Groei in klanten en geniet van het ondernemen

Volg het simpele stappenplan naar jouw succesvolle bedrijf

Groei in klanten en geniet van het ondernemen

Volg het simpele stappenplan naar jouw succesvolle bedrijf

Je hebt je bedrijf opgezet maar waarom

loopt het nog niet zoals je wilt?

Ik weet waar het aan ligt. Ik heb dit al bij honderden ondernemers gezien. Het fundament van jouw bedrijf bestaat uit los zand én je komt zelf onvoldoende uit de verf. Zo verspil je waardevolle tijd, energie en geld. Zonde!

Het bedrijf is echt jouw kindje hè? Je steekt er veel tijd, energie en liefde in. Je deur staat wagenwijd open voor leuke nieuwe klanten. Je bankrekening mag lekker groeien en het plezier in het ondernemen ook. Want nu frustreert het je af en toe.

Je doet aan marketing, bedenkt allerlei manieren om klanten aan te trekken. Maar wat je tot nu toe allemaal gedaan hebt, werkt niet voldoende. Waar ligt het nou aan? Je blijft maar zoeken.

Zullen we daar iets aan doen?

Volg het stappenplan: de Roadmap to Success©

De Roadmap to Succes bevat dé 10 stappen waarmee je het beste fundament bouwt. Het is onderdeel van het bewezen Daadkrachtig Doorbreken programma dat jou helpt met die doorbraak die je zo graag wilt.

Je ontdekt hoe je met focus en structuur jouw business laat groeien, zonder gepieker en gedoe. Je werkt jouw ideeën, plannen en keuzes stap voor stap uit tot een praktische strategie. Je weet wat je moet doen, wanneer, hoe en gaat ermee aan de slag. Je vindt de marketing en manier van verkopen die het beste bij jou past.

Ja, dit wil ik!
De investering is 995 euro

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
Ja, dit wil ik!
Betaling in 2 termijnen 505 euro

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Jouw droom wordt bereikbaar en concreet met de unieke Roadmap to Success.

Hét bewezen stappenplan met alle bouwstenen voor een succesvol bedrijf.

Na het doen van het Daadkrachtig Doorbreken Programma:

 • Hoor je bij de 40% die na 5 jaar nog wel in business is omdat je in sneltreinvaart de fijne kneepjes leert.
 • Weet je waarom je in eigenlijk geen dienst verkoopt maar iets heel anders. Het sluit 100% aan op waar jouw klanten deep down naar verlangen. Zo krijg je hele blije klanten die dit van de daken schreeuwen.
 • Je hebt jouw aanbod zo uniek en waardevol gemaakt dat je jouw klanten super goed helpt.
 • Die klanten passen perfect bij jou en staan op het juiste moment open voor jouw hulp.
 • Je bent de architect van je eigen bedrijf en draait aan de juiste knoppen. Zo verspil je geen tijd en geld meer. Sinds ik dit heb ontdekt, een paar jaar geleden, is mijn omzet omhooggeschoten.
 • Je werkt met jouw ideale verdienmodel om door te breken en verder te groeien. Je leert over geld en financiën.
 • Je vindt sneller en slimmer klanten dan de collega’s in jouw branche die niet durven te kiezen.
 • Toekomstige klanten hangen aan jouw lippen omdat je precies de juiste vragen stelt. Daarna gaan ze – zonder over geld te morren – dolgraag met jou aan de slag.
 • Je ziet verkopen als helpen en doet dit met plezier. Je krijgt mijn succes salesscript waarmee al mijn klanten werken en > 80% scoren.
 • Je hebt jouw unieke marketingkapstok gevonden waardoor je nooit meer twijfelt over je acties. Én je vindt de manier die echt goed bij jou past.
 • Je hebt een dijk van een fundament dat cruciaal is om jouw business te laten groeien en bloeien.
 • Eenvoud is key om een goede start te maken, so we keep it simple 🙂

De Daadkrachtig Doorbreken aanpak werkt!

Dat is dubbel en dwars bewezen door alle deelnemers. Ik deel de aanpak graag met alle ambitieuze ondernemers die voelen dat ze hun droom écht willen verwezenlijken.

In het online Daadkrachtig Doorbreken programma ga je zelfstandig aan de slag met het bouwen van jouw fundament. Je stelt jouw vragen via mail als je even vastloopt. Ik ben er voor je. Als je klaar bent dan geef je mij een seintje en duik ik er helemaal in. We spreken elkaar in een waardevolle feedbacksessie. Daarna pas je alles toe in de praktijk. Als je mijn hulp daarbij wenst, is dat uiteraard mogelijk.

