Marketing Wizard

Ontdek hoe jij met jouw unieke WMS-formule heerlijk nieuwe klanten aantrekt, zonder dat het je bakken met geld en tijd kost!

Marketing Wizard

Ontdek hoe jij met jouw unieke WMS-formule heerlijk nieuwe klanten aantrekt, zonder dat het je bakken met geld en tijd kost!

Je hebt alles al geprobeerd: van inspirerende social mediaposts met maar vijf likes tot aan video’s met maar drie reacties. Je investeerde €950,- in een advertentiecampagne die maar 3 nieuwe leads opleverde en je hebt tientallen E-books van ‘marketingguru’s’ gelezen zonder na afloop te weten wat je moet doen…

Met marketing wil je nieuwe klanten aantrekken maar ondanks al je geïnvesteerde energie, tijd en liefde heb je jouw succesformule nog niet gevonden. Frustrerend! Het liefst trek je de stekker eruit, maar je weet dat je marketing nodig hebt. Je weet dat je iets goeds te bieden hebt. En de klanten komen meestal niet vanzelf…

Conclusie: je marketing kost veel meer geld en tijd dan dat het oplevert. En dat is super frustrerend.

Want om je heen zie je dat het wel kan. Zzp’ers met een simpele site en één advertentie harken al maandenlang nieuwe klanten binnen. E-books van 5 jaar oud blijven maar gedownload worden en webinars van je collega’s stromen blijkbaar wel vol en leveren de ene na de andere klant op.

Toch wil het jou niet lukken. En dat terwijl je weet dat je aanbod sterk en gewild is. Het moet gewoon bij de juiste mensen tevoorschijn komen! Je bent alleen zo ontzettend klaar met tijd en geld over de balk te smijten zonder resultaat. Het is tijd om klanten te krijgen, door te pakken en je droombedrijf op te bouwen. Alleen je weet nog niet hoe. Je vraagt jezelf af:

Waarom lukt het anderen wel en mij niet?’

En het antwoord is heel simpel:

Succesvolle ondernemers hebben een WMS-formule: een Winstgevende Marketing Succesformule.

Straks geef ik je de perfecte tool – de Marketing Wizard© – om jouw eigen WMS-Formule te ontrafelen, maar eerst leg ik je uit waarom een WMS-Formule onmisbaar is voor jouw bedrijf.

Een Winstgevende Marketing Succesformule zorgt er namelijk voor dat jij met 100% jezelf zijn klanten aantrekt die bij jou passen en bovendien geld opleveren. Geen ‘nep’ gedoe of gladde ‘verkooppraatjes’. Gewoon relaxed leuke klanten aantrekken met marketing.

Waarom de WMS-Formule onmisbaar is valt het beste te omschrijven in een voorbeeld. Laten we zeggen dat je op zoek bent naar een geldcoach. Je zoekt op Google ‘beste geldcoach in Amsterdam’ en besluit de bovenste twee coaches te vergelijken.

De eerste coach heeft een strakke website, studiofoto’s en veel gratis E-books en cursussen. Toch voelt het niet goed. Geen idee hoe het komt.
De uitstraling is super professioneel, de recensies zijn lovend,  de teksten zijn sterk, maar toch voelt het niet lekker. Wat je ziet is niet slecht, maar je onderbuikgevoel vertelt je dat het niet helemaal matcht.

De tweede coach heeft wat minder professionele foto’s. Eentje in haar eigen achtertuin zelfs. En de vormgeving is iets minder strak, maar bij het lezen van de eerste zin en het zien van de foto’s voel jij meteen de klik. Je denkt ‘YES, hier ben ik naar op zoek!’. Zonder verder te lezen boek je een gratis kennismakingsgesprek. Jouw argument? Het voelt gewoon goed! 

Het verschil tussen deze twee geldcoaches? De één doet wat iedereen doet en de andere volgt haar WMS-formule

Je bent als persoon uniek. Dus jouw Winstgevende Marketing Succesformule is ook uniek. Er bestaat geen marketingformule die voor iedereen werkt.

