Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#38. Jouw trauma’s of angsten belemmeren jouw groei! Zo herprogrammeer je jezelf.

door | 3 nov 2022

Heb jij regelmatig pijn, last van onbewuste angsten of onzekerheden terwijl je graag wil groeien met je bedrijf?

Deze staan als een grote muur op de weg naar die groei. Het is een feit, dat als je er niks mee doet, kom je niet verder, hoe hard je ook werkt. Een feit dat we niet graag horen als ondernemer.

We blijven maar tijd stoppen in nog meer kennis vergaren en zoeken naar oplossingen, terwijl de oplossing in jezelf zit. Echt waar!

Hoe ik dit weet? Ik ben zelf zó lang ontkennend geweest maar heb nu – na 40 jaar – mijn migraine overwonnen door dit mega inzicht: de oplossing zit in jezelf.

Iedereen heeft nare ervaringen meegemaakt die van invloed zijn op hoe je nu doet en wie je nu bent. Het verleden kun je niet veranderen, maar je kunt jezelf wél herprogrammeren en er anders mee omgaan.

Luister naar mijn reis naar een pijnvrij leven waardoor mijn business en vrijheid een enorme boost heeft gekregen.

Ik gun jou ook een pijnvrij leven zodat je lekker kunt groeien, ook met jouw bedrijf.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp op mijn reis van Monique Vrolijken, Justine de Jonge en Liddy van Vilna.nl

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?