Het programma scoort een 9 bij evaluaties omdat het zo compleet is dat je zeker weet dat je over alles in je bedrijf hebt nagedacht. Alle onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan. Je maakt makkelijk keuzes, je weet wat je te doen staat en hoe je er een succes van maakt.

Ja, dit wil ik voor 1995 euro
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Ja, dit wil ik in 2 termijnen van 1025 euro
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Toffe resultaten van klanten

Ik kreeg ik het altijd heel benauwd als ik mezelf moest verkopen. Ik durfde niet zichtbaar te zijn, zelfs niet op mijn website of mensen aan te spreken over mijn coaching. 

Nu is mijn gevoel 180 graden gedraaid en vind ik het zelfs leuk! Ik praat met alles wat rondloopt en ben veel zelfverzekerder en positiever over het ondernemerschap

Potentiële klanten vinden mijn enthousiasme nu zo aanstekelijk dat ik met veel plezier en meer gemak klanten aantrek. En ik ben door Corona mijn workshops online gaan geven. Voorheen zou ik dit echt niet gedurfd hebben. 

Lisette wist de juiste snaar te raken en gaf mij op een vriendelijke manier een schop onder mijn kont. Ze zette mij echt over de lijn van durven en doen. Ik voel me helemaal opgebloeid en ik mag er zijn. En dat heeft ook privé veel voordelen. Ik denk bijvoorbeeld veel meer in oplossingen en mogelijkheden.

Mijn eyeopener was dat een business coach je echt wakker schudt, je samen een ander zakelijk pad op kunt gaan zodat je niet in je vertrouwde patronen blijft hangen maar aanpakt wat nodig is en blijvend veranderd.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Maureen Bussmann

Voedingscoach Your Silhouette

Lang heb ik geroepen dat marketing en verkopen niks voor mij is. Ik heb een paar keer hulp ingeroepen met stukjes marketing maar mijn probleem is er toen eigenlijk niet mee opgelost waardoor ik bleef hangen. Lisette heeft mij getriggerd door een van haar blogs waardoor ik besefte dat ik het grondig aan moest gaan pakken. Het kan echt anders. Ik wilde stoppen met die losse flodders.

Na 3 maanden begeleiding is mijn pad helder naar mijn doel en heb ik er veel tools bij. Mijn doelgroep is veel duidelijker en natuurlijk daardoor mijn aanbod. Ik voel mij nu veel zekerder over verkopen en marketing. Ik doe het nu gewoon, het hoort erbij en heb veel zin om ermee verder te gaan. Lisette heeft mij geholpen om verkoop en marketing leuker te maken op een manier die bij mij past. Het is logischer en gewoner. Ik heb nu structuur, er zit lijn in en duidelijkheid.

Ik vond 1-op-1 coaching heel fijn. Lisette biedt een goede mix aan de menselijke persoonlijke kant en de praktische kant. Ze houdt de vaart er lekker in en biedt overzicht. En ik ervaarde ruimte om alles langs te laten komen. Eigenlijk helemaal perfect.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Raymonde van Zijl

Hartenwerk

We hadden nogal de neiging om teveel vanuit onszelf te redeneren in onze communicatie. We hebben goed onderzocht met welke vragen & behoefte deelnemers meedoen aan een training bij de Koaching Akademie. Zodat we nu duidelijker hebben hoe we het beste kunnen communiceren met onze doelgroep en bovenal wie dat precies zijn. Het gaat helaas niet vanzelf om een zaal vol mensen te krijgen. Creatief denken, durven, blijven proberen en bijstellen heeft uiteindelijk tot een goeie formule geleidt die we nu toepassen voor klantenwerving.  

 Lisette heeft ons veel klantgerichter leren werken en denken en bovenal heeft ze ons geleerd om TE DOEN. Go out there! Ze heeft veel waardevols te vertellen, mooie praktische adviezen gegeven, is steunend, belangstellend en authentiek. Heel eerlijk: we hebben ook een moment gehad dat de samenwerking even minder goed liep. Heel gaaf hoe ze hiermee is omgegaan en hoe ze dit naar ons toe heeft opgelost.

Wil je weten wat wij doen? Kijk op onze website

Klara Uleman & Mascha van Wijnen

Koaching Akademie

Wil je graag weten of dit programma bij je past?

Heb je liever mijn uitgebreide hulp en support zodat je zeker weet dat je alles goed voor je gaat werken? Kijk dan bij het andere Daadkrachtig Doorbreken programma of plan even een afspraak in mijn agenda om te overleggen. Vrijblijvend natuurlijk!