Wat er gebeurd als je geen WMS-formule hebt? Dan doe je wat iedereen doet…
En dat voelt voor jouw potentiële klanten nep en achterhaald.

Maar als jij jouw WMS-formule wel ontdekt, dan…

  • Weet je eindelijk precies wat jij voor marketing moet doen om aan de lopende band droomklanten aan te trekken
  • Zit je straks niet meer aan marketing omdat het ‘moet’, maar omdat je het ontzettend leuk vindt omdat je helemaal jezelf kunt zijn
  • Zal je nooit meer zuurverdiende centen verspillen aan marketing die niets oplevert, maar trek je continue leuke en goedbetalende klanten aan waar je energie van krijgt
  • Klopt je hele relatieopbouw straks als een bus waardoor je met een goed gevoel en veel plezier aan je business gaat bouwen

Met je eigen Winstgevende Marketing Succesformule kun je binnen no-time je droomklanten aantrekken, je omzet dit jaar nog vertigvoudigen en je concurrentie een stap voor zijn.

Wil jij jouw Winstgevende Marketing Succesformule ontdekken?
De stappen zijn simpel!

Stap 1

Doe de Marketing Wizard

Stap 2

Ontdek je WMS-formule

Stap 3

Ga aan de slag en laat jouw droomklanten binnenstromen!

Je krijgt BINNEN 1 MINUUT TOEGANG en kunt direct aan de slag!

De Marketing Wizard© heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik van sappelen naar succes ben gegaan… Het heeft ook al mijn klanten geholpen om hun WMS-Formule te ontdekken en hun marketing winstgevend te krijgen.

Ik werd hier zo blij van dat ik besloot dit ook met anderen te delen. Ik weet zeker dat je met deze tool nooit meer verkeerde marketingkeuzes zal maken.

Je investeert een symbolisch bedrag van € 47 (excl. Btw). Belachelijk laag als je bedenkt wat het je allemaal op kan leveren. Maar ik gun alle ondernemers succes en groei dus vandaar deze idioot lage prijs. 

EXTRA! Tijdelijke bonussen:

✅  Ultieme Marketing Kickstart met 6 videolessen t.w.v. € 199 (niet los te koop)

✅  De 10 grootste marketing fouten en hoe jij deze voorkomt

✅ De 15 tips voor een explosie aan content

Anderen die door de WMS-formule onvoorstelbare resultaten hebben behaald

De Marketing Wizard laat je stil staan bij belangrijke onderdelen voor een succesvolle marketingmix. Na het doorlopen van de wizard krijg je van Lisette 10 uiterst waardevolle adviezen om je marketing en sales goed in te richten. Daarmee heb je alvast een mooie voorsprong wanneer jij je eigen plan helemaal gaat uitwerken.

Edwin Vriethoff

Heartstate.nl

Hai Lisette, zoals ik jou heb leren kennen pak je ook deze wizard weer gedegen aan. Dus niet een simpele marketing truc, wél bekende en nieuwe adviezen zo vormgegeven dat je ze echt wilt gaan toepassen. Dat beetje extra wat je als ondernemers over de streep trekt. Deze wizard geef ik een 9!

Lanke Broeders

Lanke.nl - Specialist in zelfgenezing

Snelle en eenvoudige tool. Concrete en heldere adviezen. Heeft me even goed aan het denken gezet. En tegelijkertijd krijg ik een helpende hand uitgestoken om dit aan te pakken. 

Edith van Beusekom

Enough Reason

Het is nu glashelder wie ik het beste kan helpen, met wat en hoe. Dat geeft veel rust en focus.

Sander Heesen

Sander rent en coacht

Hoe ik de juiste (het best)e klanten kan binnenhalen was mijn grootste zoektocht aan het begin. Nu weet ik veel beter wat ik kan doen en ben ik waardevolle samenwerkingen aangegaan die mij maandelijks een mooie basisomzet opleveren. Dat geeft een stukje rust.

