Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#63 Hoe zeg je netjes nee tegen een klant als je samenwerking niet ziet zitten?

door | 30 mei 2023

In gesprekken met potentiële klanten voel ik wel eens twijfel. Twijfel over de klik, twijfel over de ambities of twijfel over de kans van slagen van hun idee. Ik nam die twijfel vroeger niet altijd serieus. Ik stapte er overheen met rationele argumenten als: ik kan die omzet goed gebruiken of het zal wel meevallen.

En zonder uitzondering kreeg ik dan later spijt dat ik ja had gezegd. De samenwerking verliep stroef, het duurde veel langer om resultaten te halen of in het slechtste geval is de samenwerking vroegtijdig tot een einde gekomen. Ook wist ik niet goed hoe ik nee moest zeggen. Daarom heb ik een podcast aflevering opgenomen over of je alle klanten moet aannemen en zo nee, hoe je netjes en respectvol nee kunt zeggen.

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?