Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

# 27. Ik stop ermee

door | 31 jul 2022

In deze aflevering vertel ik je over een belangrijk besluit dat ik heb genomen. Ik ga ergens mee stoppen omdat ik weer in een hardnekkig oud patroon verviel dat er stiekem toch weer ingeslopen was.

Wil je weten hoe ik dit herkende en hoe ik dit vervolgens analyseerde met behulp van Voice Dialogue? Luister dan naar deze aflevering.

Voice Dialogue helpt om je subpersoonlijkheden, ‘stemmen’ of ‘ikken’ te herkennen. Zo ontdek je wie het voor het zeggen heeft in jouw gedachten en waarom. Een fantastische manier om vastgeroeste patronen te doorbreken. Wil je meer weten over Voice Dialogue? Dan raad ik je het boek Ik (k)en mijn Ikken aan van Karin Brugman.

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?