei te pakken hebt, dan wanneer je op eigen kracht verder gaat. We’ll make it work!

Ik wil het beste voor jou. Omdat jij dan een leuker mens bent voor jezelf, én de rest van de wereld. Die positieve energie geef je weer door, zonder er iets voor te doen. Dat is goud waard toch?!
Een cadeau voor het leven 🎁

SAMEN GROEIEN

 

We gaan 6 tot 9 maanden met jouw groei aan de slag, samen met mede-ondernemers (max. 5). We hebben groepsessies en workshops met elkaar. Daarbuiten heb je een ONBEPERKTE hulplijn naar mij. 

Na de spot-on Business Analyse lossen we de bottlenecks op. We passen aan wat nodig is en bouwen samen wat je nog niet hebt. Alles wat nodig is komt aan bod. Echt alles. Je krijgt mijn volledige commitment en 1-op-1 aandacht.

Met focus, structuur en een heldere strategie ontdek je jouw groei succesformule. Zo pak je lekker door met je bedrijf, jouw klanten en heb je een aanpak die helemaal bij jou past. De perfecte match vanuit je hart én hoofd. Voor nu en in de toekomst. 

Voor meer omzet, klanten en impact. O ja, en plezier natuurlijk 😉

Vanaf 6.000 euro. De exacte investering stellen we samen vast in ons gesprek. 

EXCLUSIEF 1-OP-1 OF EIGEN TEAM

Jij en ik gaan een aantal maanden lekker aan het werk. We spreken elkaar zeer regelmatig. Soms lang, soms kort. Net wat nodig is. 

En dan heb jij die groei gerealiseerd. Echt waar. Linksom of rechtsom, je bereikt jouw doelen en vindt jouw groei succesformule, ook in marketing & sales. Alles komt aan bod. 

Als het nodig is (ver)bouwen we jouw groeifundament en redesignen we jouw business. Soms is het alleen ’tweaken’.

Ik ben er ALTIJD voor je. Onbeperkte persoonlijke hulp dus. Als jij wilt, ben ik er ook voor jouw team.

Voor heerlijke groei en winst in alle opzichten: plezier, geld, focus en vrijheid❣️

Vanaf 2.000 euro p.m. De exacte investering stellen we samen vast in ons gesprek.

Wil je weten hoe jouw bedrijf succesvol kan groeien en hoe ik je kan helpen?

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken en om te ervaren of het klikt. Dit gesprek is tevens een selectiegesprek, er is immers beperkt plek. Maak vrijblijvend jouw afspraak in mijn agenda. 

Ik was maar wat aan het doen, kwam maar niet verder met mijn bedrijf. Ik had als een kip zonder kop van alles ingericht maar miste overzicht. Ik voelde me heel onrustig. Ik vroeg me echt af hoe ik verder moest. Dus heb ik, na wat twijfel over de investering, Lisette’s hulp ingeschakeld. Dit was wat ik nodig had. 

Nu ben ik in control, heb ik veel meer vertrouwen in wat ik doe, hoe ik het zie en dat ik er mag zijn. Ik hou het veel meer bij mezelf in plaats van te kopiëren. Ook stel ik minder vaak uit. Ik sta stevig in mijn schoenen omdat ik weet wat ik nodig heb, wat ik moet doen en hoe. Ik zie achteraf dat ik langer moet uittesten wat werkt en dat ik het beste 1 ding tegelijk kan aanbieden. Dat geeft veel meer focus en rust. Ook kan ik met deze structuur mijn onderneming verder laten groeien. Ik heb veel meer kennis over hoe je ondernemer bent. 

Ik geniet van mijn stijgende omzet en het stroomt. Iedereen die ik spreek stapt eigenlijk in het Slowdown programma!