Voor wie is dit programma een heel goed idee?

 • Je bent een ambitieuze, zelfstandige en leergierige  professional die een succes wil maken van jouw business. Je wilt het beste fundament leggen en lekker knallen.
 • Je wilt een business die helemaal bij jou past, vanuit jouw authentieke zelf.
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden. Een goede boterham verdienen vind je super belangrijk voor jouw vrijheid en onafhankelijkheid.
 • Succes en winst gaat bij jou niet alleen over geld maar ook over flow, energie, betekenisvol zijn voor anderen en avontuur.
 • Je bent een zelfdoener en autodidact die liever eerst zonder begeleiding in je eigen tempo aan de slag gaat.

 

Ja, ik wil aan de slag!

Ja, dit wil ik voor 1995 euro
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Ja, dit wil ik in 2 termijnen van 1025 euro
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Veelgestelde vragen

Is dit programma fiscaal aftrekbaar?

Als je ondernemer bent kun je studiekosten, als het zakelijke kosten zijn, aftrekken van de winst. Sinds 1 januari 2022 kun je deze investering niet meer als studiekosten opvoeren voor aftrekbaarheid van de Inkomstenbelasting.

Als je voor de Belastingdienst ondernemer bent, kun je ook de BTW aftrekken. Neem voor de zekerheid even contact op met je boekhouder of de belastingdienst om te checken of het in jouw situatie ook zo is.

Is dit programma voor mij geschikt?

Ben jij een dienstverlenende professional met een flink aantal jaren ervaring en ben je een kei in jouw vak? Maar ondernemen is nog onbekend terrein? Dan kan dit programma je heel goed helpen om jouw bedrijf succesvol op te starten.  Het maakt niet uit of je al begonnen bent of nog moet starten.  Ook niet in welke dienstverlenende branche je zit. Of je nu een management-adviesbureau opzet, een (para)medische praktijk, een (online) coachingspraktijk of recruitmentbureau. Super belangrijk is dat jij echt een succes wilt maken van jouw business en dat je het op jouw eigenzinnige creatieve manier wilt inrichten.

Ik wil graag een andere betalingsregeling, kan dat?

Als je het programma helemaal ziet zitten maar je wilt graag een andere afspraak maken over de investering, dan is dat geen probleem. Ik vind het veel belangrijker dat je ervoor wilt gaan. We komen er wel uit samen. Stuur me even een berichtje, dan regelen we dat. Mijn mailadres is lisette@lisettebrattinga.coach

Wat zit er niet in het programma?

In dit programma zit geen uitgebreide coaching en begeleiding van mij. We spreken elkaar 1 x tijdens het feedbackgesprek. Als je meer begeleiding wenst, kijk dan even naar de andere Succesvol Starten programma’s. Dit programma gaat niet over gedetailleerde administratieve en juridische zaken als boekhouding, belasting en voorwaarden. Daarover kun je online best veel informatie vinden of ik verwijs je door naar een specialist uit mijn netwerk als je dat wenst.

Ik ben nog niet als bedrijf ingeschreven. Hoe zit dat met de Btw?

Als particulier betaal je in eerste instantie de Btw zelf. Als je de factuur bewaart, kun je – zodra je je als bedrijf hebt ingeschreven –  de Btw opgeven bij de eerste Belastingaangifte.  Het valt onder opstartkosten en daarmee krijg je de Btw terug. Dit geldt zowel voor Nederland als België.

Kan ik meteen beginnen?

Ja! Zodra je dit programma hebt gekocht, krijg je direct je inloggegevens en kun je met het programma beginnen.

Wat is het verschil tussen jouw programma en een ander programma?

Online zijn er allerlei programma’s te vinden. Het grote verschil is dat in het Succesvol Starten Programma de ondernemer zelf centraal staat. Jij bent immers het bedrijf. Daarnaast ontbreekt in die programma’s vaak de insteek vanuit de klant terwijl dat het allerbelangrijkste is: alles stemmen we af op jouw ideale klant. De nadruk ligt bij mij niet op verzekeringen, rechtsvormen of andere formele zaken maar dus op het bedrijf, de ondernemer en zijn of haar klanten.

 

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar strategie, marketing en saleservaring doe ik het allerleukste wat er is. Als business coach die jou verrijkt help ik nieuwsgierige ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 17 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en bij 1000+ bedrijven in de keuken gekeken. Een bak ervaring waar je U tegen zegt.

Ik geloof dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bankrekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament, een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vindt het verborgen goud in je business en jezelf. Verrijk jezelf. Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?