Slimme Online Programma’s

Verrijk jezelf als ondernemer

Slimme Online Programma’s

Verrijk jezelf als ondernemer

Marketing Wizard   Tool

 

Ontdek dé openbaring over jouw eigen marketing mix. Slimme strategieën zonder geldverspilling. Maak marketing leuk op manier die bij jou en jouw toekomstige klanten past.

Zo weet je eindelijk precies wat jij voor marketing moet doen om de fijnste klanten aan te trekken. Marketing is geen ‘moetje’ meer, maar je vindt de manier die bij jou past.

Je weet wat je moet doen en vaart je eigen koers. Je hele relatieopbouw klopt als een bus waardoor je met vertrouwen en veel plezier aan je business bouwt.

Deze tool verdient zichzelf vele malen terug. Voor ondernemers die duidelijkheid wensen over hun marketing aanpak.

Je ontdekt je Marketing DNA voor de juiste marketingkeuzes.

Investering is 47 euro (ex Btw). Je krijgt direct toegang.

Succesvol starten online

Volg je eigen tempo in je eigen tijd. Je gaat zelfstandig aan de slag in het online programma met alle stappen. Ik help je persoonlijk via voicecoaching gedurende 6 maanden.

Je werkt stap voor stap. stelt jouw vragen via e-mail en via uitgebreide voiceberichten ontvang je mijn reactie. Als je klaar bent met het online programma dan geef je mij een seintje en duik ik er helemaal in.

Vervolgens spreken we elkaar in een waardevolle 1-op-1 feedbacksessie. Zo weet je zeker dat alles kloppend is. Daarna pas je alles toe in de praktijk. Als je mijn hulp daarbij wenst, kan dat,

Dit programma is ideaal voor zelfdoeners en autodidacten. 

Je eigen bedrijf is een feit en je hebt de eerste klanten.

Investering is € 2500 (ex Btw) met 6 maanden persoonlijke voicecoaching. 

TURN YOUR SHIT INTO SHINE 

Samen maken we van alle shit uit jouw verleden, je schatkist die uitpuilt van succes, geluk en vrijheid. Ik laat je zien wat wél werkt als je wil groeien met je bedrijf, terwijl je een rijk en vrij leven leeft. 

Je ontdekt een no-nonsense online programma om al het negatieve uit je verleden te gebruiken als brandstof voor je toekomst vol vrijheid en fun. 

Dit transformatieve programma is een combinatie van inspirerende praktische (video)trainingen, prikkelende artikelen, out-of-the box experiences en freewrites met 6 maanden lang elke 2 weken een live Vraag Maar Raak Q&A sessie met mij en andere ondernemers. 

Je gaat op avontuur in jezelf, naar jezelf om een rijk leven te bereiken.

Investering is € 888 (ex Btw) met 6 maanden Q & A sessies en altijd antwoord op jouw vragen.

Wil je mij eerst even spreken over jouw vraagstuk en wat voor jou beste zal werken? 

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken. 

Toffe resultaten van andere klanten

Als ik ergens voor ga, dan wil ik het goed doen. Dus toen ik bedacht dat ik ging ondernemen, dacht ik meteen: dat ga ik niet in mijn eentje doen. Ik heb er geen kaas van gegeten als voormalig arts en eigenlijk moet je een heel nieuw vak leren. Ik moest over veel nadenken. Het opzetten was meer werk dan ik dacht. Er komt zoveel kijken bij het starten van je bedrijf. Niet alleen in praktische zin. Ook in mentale zin. Je komt jezelf regelmatig tegen. En geduld is belangrijk. Met Lisette en al doende kwam ik erachter wat het beste werkt en welke weg het beste bij mij past. Zo ontplofte mijn LinkedIn na een persoonlijke post en de afspraken stroomden vanzelf binnen.

Het Succesvol Starten programma als geheel en de opdrachten erin zijn super goed. Lisette raakt de gevoelige snaar, blijft altijd rustig en houdt het overzicht. Ze geeft veel extra service, heel fijn. Totaal geen grens in ervaren. Het fundament ligt er, de systematiek is helder. Als ik weer nieuwe klanten nodig heb, weet ik hoe ik dat moet doen. Ook weet ik hoe ik een bedrijf moet runnen, daar ben ik heel zelfverzekerd over. Alles is duidelijk. Zo fijn!

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Tineke Plat

Transformatie Expert

Ik wist nauwelijks iets over ondernemen en weet nu zoveel meer. Alle elementen van mijn onderneming zijn de afgelopen maanden aan bod gekomen. We hebben met elkaar heel veel uitgedacht en uitgewerkt zoals bijvoorbeeld mijn ideale doelgroep (musici), marketingstrategie en mijn communicatiemiddelen zoals advertenties en weggevers. AlexanderTechniek heeft een betere plek gekregen in het geheel en het is nu duidelijk voor musici voor welke pijnklachten dit een oplossing biedt.

