Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#44 Interview met branding componist Petra de Krom

door | 20 dec 2022

In deze podcast spreek ik één van mijn ideale klanten, Petra de Krom. Zij heeft een unieke aanpak ontwikkelt om de fijnste en leukste klanten aan te trekken met een spot-on merkverhaal en stijl. Je hebt immers maar 2 seconden voor de eerste indruk, dus die moet goed zijn.

Ik ken niemand die het zo creatief en grondig aanpakt als zij omdat ze alle branding ‘componeert’ in woord én beeld. Helemaal afgestemd op de ondernemer die haar hulp inroept. Met plezier stuur ik klanten naar haar door.

We gaan in gesprek over: Wat is branding precies? Waarom is het belangrijk en heeft elke ondernemer het nodig om te groeien? Wat is het grootste misverstand over branding? Wat is een goed merk en waarom? Natuurlijk spreken we elkaar ook over onze super waardevolle samenwerking.

Wil je meer weten over Petra? Dit is haar website: https://petradekrom.nl/

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?