Start vandaag met het bouwen van jouw droombedrijf

Ontvang via NOBCO (24 PE-uren) voor deelname

Start vandaag met het bouwen van jouw droombedrijf

Ontvang via NOBCO (24 PE-uren) voor deelname

Vind sneller klanten en maak het verschil

Je ontdekt precies wat er voor nodig is

Je bent afgestudeerd coach en wil graag veel mensen helpen. Maar hoe kom je aan klanten? Ondernemen is heel wat anders dan coachen. Dat heb je nog nergens geleerd. Je vindt dat je het allemaal zelf moet kunnen natuurlijk, maar jouw praktijk komt maar lastig van de grond of de omzet blijft vet achter. Ook heb je het gevoel dat je het allemaal ingewikkelder maakt dan het is. 

Tja… hoe pak je het goed aan en waar kun je het beste mee aan de slag? Je wilt jouw droom waarmaken en een goede boterham verdienen met jouw bedrijf maar het valt niet mee om dit allemaal alleen te bedenken en te doen. En anderen, en daardoor jijzelf, zien vooral beren op de weg.

Echt stressvol kan dit zijn. Je probeert eens wat uit maar het werkt niet echt. Je hebt het gevoel dat er niet genoeg tempo in zit en je niet de juiste marketing doet. Dat voelt echt niet fijn! Je wil er een succes van maken, toch? 

Dit is een belangrijk moment: het moment dat je voor een cruciale keuze staat. Ga je als een pro en met focus met jouw praktijk aan de slag of kies je voor hap snap wat aanmodderen en blijf je zelf het wiel uitvinden?

Jouw vliegende (door)start

Het Succesvol Starten programma helpt jou met een vliegende (door)start. Leer als een pro te ondernemen met mijn persoonlijke begeleiding. Je ontdekt hoe je met focus en structuur jouw business naar het volgende level kan trekken, zonder gepieker en gedoe. Net als succesvolle ondernemers werk je jouw ideeën, plannen en keuzes uit tot een praktische strategie. Alle bouwstenen komen aan bod zodat je een stevige fundering bouwt. Je gaat immers niet voor korte tijd dit ondernemersavontuur aan met jezelf. Toch?

In het Succesvol Starten Programma ontdek je:

 • Hoe jij bij de 40% gaat horen die na 5 jaar nog wel bestaat met jouw bedrijf.

 • De sleutel naar succesvol ondernemen is jouw mindset en het opruimen van alles wat in jouw weg staat.
 • Waarom je in werkelijkheid geen dienst verkoopt maar iets heel anders. Als je gaat zien waar jouw klanten deep down naar verlangen, kun je ze langere tijd helpen en heb je hele blije klanten die dit van de daken schreeuwen.

 • Hoe je een onweerstaanbaar en waardevol aanbod ontwikkelt om jouw klanten super goed en met plezier mee te helpen.
 • Hoe je jouw ideale klant vindt die precies op het juiste moment openstaat voor jouw hulp, waar je geen verlies op maakt omdat je er veel te veel tijd in hebt moeten steken en die je vanuit een positieve flow helpt.

 • Hoe je als architect van je eigen bedrijf precies weet aan welke knoppen je moet draaien, zodat je geen tijd en geld verspilt en veel meer klanten aantrekt. Sinds ik dit heb ontdekt een paar jaar geleden, is mijn omzet omhooggeschoten doordat ik ondernemers aantrek die veel beter bij mij passen en die alleen het beste van het beste willen.

 • Hoe je jouw ideale verdienmodel bepaalt om door te breken en je bouwt de financiële basis met een simpel systeem.
 • Hoe je veel slimmer klanten vindt dan die vage collega’s in jouw branche die niet durven te kiezen. Door precies dat te zeggen, te vragen en te schrijven waardoor de toekomstige klanten aan jouw lippen hangen, gaan ze – zonder over geld te morren – dolgraag met jou aan de slag.

 • Hoe je jouw marketingkapstok gaat vinden waardoor je nooit meer twijfelt over je acties, geen marketingeuro’s meer verspilt en het op een manier gaat doen die echt goed bij jou past. Het is NIET genoeg om regelmatig posts te doen op social media of te bloggen, dan blijven jouw klanten weg.  