Lisette is heel scherp, lekker direct en duidelijk. Ik hou haar stem in mijn achterhoofd: “Het moet wel bij jou en jouw klant passen”. Dat hou ik nu goed in de gaten. Dat geeft echt ademruimte. Ik blijf me verder verdiepen in marketing. Eigenlijk ben je nooit echt klaar en kan ik daar nu meer van genieten.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Marjolein van der Toolen

Omarmen Training & Coaching

Ik wist dat er veel potentie in mijn bedrijf zat. Ik wilde meer verdienen en dat ook durven vragen. Maar ik had niet genoeg ondernemers- en verkoopskills voor die groei. Daarnaast had ik – als creatieveling – ontzettende behoefte aan structuur en stabiliteit. Mijn bedrijf leek wel een kruimeltjesfabriek met allemaal losse onderdelen. Alles past nu bij elkaar. Ik weet nu dat ik me beter aan een paar smaken vast kan houden in plaats van duizend dingen te bedenken. Als ik toch creatief wil zijn, weet ik waarin dat beter wel en niet kan. Ook is het heel fijn dat ik nu weet hoe het allemaal werkt met financiën. Super waardevol. Geeft veel vertrouwen. En dan dat verkopen. Vond ik eerst eng. Nu doe ik het gewoon. Dit proces was echt een persoonlijke ontwikkeling en enorme doorbraak. Ik had de sterke overtuiging dat ik het allemaal alleen moest doen maar samenwerken is zoveel fijner. Dat heb ik nu ook gevonden.

Mijn fundament voor groei staat. Daar val ik altijd op terug als het nodig is. Ik weet precies wat ik moet doen. Ik had echt niet meteen het gouden ei te pakken om klanten aan te trekken. Het is zo’n persoonlijk proces. Je moet uitproberen en testen wat het beste bij je past. Het plaatje wat ik in mijn hoofd had, paste eigenlijk niet goed bij wie ik ben. Nu doe ik helemaal wat ik leuk vind. Lisette’s hulp en programma heeft mij alleen maar veel goeds opgeleverd. Ik leerde ook veel van de andere ondernemers. Tegelijkertijd werd ik persoonlijk gezien met alle problemen in mijn bedrijf. Ze duikt er echt helemaal in. Haar kritische feedback had ik hard nodig om beter te worden. Lisette is mijn godin haha

Wat ik wilde, heb ik nu! Mijn tip aan anderen: gun jezelf ook de tegenslagen. Dat het soms niet lukt, dat hoort ook bij het ondernemen en daar groei je van.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website 

Iris Colijn

Loopbaan- en lifecoach voor millenials

Ik wilde mijn bedrijf nu echt goed neerzetten, niet meer freewheelen. Mijn hart ligt echt bij het coachen, daar wil ik meer mee. Als ik bleef doen wat ik deed, dan wist ik vrij zeker dat het een struggle zou zijn om de juiste klanten te vinden. Er zijn zoveel coaches die dit moeilijk vinden. Veel hebben geen idee en zijn maar wat aan doen. Dan denk ik nu: jeetje, ik ben echt wel heel veel verder. Een enorm verschil. Goed besluit om een business coach in te schakelen.

De grootste stap voor mij was het geldbedrag maar er moest iets veranderen om de boel draaiende te krijgen. Zo’n investering zet je echt in beweging. Als je kijkt waar ik vandaan kom en wat staat er nu, dan is het de investering zeker waard. Ik heb de klanten helder waar ik graag mee werk. Mijn communicatie staat heel sterk. Het hele verkooptraject staat als een huis van offerte tot salesgesprek. Ik scoor maximaal bij de gesprekken door alle handvaten die ik heb gekregen in Lisette’s workshops. Daar ben ik heel blij mee en het gaat heel natuurlijk. Mijn website staat, er zijn klanten, ik durf te investeren en ik heb veel plezier in het ondernemen. Ik merk dat ik veel positiever en krachtiger sta. Ik voel me nu gewoon een echte ondernemer. Ik doe het coachen er niet meer bij, het is nu kloppend zoals ik wil. De sneeuwbal is in beweging en ik ben happy met waar ik nu sta.

