Marketing Wizard

Ontdek jouw eigen Marketing Succesformule zodat je nooit meer verkeerde keuzes maakt en rust ervaart over jouw marketing

Marketing Wizard

Ontdek hoe jij met jouw unieke WMS-formule heerlijk nieuwe klanten aantrekt, zonder dat het je bakken met geld en tijd kost!

Je hebt alles al geprobeerd: van inspirerende social mediaposts met maar vijf likes tot aan het lezen van tientallen E-books van ‘marketingguru’s’ zonder na afloop te weten wat je precies moet doen…

Met marketing wil je nieuwe klanten aantrekken maar ondanks al je geïnvesteerde energie, tijd en liefde heb je jouw succesformule nog niet gevonden. Frustrerend! Het liefst trek je de stekker eruit, maar je weet dat je marketing nodig hebt. Je weet dat je iets goeds te bieden hebt. Maar de klanten komen meestal niet vanzelf…

Conclusie: je marketing kost veel meer geld en tijd dan dat het oplevert. En dat is super frustrerend.

Want om je heen zie je dat het wel kan. Mede-ondernemers met een simpele site en één advertentie harken al maandenlang nieuwe klanten binnen. E-books van 5 jaar oud blijven maar gedownload worden en webinars van je collega’s stromen blijkbaar wel vol en leveren de ene na de andere klant op.

Toch wil het jou niet lukken. En dat terwijl je weet dat je aanbod sterk en gewild is. Het is eigenlijk een verborgen pareltje. Het moet gewoon bij de juiste mensen tevoorschijn komen! Je bent zo ontzettend klaar met tijd en geld over de balk te smijten zonder resultaat. Het is tijd om klanten te krijgen, door te pakken en je droombedrijf op te bouwen. Alleen je weet nog niet hoe. Je vraagt jezelf af:

Waarom lukt het anderen wel en mij niet?’

En het antwoord is heel simpel:

Succesvolle ondernemers hebben een Marketing Succesformule.

Straks geef ik je de beste tool – de Marketing Wizard© – om jouw eigen formule te ontrafelen, maar eerst leg ik je uit waarom een Marketing Succesformule onmisbaar is voor jouw bedrijf.

De formule zorgt ervoor dat jij met 100% jezelf zijn klanten aantrekt die bij jou en jouw aanbod passen. Geen aanpak die onnodig veel tijd en energie kost. Gewoon relaxed leuke klanten aantrekken met de marketing die het beste bij jou past. Er bestaat namelijk helaas geen marketingformule die voor iedereen werkt.

Wat er gebeurd als je geen Marketing Succesformule hebt? Dan doe je wat iedereen doet…dan blijf je zoekende, twijfelen en telkens weer wat nieuws uitproberen, terwijl dat niet nodig is.

Maar als jij jouw Marketing Succesformule wel ontdekt, dan…

  • Weet je eindelijk precies wat jij voor marketing moet doen om aan de lopende band klanten aan te trekken
  • Zit je straks niet meer aan marketing omdat het ‘moet’, maar omdat je het echt leuk vindt omdat je helemaal jezelf kunt zijn
  • Verspil je niet meer zuurverdiende centen aan marketing die niets oplevert, maar trek je – als je het goed inricht – leuke en goedbetalende klanten aan waar je energie van krijgt
  • Klopt je hele relatieopbouw straks als een bus waardoor je met een goed gevoel en veel plezier aan je business gaat bouwen

Met je eigen winstgevende Marketing Succesformule kun je eindelijk je ideale klanten aantrekken, je omzet vertigvoudigen en je concurrentie een stap voor zijn.

Wil jij jouw winstgevende Marketing Succesformule ontdekken?
De stappen zijn simpel!

Stap 1

Doe de Marketing Wizard

Stap 2

Ontdek je Marketing Succesformule

Stap 3

Ga aan de slag en twijfel nooit meer over jouw marketing

Je krijgt BINNEN 1 MINUUT TOEGANG en kunt direct aan de slag!

De Marketing Wizard© heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik van sappelen naar succes ben gegaan… Het heeft ook al mijn klanten geholpen om hun Marketing Succesformule te ontdekken en hun marketing winstgevend te krijgen.

Ik werd hier zo blij van dat ik besloot dit ook met anderen te delen. Ik weet zeker dat je met deze tool nooit meer verkeerde marketingkeuzes zal maken.

Je investeert een symbolisch bedrag van € 47 (excl. Btw). Belachelijk laag als je bedenkt wat het je allemaal op kan leveren. Maar ik gun alle ondernemers succes en groei dus vandaar deze idioot lage prijs.

EXTRA! Tijdelijke bonussen:

✅  Ultieme Marketing Kickstart met 6 videolessen t.w.v. € 199 (niet los te koop)

✅  De 10 grootste marketingfouten en hoe jij deze voorkomt

✅ De 15 tips voor een explosie aan content

Anderen die door de Marketing Succesformule coole resultaten hebben behaald

De Marketing Wizard laat je stil staan bij belangrijke onderdelen voor een succesvolle marketingmix. Na het doorlopen van de wizard krijg je van Lisette 10 uiterst waardevolle adviezen om je marketing en sales goed in te richten. Daarmee heb je alvast een mooie voorsprong wanneer jij je eigen plan helemaal gaat uitwerken.