Monique Vermeulen

Move woningadvies

Ik voel mij nu veel zekerder over verkopen en marketing. Ik doe het nu gewoon, het hoort erbij en heb veel zin om ermee verder te gaan. Lisette heeft mij geholpen om verkoop en marketing leuker te maken op een manier die bij mij past. Het is logischer en gewoner. Ik heb nu structuur, er zit lijn in en duidelijkheid.

Raymonde van Zijl

Hartenwerk

Wil jij ook een marketingsuccesverhaal? Doe vandaag nog de Marketing Wizard

Heb je liever mijn uitgebreide hulp en support zodat je zeker weet dat je alles goed voor je gaat werken? Kijk dan bij de andere programma’s of plan even een afspraak in mijn agenda om te overleggen. Vrijblijvend natuurlijk!

Veelgestelde vragen

Is deze Marketing Wizard fiscaal aftrekbaar?

Je kunt in NL de investering als studiekosten opvoeren bij de Belastingdienst waardoor je het bedrag kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Als je voor de Belastingdienst ondernemer bent, kun je ook de BTW aftrekken. Neem voor de zekerheid even contact op met je boekhouder of de belastingdienst om te checken of het in jouw situatie ook zo is.

Wat zit er niet in de Marketing Wizard?

Deze wizard helpt je met de eerste belangrijke strategische keuze. Er zit geen maatwerk advies in. Dat kan ik je alleen geven als we elkaar spreken.

Ik ben nog niet als bedrijf ingeschreven. Hoe zit dat met de Btw?

Als particulier betaal je in eerste instantie de Btw zelf. Als je de factuur bewaart, kun je – zodra je je als bedrijf hebt ingeschreven –  de Btw opgeven bij de eerste Belastingaangifte.  Het valt onder opstartkosten en daarmee krijg je de Btw terug. Dit geldt zowel voor Nederland als België.

Kan ik meteen beginnen?

Ja! Zodra je deze wizard hebt gekocht, krijg je direct je inloggegevens en kun je met de wizard beginnen.

Hi, ik ben Lisette Brattinga

Als business coach & partner help ik ondernemers die willen groeien en ik ben in shock.

Er worden zoveel quick fixes aangeboden om nieuwe klanten te scoren – echt ongelofelijk. Van onweerstaanbare weggevers tot aan moeiteloze Facebook advertenties, het is te mooi om waar te zijn. Letterlijk, want ze werken niet voor jou. Maar waarom niet?

Zo’n quick fix is een losse flodder. En losse flodders raken niets in marketingland. Het wordt alleen maar een onoverzichtelijk zooitje. Het geheel van je marketing moet namelijk kloppen. Maar hoe vind je die perfecte marketingmix dan? Ik zal één tipje van de sluier oplichten…

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is heel simpel: wil je heel veel klanten snel en oppervlakkig helpen of wil je juist weinig klanten heel persoonlijk en diepgaand helpen? Dit is allesbepalend voor de manier hoe jij jouw marketing inricht.

Toen ik dit verschil inzag veranderde alles voor mij. Daarna maakte ik een keuze die allesbepalend voor mijn succes is geweest. Ik ben iemand die graag voor persoonlijke diepgang en duurzame resultaten gaat. En daar heb ik mijn hele marketing op georganiseerd.

Met meer dan 25 jaar internationale strategie, marketing en sales ervaring in the pocket doe ik het allerleukste werk wat er is: ik help als business coach en partner ambitieuze ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor bedrijven en het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 15 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en een bak ervaring waar je U tegen zegt (aldus een klant van de week).

Ik geloof 100% dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bankrekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament voor business happiness en een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vind het goud in je business en jezelf. Ik spreek je er graag over!

Meer over mij weten? Mijn 70 diepte-, hoogtepunten en succesingrediënten hoor je in Lisette’s ABC (21 min)

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?