Lisette is een goede match door haar rustige, open en vertrouwde uitstraling. Dat vond ik heel prettig. Ze geeft veel extra’s en hele goede voorbeelden waardoor je geen tijd verspilt.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Edwin Vriethoff

HeartState.nl

Ik was erg zoekende naar de manier van coachen en de klanten waar ik het meest gelukkig van word. Mijn aanbod was te breed. Als ik eenmaal mijn keuze zou hebben gemaakt, hoe zorg ik dan dat ik meer klanten krijg? Na het enthousiaste en aansprekende verhaal van Lisette op de Dag van de Coach besloot ik haar hulp in te schakelen. Het is nu glashelder wie ik het beste kan helpen, met wat en hoe. Dat geeft veel rust en focus. Ik heb er veel vertrouwen in, het komt allemaal wel goed ook al vond ik het best eng om een specialistische keuze in mijn doelgroep te maken. Het voelt toch alsof je dan mensen uitsluit. Mijn netwerk is voor mij de belangrijkste weg en ik weet wat te doen. 

De workshop om mijn verkoopvaardigheden te verbeteren was heel nuttig. Ik heb nu een leidraad om een verkoopgesprek te voeren en tijdens de workshop konden we het meteen in de praktijk brengen. De andere workshop over de strategie en marketing heeft mij een heldere structuur en duidelijke doelen en acties opgeleverd. Superleuk en motiverend is de groepscoaching. Een goede stok achter de deur. Ik heb waardevolle input van de mede-ondernemers ontvangen. Lisette doet er eigenlijk alles aan om goede resultaten te bereiken. Mouwen opstropen en aan de slag. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en motiverend. Wat ik heel fijn vond, is de flexibiliteit in het programma. Ik kon tijdens onvoorziene omstandigheden het programma even op pauze zetten. Al met al was het de investering zeker waard, helemaal voor waar ik nu sta.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Sander Heesen

Sander rent en coacht

Na het volgen van een webinar van Lisette en de gratis business scan, was ik overtuigd; ik had een business coach nodig! Elk coachmoment met Lisette was een feest, waarbij ik veel heb geleerd en ook echt alles kon bespreken. Immers, een eigen bedrijf is nauw verbonden met jouw persoonlijkheid. Met haar all-round kennis kan Lisette altijd die tools aanreiken die je op dat moment voor jouw bedrijf nodig hebt. Maar ook denkt ze mee met jouw ideëen, analyseert je website en denkt mee met teksten. Haar absolute kwaliteit is de focus op het verkoopproces, waarbij ze ook echt kijkt wat bij jou en jouw onderneming past. Ik weet zeker dat ik dankzij Lisette grote stappen vooruit heb gemaakt met Bent-e. Van “bedrijfje” naar “mijn bedrijf”, waar ik echt ontzettend trots op ben. Lisette kijkt niet alleen naar de zakelijke kant, maar ook naar jou als ondernemer. Ik kan een ieder Lisette van harte aanraden!

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Bente Diemer

Bent-e - Nebu Scripting Services

Ondernemen leer je helaas niet op school. Ik vond het lastig om met marketing te starten, had geen idee waar ik moest beginnen. Ik had van alles gelezen en gezien, maar hoe zet je de volgende stap? Allerlei onzekerheden kwamen omhoog. Vooral die over “hoe verkoop ik mezelf?”. Het voelde zelfs een beetje ‘vies’ om te verkopen en ik dacht dat ik geen marketeer was. Ik heb het allemaal geleerd. Mijn zelfvertrouwen en kennis over het ondernemerschap zijn ontzettend gegroeid. Ik koos een duidelijke niche en ontwikkelde daar een waardevol programma voor. Alles komt nu samen en ik vraag wat ik waard ben!