Edwin Vriethoff

Heartstate.nl

Hai Lisette, zoals ik jou heb leren kennen pak je ook deze wizard weer gedegen aan. Dus niet een simpele marketing truc, wél bekende en nieuwe adviezen zo vormgegeven dat je ze echt wilt gaan toepassen. Dat beetje extra wat je als ondernemers over de streep trekt. Deze wizard geef ik een 9!

Lanke Broeders

Lanke.nl - Specialist in zelfgenezing

Snelle en eenvoudige tool. Concrete en heldere adviezen. Heeft me even goed aan het denken gezet. En tegelijkertijd krijg ik een helpende hand uitgestoken om dit aan te pakken. 

Edith van Beusekom

Enough Reason

Het is nu glashelder wie ik het beste kan helpen, met wat en hoe. Dat geeft veel rust en focus.

Sander Heesen

Sander rent en coacht

Hoe ik de juiste en beste klanten kan binnenhalen was mijn grootste zoektocht aan het begin. Nu weet ik veel beter wat ik kan doen en ben ik waardevolle samenwerkingen aangegaan die mij maandelijks een mooie basisomzet opleveren. Dat geeft een stukje rust.

Monique Vermeulen

Move woningadvies

Ik voel mij nu veel zekerder over verkopen en marketing. Ik doe het nu gewoon, het hoort erbij en heb veel zin om ermee verder te gaan. Lisette heeft mij geholpen om verkoop en marketing leuker te maken op een manier die bij mij past. Het is logischer en gewoner. Ik heb nu structuur, er zit lijn in en duidelijkheid.

Raymonde van Zijl

Hartenwerk

Wil jij ook een marketing succesverhaal? Doe vandaag nog de Marketing Wizard

Heb je liever mijn uitgebreide hulp en support zodat je zeker weet dat je alles goed voor je gaat werken? Kijk dan bij de andere programma’s of plan even een afspraak in mijn agenda om te overleggen. Vrijblijvend natuurlijk!

Veelgestelde vragen

Is deze Marketing Wizard fiscaal aftrekbaar?

Je kunt in NL de investering als studiekosten opvoeren bij de Belastingdienst waardoor je het bedrag kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Als je voor de Belastingdienst ondernemer bent, kun je ook de BTW aftrekken. Neem voor de zekerheid even contact op met je boekhouder of de belastingdienst om te checken of het in jouw situatie ook zo is.

Zit er garantie op deze tool? Krijg ik geld terug als ik het niks vind?

De tool geeft je vooral inzicht in welke keuzes je het beste kunt maken gezien jouw doelstellingen, de invulling van jouw bedrijf en jouw klanten. Vooral strategisch omdat je daar nu eenmaal start met marketing. Het is belangrijk dat je de aangereikte adviezen zelf gaat implementeren. Ik geef daar ook nog richting aan en tips voor. 

Als je niet vindt dat deze tool minstens 2 x zoveel waard is als wat je hebt geïnvesteerd, mail mij dan en je krijgt je geld terug. Dit is nog nooit gebeurd maar stel dat je dat toch zo ervaart, dan ben ik bereikbaar op: info@lisettebrattinga.coach 

Wat zit er niet in de Marketing Wizard?

Deze wizard helpt je met de eerste belangrijke strategische keuzes. Er zit geen maatwerk advies in. Dat kan ik je alleen geven als we elkaar spreken omdat elk bedrijf en elke ondernemer weer anders is. Je vindt er wel veel tips en linkjes naar slimme formats en concepten.

Ik ben nog niet als bedrijf ingeschreven. Hoe zit dat met de Btw?

Als particulier betaal je in eerste instantie de Btw zelf. Als je de factuur bewaart, kun je – zodra je je als bedrijf hebt ingeschreven –  de Btw opgeven bij de eerste Belastingaangifte.  Het valt onder opstartkosten en daarmee krijg je de Btw terug. Dit geldt zowel voor Nederland als België.

Kan ik meteen beginnen?

Ja! Zodra je deze wizard hebt gekocht, krijg je direct je inloggegevens en kun je met de wizard beginnen.

Hi, ik ben Lisette Brattinga

Ik ben in shock.

Er worden zoveel quick fixes aangeboden om nieuwe klanten te scoren – echt ongelofelijk. Van onweerstaanbare weggevers tot aan moeiteloze Instagram advertenties, het is te mooi om waar te zijn. Letterlijk, want ze werken niet voor jou. Maar waarom niet?

Zo’n quick fix is een losse flodder. En losse flodders raken niets in marketingland. Het wordt alleen maar een onoverzichtelijk zooitje. Het geheel van je marketing moet namelijk kloppen. Maar hoe vind je die perfecte marketingmix dan? Ik zal één tipje van de sluier oplichten…

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is heel simpel: wil je heel veel klanten helpen of wil je juist weinig klanten heel persoonlijk en diepgaand helpen? Dit is allesbepalend voor de manier hoe jij jouw marketing inricht.

Toen ik dit verschil inzag veranderde alles voor mij. Daarna maakte ik een keuze die allesbepalend voor mijn succes is geweest. Zo ben ik al 17 jaar succesvol met 2 compleet verschillende businesses.

Meer over mij weten? Mijn 70 diepte-, hoogtepunten en succesingrediënten hoor je in Lisette’s ABC (21 min)

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?