Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#22. Podcast trends in 40 weetjes

door | 31 jul 2022

Er is 1 ding zeker: podcasten zit in de lift. Zo’n 6,4 miljoen Nederlanders luisteren ernaar. Zelf ervaar ik het als een echte business booster.

Wat zijn de trends in de podcast markt? Wil je weten welke leeftijdsgroepen er vooral luisteren, wat ze interessant vinden? Wat de meest populaire kanalen zijn om te luisteren? En waar een zakelijke podcast aan moet voldoen?

Ik vertel je graag mijn ervaringen en de 40 weetjes die ik uit de Markteffect Podcast Monitor heb gehaald, een onderzoek naar de ontwikkeling en populariteit van podcasts.

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?