Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#33. Fix de mismatch in je bedrijf voor verdere groei

door | 3 nov 2022

Wat bedoel ik met een mismatch? Het gaat om een te groot verschil tussen de binnenkant en buitenkant van je bedrijf. Dit is echt een showstopper voor verdere groei. Er zijn maar weinig ondernemers die dit herkennen en daarmee onderkennen.

De buitenkant gaat over een professionele uitstraling, kloppende branding en ijzersterke marketing. Als je dat goed voor elkaar hebt, ben je vaak niet zo dol op interne processen waardoor het intern een rommeltje kan zijn. Klachten stromen binnen of je kosten lopen op. Of je hebt moeite om jouw creativiteit, ideeën of visie om te zetten in goedlopende diensten of producten. Je verandert namelijk vaak van gedachten en aanpak. Maar aan de buitenkant lijkt alles pico bello.

Of de binnenkant is juist helemaal top maar niemand weet dit prachtige pareltje te vinden. Dit type ondernemer is liever met zijn gedachtegoed en kennis bezig maar houdt niet zo van marketing, sales, branding en profileren. Vaak hebben ze te weinig klanten terwijl ze goud in handen hebben. Maar als je het niet ‘in de etalage’ legt, koopt niemand het.

In beide gevallen is er een mismatch. En is verder groeien echt heel lastig. Super zonde. In deze aflevering vertel ik hoe je een mismatch herkent en wat je eraan kunt doen.

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?