Door de groep met andersdenkende mede-ondernemers kwam ik veel sneller bij mijn eigen doel. Lisette heeft mij geholpen om structuur aan te brengen; daar was ik lang naar op zoek. Dit had ik echt nodig om weer verder te groeien. Ze vraagt door tot we daar zijn waar de energie écht zit. Ze oordeelt niet en ik voel me ontzettend gezien en gehoord. Als persoon en als ondernemer. Hierdoor ben ik makkelijker tot bloei gekomen en sta ik nu stevig in mijn ondernemerschoenen.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Xandra van Merriënboer

XvM Coaching voor perfectionisme, stress & HSP

Ik heb als ondernemer, die al even onderweg is, mogen ervaren wat Lisette voor je kan betekenen. Een luisterend oor, een positief kritische blik op zaken die je zelf niet ziet, omdenken, eerlijkheid en een enorme dosis positiviteit. Daarnaast een uitgebreide sales en marketingervaring en het vermogen om met iedereen te communiceren. Ik ben enorm trots op wat zij heeft bereikt.

Wil je weten wat we doen? Kijk op onze website

Robert Vavier

Directeur Eigenaar, HIGH SECURITY International bv

Lang heb ik geroepen dat marketing en verkopen niks voor mij is. Ik heb een paar keer hulp ingeroepen met stukjes marketing maar mijn probleem is er toen eigenlijk niet mee opgelost waardoor ik bleef hangen. Lisette heeft mij getriggerd door een van haar blogs waardoor ik besefte dat ik het grondig aan moest gaan pakken. Het kan echt anders. Ik wilde stoppen met die losse flodders.

Na 3 maanden begeleiding is mijn pad helder naar mijn doel en heb ik er veel tools bij. Mijn doelgroep is veel duidelijker en natuurlijk daardoor mijn aanbod. Ik voel mij nu veel zekerder over verkopen en marketing. Ik doe het nu gewoon, het hoort erbij en heb veel zin om ermee verder te gaan. Lisette heeft mij geholpen om verkoop en marketing leuker te maken op een manier die bij mij past. Het is logischer en gewoner. Ik heb nu structuur, er zit lijn in en duidelijkheid.

Ik vond 1-op-1 coaching heel fijn. Lisette biedt een goede mix aan de menselijke persoonlijke kant en de praktische kant. Ze houdt de vaart er lekker in en biedt overzicht. En ik ervaarde ruimte om alles langs te laten komen. Eigenlijk helemaal perfect.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Raymonde van Zijl

Hartenwerk

Wat moest ik doen om mijn praktijk goed van de grond te krijgen? Voordat ik aan het programma begon, had ik geen idee. Ik schoot alle kanten op, en kwam niet echt verder. Dat veranderde toen Lisette mij vroeg om mijn doelgroep in kaart te brengen. Opeens kwam ik tot de constatering dat ik al jaren het liefst werk met investeringsexperts en vermogensbeheerders. Als podcast host en communicatieadviseur help ik ze om hun complexe boodschap goed over de bühne te brengen, en als coach ondersteun ik ze bij hun transformatie tot leider.

Deze ontdekking leidde al snel tot de volgende doorbraak. Ik voelde veel weerstand toen Lisette mij vroeg om na te denken over mijn bedrijfsnaam. Schiet ik daar echt iets mee op? Mijn oude naam, die al elf jaar dienstdeed, bleek echter totaal niet meer te voldoen. Hoe kan ik een naam kiezen die beter aansluit op wat ik voor mijn doelgroep wil betekenen? Dit proces leidde mij naar een nieuwe bedrijfsnaam voor zowel coaching als communicatie, wat me ongelooflijk veel focus en energie heeft gegeven.

