Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#31. Deze 5 focuskillers en -boosters zorgen voor jouw groei

door | 3 nov 2022

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Maar het omgekeerde is ook waar: alles wat je geen aandacht geeft, verwaarloost en sterft af. Ongemerkt gebeurt dit vaker dan je denkt of hoopt.

Deze podcast leert je anders kijken naar alles wat je nu aandacht geeft.

Met deze 5 focuskillers en -boosters kun jij direct weer focus aanbrengen in je business en je leven.

Door deze focusboosters toe te passen ben ik lekker bezig met het uitwerken met de plannen voor het najaar. En 1 van die plannen is om van september tm december een sprint te organiseren voor iedereen die nog het maximale uit dit jaar wil halen of zich juist helemaal klaar wil maken voor maximale groei in 2023. Wil je alvast even weten wat het inhoudt? Laten we dan even bellen met elkaar. Je kunt heel makkelijk een afspraak inplannen in mijn agenda via onderstaande link en dan vertel ik je met alle plezier over wat we kunnen bereiken met elkaar.

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?