Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#29. Check jouw fundament van succes

door | 31 jul 2022

Deze aflevering gaat over hét fundament van succes. Ik heb meer dan 25 jaar onderzoek naar gedaan naar de succesfactoren van bedrijven en ondernemers en daar is dit fundament uit voortgekomen. Ik noem dit ook wel de Roadmap to Success©. Download ‘em HIER.

Ik gun je vandaag om de samenhang te ontdekken tussen de verschillende onderdelen in je bedrijf. Deze samenhang is de sleutel naar succes.

Veel ondernemers komen bij mij terecht omdat ze zeker weten dat ze goed zijn in wat ze doen – het zijn echte experts – maar ze vinden het lastig om te starten of te groeien. Vaak gaan ze dan op zoek naar allerlei quick fixes en marketingdingen, ze volgen een webinar of kopen een online training of lezen alles wat er los en vast zit. Er komt immers van alles voorbij op social media.

Maar die focus op marketing is niet terecht. Het is veel te eenzijdig. Want marketing is maar 1 aspect, 1 bouwsteen van het fundament. En op 1 bouwsteen kun je geen stevig bedrijf bouwen of laten groeien.

Een stevig fundament voor jouw bedrijf bestaat wat mij betreft uit 10 bouwstenen. Ontdek ze allemaal in deze aflevering en waarom ze cruciaal zijn.

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?