Veel van mijn doorbraken heb ik beleefd in het online deel van het programma. Maar ook de groepssessies waren zeer waardevol. De interactie met Lisette was heel prettig. Soms was ze kritisch, en soms gaf ze me de bevestiging die ik nodig had om verder te gaan. Daarnaast koppelt Lisette je aan een heel netwerk van betrouwbare partners, die je bijvoorbeeld kunnen helpen bij de bouw van je website. Dat bespaart veel tijd. De allerbelangrijkste opbrengst van dit programma is het gevoel dat ik goed zit. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en voel nu het vertrouwen om vol aan de slag te gaan met mijn herboren bedrijf.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Marcel van de Hoef

Beyond Expertise Coaching & Communicatie

We hadden nogal de neiging om teveel vanuit onszelf te redeneren in onze communicatie. We hebben goed onderzocht met welke vragen & behoefte deelnemers meedoen aan een training bij de Koaching Akademie. Zodat we nu duidelijker hebben hoe we het beste kunnen communiceren met onze doelgroep en bovenal wie dat precies zijn. Het gaat helaas niet vanzelf om een zaal vol mensen te krijgen. Creatief denken, durven, blijven proberen en bijstellen heeft uiteindelijk tot een goeie formule geleidt die we nu toepassen voor klantenwerving.  

Lisette heeft ons veel klantgerichter leren werken en denken en bovenal heeft ze ons geleerd om TE DOEN. Go out there! Ze heeft veel waardevols te vertellen, mooie praktische adviezen gegeven, is steunend, belangstellend en authentiek. Heel eerlijk: we hebben ook een moment gehad dat de samenwerking even minder goed liep. Heel gaaf hoe ze hiermee is omgegaan en hoe ze dit naar ons toe heeft opgelost.

Wil je weten wat wij doen? Kijk op onze website

Klara Uleman & Mascha van Wijnen

Koaching Akademie

Ik kreeg ik het altijd heel benauwd als ik mezelf moest verkopen. Ik durfde niet zichtbaar te zijn, zelfs niet op mijn website of mensen aan te spreken over mijn coaching. 

Nu is mijn gevoel 180 graden gedraaid en vind ik het zelfs leuk! Ik praat met alles wat rondloopt en ben veel zelfverzekerder en positiever over het ondernemerschap

Potentiële klanten vinden mijn enthousiasme nu zo aanstekelijk dat ik met veel plezier en meer gemak klanten aantrek. En ik ben door Corona mijn workshops online gaan geven. Voorheen zou ik dit echt niet gedurfd hebben. 

Lisette wist de juiste snaar te raken en gaf mij op een vriendelijke manier een schop onder mijn kont. Ze zette mij echt over de lijn van durven en doen. Ik voel me helemaal opgebloeid en ik mag er zijn. En dat heeft ook privé veel voordelen. Ik denk bijvoorbeeld veel meer in oplossingen en mogelijkheden.

Mijn eyeopener was dat een business coach je echt wakker schudt, je samen een ander zakelijk pad op kunt gaan zodat je niet in je vertrouwde patronen blijft hangen maar aanpakt wat nodig is en blijvend veranderd.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Maureen Bussmann

Voedingscoach Your Silhouette

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar (internationale) strategie, marketing en sales ervaring doe ik het allerleukste werk wat er is: ik help als business partner en coach ambitieuze dienstverlenende ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Zo maken we samen de wereld een stukje beter.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor bedrijven en het ondernemen geboren. Ik ging er vol voor. Zo werkt dat bij mij, ook in het ondernemen. In 15 jaar heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en een bak ervaring waar je U tegen zegt (aldus een klant van de week).

Eerlijkheid, er helemaal voor gaan en persoonlijk contact zijn voor mij doodnormaal. Te mooie marketingpraat en onbereikbare gouden bergen zitten in mijn allergie. Ik geloof niet in sprookjes...wel in de juiste dingen op het juiste moment doen.

Mijn missie is om ambitieuze ondernemers te helpen om écht succesvol te worden met dat wat ze het allerliefste doen. Al mijn kennis, ervaring, struikelblokken en succesformules zet ik in om jou naar jouw top te krijgen. Omdat ik zelf veel ben gevallen (en weer opgestaan) heb ik ontdekt dat er maar een paar cruciale beslissingen nodig zijn om een business te bouwen die persoonlijke en financiële winst oplevert.

Wil jij je eigen succesformule ontdekken en een volgende stap zetten richting jouw droombusiness? Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?