Podcast

Lisette Brattinga-Haker

Business coach

#23. Ben je de controle kwijt en veel te druk? Zo los je dat op!

door | 31 jul 2022

Wat gebeurt er als je doorschiet in de controlemodus op zo’n manier dat het niet meer gezond voor je is en zeker niet voor je bedrijf? Als je aan alles voelt dat je tegen of al over je grens zit van wat je aankunt?

Deze aflevering is een ‘feest’ der herkenning als je nu in zo’n vicieuze cirkel zit. Hoe kom je daar snel uit?

Ik reik je graag de meest effectieve manieren aan om weer gezonde controle te krijgen. Om los te kunnen laten wat niet van jou is en het lijntje naar je gevoel weer te repareren. Jouw gevoel is het allerbelangrijkste kompas wat je hebt om voor jezelf de juiste keuzes en beslissingen te kunnen maken. Daar is niks zweverig aan 😉

Pas het meteen toe want als je loslaat, heb je 2 handen vrij!

Wil je meer sleutels tot groei? Dat kan!

  1. Ik deel van alles op LinkedIn. Zullen we even connecten? Stuur me gerust een uitnodiging op LinkedIn. Of volg mij op Instagram.
  2. Wil je een verhelderende business diagnose van jouw bedrijf zodat je eindelijk weet wat jouw groei in de weg staat? Check deze pagina.
  3. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak in mijn agenda via https://www.lisettebrattinga.nl/belafspraak/ of mail naar info@lisettebrattinga.coach of bel 085 – 004 14 70, dan onderzoeken we de mogelijkheden.

Of snuffel even rond op mijn website https://www.lisettebrattinga.nl/

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?