Heb jij al een smashing elevator pitch?

Hoe maak je onvergetelijke eerste indruk? 

De Roadmap to Success heb je in the pocket!

Kijk maar in je mailbox of bij de spam als je de mail niet kunt vinden.

Graag help ik je nog even verder op weg met een SMASHING ELEVATOR PITCH.

Als je ondernemer bent of wordt, dan komt het vaak voor dat je jezelf moet introduceren. Bij een netwerkmeeting, als je een potentiële klant spreekt of gewoon als je op een verjaardag bent van een bekende.

“Wat doe je?”, is een veel gestelde vraag in contact met mensen.

Natuurlijk kun je beginnen met “Ik ben…” en “ik doe….”, maar dat is nogal afgezaagd, vind je niet? Dit gaat het ene oor in en het andere oor weer uit. Er blijven als je mazzel hebt, 2 woorden hangen: je voornaam en je beroep.

Saai……toch?

Wil jij jezelf op een originele manier voorstellen?

Download dan deze 4 stappen voor een smashing elevator pitch en je maakt een onvergetelijke eerste indruk bij iedereen die je voortaan spreekt.

PS. Deze 4 stappen kun je alleen NU downloaden

 

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar strategie, marketing en saleservaring doe ik het allerleukste wat er is. Als business coach die jou verrijkt help ik nieuwsgierige ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 17 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en bij 1000+ bedrijven in de keuken gekeken. Een bak ervaring waar je U tegen zegt.

Ik geloof dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bankrekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament, een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vindt het verborgen goud in je business en jezelf. Verrijk jezelf. Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?