Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#17. Kakt je omzet in? Zo regel je PR in de media

door | 30 jun 2022

Verwacht jij een zomerdip in je omzet? De summerhacks in de komende afleveringen helpen je om het eens helemaal anders aan te pakken. Zo benut jij de zomerdip juist optimaal of voorkom je het zelfs. Mijn klanten die dit toepassen en ik hebben er al veel extra omzet uitgehaald. Én het is superleuk om te doen!

In deze Sleutel tot Groei Podcast aflevering hoor je alles over hoe je juist in de komkommertijd in de publiciteit kunt komen. Kranten, TV, radio, magazines, vakbladen, online platforms you name it. Wat past het beste bij jou? 

Gratis publiciteit werkt fantastisch voor je zichtbaarheid en expertstatus. Maar:

  • Kun je dit alleen doen als je een goeroe bent?
  • Hoe pak je het in de publiciteit komen het beste aan?
  • Wat zijn de praktische tips die je meteen kunt toepassen, zodat je geen excuus hebt om het uit te stellen 😉

Denk je na het luisteren: ja dat wil ik ook, en snel! Dan help ik je graag verder tijdens een VIP-dag waarin we jouw strategie ontwikkelen, waar PR een onderdeel van is. Je kunt het namelijk nooit los zien van de rest van jouw marketing en bedrijf. 

Er zijn een paar plekken vrij, alleen in juli en augustus 2022. Het resultaat is een marketingstrategie en acties voor de rest van het jaar, inclusief PR-plan. Zo weet je precies hoe je jouw doelstelling kunt bereiken en wie en wat je daarvoor nodig hebt. Lekker praktisch en hands-on natuurlijk. 

Zin in een topzomer qua omzet? Maak dan even een vrijblijvende afspraak via https://www.lisettebrattinga.nl/strategie-call/ 

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?