Contact leggen met potentiële klanten vond ik superspannend maar ook dat wordt steeds vanzelfsprekender en ik weet nu hoe ik dat het beste kan doen. Ik durf ook meer uit te proberen waardoor ik echt een groei in het aantal klanten heb gezien. Lisette geeft veel meer persoonlijke aandacht dan ik dacht, zowel in de groep als 1-op-1 waardoor ze meer dan waarmaakt wat ze afspreekt. Ze is een integere coach met grote voelsprieten voor wat iemand op welk moment nodig heeft.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Myrte van Westerop

Trainer en docent Alexandertechniek

Tja, waar begin je als starter? Ik voelde me wiebelig en wist niet zo goed welke stappen te zetten. Ik bleek een veel te brede focus te hebben en wilde liefst iedereen helpen. Het was een eye-opener dat ik daarin keuzes moest maken. En de grap was dat ik daarna veel meer rust ervaarde en focus had. Nu ben ik na een paar maanden echt goed op de rit en ben ik volop bezig met de verkoop van mijn online programma Heel Mindful.

In de fijne groep ondernemers heb ik ontzettend veel geleerd. Ik voelde me op elk moment gezien en gehoord, ook als de anderen aan de beurt waren. Het voelde als veilige setting, echt met elkaar in verbinding.

De workshop over strategie en marketing die in het programma zit heeft me onwijs geholpen met mijn focus, klantkeuzes en onderscheidende vermogen. Deze was echt zó waardevol. Ik had niet gedacht dat ik mijn eigen strategie in 1 dag helemaal bepaald zou hebben.

Lisette is als coach heel direct en zacht, inlevend tegelijk. Doorzag ook mijn zelfsabotage. Ik heb dat als een bijzondere passende combinatie ervaren. Lisette weet ontzettend veel over wat je nodig hebt, ook technisch en financieel. Ze weet veel over branches, waardoor je meteen de juiste taal leert te spreken en schrijven naar je doelgroep. Ze bouwt écht de brug met je om goed van start te gaan.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Thérèse Snel

Herstelcoach bij chronische pijn in hoofd, nek of rug

De 5 veelgestelde vragen

Waarom een ondernemerscoach?

Waarom overweeg je een ondernemerscoach? Dat is de 1e vraag. Wat wil je bereiken, waar loop je tegenaan en wat wil je eruit halen? Wat verwacht je van jouw coach?

Je ziet je eigen blinde vlekken en bottlenecks vaak niet. Het is ontzettend verfrissend en verrassend als je jouw business eens door een ondernemerscoach, een buitenstaander, laat screenen. Het voelt als frisse zuurstof door je bedrijf.

In no-time worden jouw zakelijke, persoonlijke en strategische uitdagingen zichtbaar. Je gaat aanpassen wat nodig is en bouwt samen wat je nog niet hebt. Zo bouw je jouw fundament voor groei en de toekomst (als wij zouden samenwerken).

Het kan ook zijn dat je voor een specifiek onderdeel een ondernemerscoach zoekt. Voor jouw branding of profilering, jouw strategie, het ontwikkelen van een online aanbod of sales. Kijk dus goed of je een specialist of een generalist nodig hebt.

Aan een bedrijf zit ook een persoonlijke kant. Ondernemen is de ’trekhaak’ voor persoonlijke groei. Als jouw business groeit, ontwikkelt je jezelf als ondernemer ook. Met een goeie coach die hier ook oog voor heeft, sta je jezelf niet langer in de weg. Je ruimt je persoonlijke obstakels op. Dat geeft je het lef om de keuzes te maken die het beste bij jou en jouw bedrijf passen. Dan heb je zakelijke én persoonlijke winst.

Je komt met een coach meteen in actie, alleen al vanwege de investering die je terug wilt verdienen. Groeien gaat sneller, makkelijker en gerichter met een ondernemerscoach dus bereik je ook sneller je doelen. Vraag altijd een gesprek aan en kijk heel goed of je een klik hebt. Dat is cruciaal voor een plezierige succesvolle samenwerking.

Wat doet een ondernemerscoach?

Een goede ondernemerscoach vindt samen met jou het goud in jouw ‘schatkist’ en reikt je alles aan om hier het maximale uit te halen. Dat gaat niet alleen over jouw bedrijf maar ook over jou natuurlijk. Je ontdekt de zakelijke en persoonlijke blinde vlekken en bottlenecks.

