Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#40. Hoe kwam ik aan tafel bij Jinek waar zo’n 800.000 mensen naar keken?

door | 3 nov 2022

Opeens werd ik gebeld door de redactie van Jinek. Naar aanleiding van een artikel in NRC waarin ik geciteerd stond, was ze op zoek naar mij om te vragen of ik wilde meedoen in de uitzending die avond. Wat een bijzonder verzoek! En dat terwijl ik ook al in de krant stond die dag!

Wat gebeurde er op dat moment in mijn hoofd? Hoe gaat dat in zo’n Tv-uitzending? Wat zijn zoal de reacties? Hoe kwam ik eigenlijk in NRC terecht?

Ik vertel je er graag over in deze Sleutel tot Groei Podcast aflevering. Gratis publiciteit is sowieso super interessant voor elke ondernemer. Luister nog even naar podcast # 17 als je wilt weten hoe je dat regelt. Mijn grootste misvatting over publiciteit hoor je ook, waardoor ik nu veel vaker in de media kom.

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?