Business Diagnose

Plan nu jouw vrijblijvende 1-op-1 gesprek

We bespreken jouw groeiwensen en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Binnen een maand zijn de resultaten van de diagnose omgezet in een plan en strategie. Zo heb je snel duidelijkheid en richting.

Maak makkelijk jouw afspraak in mijn agenda voor een verkennend gesprek, vrijblijvend uiteraard. Dan beslissen we meteen of we aan de slag gaan.

Soms is het dringen in mijn online agenda. Mocht hij nou niet goed laden, ververs dit scherm dan een keer

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar strategie, marketing en saleservaring doe ik het allerleukste wat er is. Als business coach help ik nieuwsgierige ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 16 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en bij honderden bedrijven in de keuken gekeken. Een bak ervaring waar je U tegen zegt.

Ik geloof dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bankrekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament, een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vindt het goud in je business en jezelf. Ik spreek je er graag over!


Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?