Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#59 Next level met high-end? Hoe dan?! Luister naar de 8 elementen van high-end

door | 26 apr 2023

“Al die business coaches beloven next level groei met een high-end aanbod, maar HOE dan? Dat vertellen ze niet.” Dat was een vraag die ik van de week ontving van een nieuwe connectie op LinkedIn.

In deze aflevering vertel ik je de 8 elementen van een high-end aanbod en hoe je daar mee sneller naar het volgende niveau kunt groeien. Met praktische voorbeelden uiteraard.

Wil jij ook een high-end aanbod? Ik vertel je graag de mogelijkheden en kansen die ik voor jouw business zie. Maak hier jouw vrijblijvende afspraak voor een ⁠strategie call.

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?