Waar wil jij de nadruk op leggen tijdens de coaching? Het zakelijke deel, het persoonlijke deel of een combinatie van beide? Iedere ondernemerscoach heeft een eigen insteek, unieke achtergrond en ervaring. Kijk goed wat het beste bij jou en jouw hulpvraag past. 

Een goede ondernemerscoach stelt je kritische vragen, geeft je concreet advies en reikt praktische tools aan. De coach helpt je bij keuzes en weet vaak de kortste en beste weg. Je wordt uitgedaagd om uit je comfort zone te gaan. Je komt en blijft in actie. Jouw zelfvertrouwen groeit omdat je vooruitgang gaat zien en je jouw obstakels hebt opgeruimd.

Maar…er zit een groot verschil tussen ondernemerscoaches dus kijk goed wie er het beste bij je past. Lees dit blog voor 10 tips om de juiste ondernemerscoach te vinden.

Wat kost een ondernemerscoach of business coach?

Het kost niks. Echt waar?

Een goede business coach of ondernemerscoach levert juist geld op en verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Zo zou het moeten zijn. Het is wel belangrijk dat je zelf aan de slag gaat met alles wat je aangereikt krijgt.

Er zijn ondernemerscoach programma’s van een paar honderd euro tot meer dan € 50.000 voor een paar maanden. Ook bieden enkelen losse sessies aan. Er is voor elk wat wils.

Mijn exclusieve 1-op-1 coaching voor startende ondernemers vraagt een investering van € 12000 (ex Btw) waarbij je 9 maanden onbeperkt een beroep op mij kunt doen. Je doorloopt daarbij het Succesvol Starten programma. Klik hier voor meer info over mijn coaching en mij als ondernemerscoach.

Ik bied geen losse sessies aan en ga voor een helder doel en resultaat met ambitieuze ondernemers die in 1 x een vliegende start willen. Meestal willen ze snel groeien naar een 6-cijferige omzet. Ook is het mogelijk om het Succesvol Starten programma zelfstandig te volgen zodat je een stevig fundament bouwt. Klik hier voor meer info.

Wat levert coaching voor ondernemers op?

Als eerste geld. Ondernemerscoaching moet meer opleveren dan de investering. Simpel.

Daarbij leer je giga veel en snel van een ondernemerscoach, dus je groeit niet alleen zakelijk maar ook als ondernemer en mens. Jouw zelfvertrouwen, zelfzorg en plezier groeien mee. Daar heeft jouw hele business baat bij, ook jouw team als je dat hebt.

Andere belangrijke opbrengsten kunnen zijn: Rust in je hoofd. Regie. Duidelijkheid over de toekomst, richting, structuur en focus. Nieuwe dosis energie. Meer zelfvertrouwen. Autonomie. Impact en nog veel meer!

Hoe ziet een coachingstraject of -programma eruit?

Een traject of programma is bij elke coach weer anders. De aanpak verschilt en daarmee de duur en investering.

Voor starters die een vliegende start willen heb ik, Lisette Brattinga, het bewezen Succesvol Starten programma ontwikkeld (Klik hier link als je starter bent).

  1. We starten met een verhelderende belafspraak. We bespreken jouw ideëen, wat jouw ambities zijn, waar je tegenaan loopt en of ik je daar mee verder kan helpen. Voelt het OK? Dan ontvang je een voorstel voor onbeperkte hulp tijdens 12 maanden. Geen klik? Dan ben ik daar eerlijk over en geef ik je een waardevol advies mee.
  2. Bij een JA gaan we lekker aan de slag. In de deep dive sessie komt jouw droom tot leven, wordt jouw ambitie helder, stellen we heldere doelen en de 1e acties vast. Ook ontdek ik het goud in jouw ‘schatkist’ aan ervaring, zodat je positief opvalt tussen anderen.
  3. Daarna bouwen we samen jouw fundament voor het bedrijf en de toekomst.
  4. Je gaat meteen in de actiestand met een heldere strategie. Je weet precies wat je moet doen.
  5. Als je deze Succesvol Starten strategie eenmaal door hebt, dan heb je daar voor altijd plezier van. Je snapt wat er bij groei komt kijken en je weet wat je moet doen. Voortaan kun je jouw business succesvol naar alle volgende levels laten groeien.
  6. Je kunt onbeperkt een beroep op mij doen. Dit is een groot verschil met andere coaches. Al jouw vragen, lastige keuzes, twijfels, persoonlijke en zakelijke uitdagingen zijn bespreekbaar. Ik help je van A tot Z met alles wat er nodig is voor jouw start en groei. Als bedrijfskundige hou ik altijd het overzicht en de samenhang in de gaten. Zo bereiken we samen de beste resultaten!
Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?