 • Hoe je leert te verkopen zonder dat je opeens een ander persoon lijkt te worden, zonder dat je begint te hakkelen en zonder dat het zweet je uitbreekt omdat je verkoopt op een natuurlijke manier die bij je past. Het is NIET genoeg om een paar beïnvloedingstrucjes aan te leren. Je maakt het jezelf alleen maar lastiger, als je die verkeerd toepast.
 • Het bouwen van een dijk van een fundering is cruciaal om jouw business te laten groeien en bloeien.
 • Eenvoud is key om een goede start te maken, keep it simple 🙂
 • Dit programma is geaccrediteerd door NOBCO

Hoe ik zelf heb ontdekt hoe je een succesvol bedrijf bouwt 

Als hoogsensitieve controlfreak en fervent voorstander van het ‘Keep it Simple’ principe gaat het bij mij vooral om focus en structuur. Focus op het ultieme doel en hou de weg ernaar toe simpel. Anders verspil je kostbare tijd. En dat kost onnodige energie en geld. Volg alleen mensen die het spel snappen en vergeet al die ‘goeie’ raad van jouw dierbaren die de ballen verstand hebben van ondernemen. Bouw je dreamteam met andere ondernemers zodat je kunt sparren. En dan die social media. Oei, wat kun je daar van gaan twijfelen. Kies je eigen pad en daar help ik je bij. What else? Mijn grootste valkuil was wel dat ik vond dat ik alles zelf moest kunnen. Daar heb ik de meeste tijd mee verkwist. Sinds ik investeer in hulp is mijn business met dubbele cijfers per jaar gegroeid.

En dat gevoel: stoppen in loondienst, trots zijn op wat je bereikt, heerlijk kunnen werken met de allerleukste klanten die zonder morren betalen en betekenisvol kunnen zijn. Dat gevoel is goud waard en dat gun ik iedereen!  

Inmiddels is bewezen dat deze aanpak ook voor anderen super goed werkt

Mijn zeker-weten-dat-het-werkt-aanpak deel ik graag met coaches die geen goed fundament hebben voor hun praktijk, als starter of die nog te weinig klanten krijgen. Dit zijn ambitieuze coaches die gaan voor resultaat en die voelen dat opgeven geen optie is. Jouw droom kan ook werkelijkheid worden. Alles wat nodig is voor een succesvolle praktijk komt aan de orde in het coachingprogramma. We spreken elkaar online elke 2 weken voor 6 maanden en je doorloopt 10 bouwstenen waarmee jouw succes bereikbaar wordt. Ik deel met liefde al mijn kennis en ervaring. Geen quick en dirty manier, daar hou ik niet van. Wel simpel, zonder nonsens en we gaan voor jouw resultaat!

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Voordat ik aan deze training begon, wist ik al wel veel, maar ging niet over op actie! Tijdens deze energieke training kwam ik er al snel achter dat ik weer terug naar de tekentafel moet om de details helder te krijgen: wie is echt mijn ideale klant en wat kan ik hem bieden, focus!
Ik heb zoveel meer informatie gekregen, ook waarvan ik niet eens wist dat ik het miste! Ik kan weer bezig met mijn core business.
Hou je niet van “wollig taal gebruik” en wil je gewoon to the point weten hoe het er voor staat, zou ik je zeker aanraden om met Lisette te gaan werken.”

Harriët DeRitsema

50+ Adviescentrum

“Voordat ik aan dit programma begon, piekerde ik steeds opnieuw over mijn ondernemersplannen. Aan de hand van Lisettes progamma, heb ik o.a. belangrijke keuzes genomen over mijn aanbod, mijn ‘waarom’ helder geformuleerd en mijn doelgroep in kaart gebracht. De online groepscoaching is een belangrijk onderdeel van het programma, door mijn vragen te delen in de groep, groeide het vertrouwen in mijn onderneming. Lisette biedt met haar coaching en programma een veilige omgeving, structuur en een persoonlijke aanpak. Echt waardevol voor elke startende ondernemer!”

Asha Boschma

Be You By Me

Van het gebrek aan richting en focus in het begin werd ik echt onrustig. Ik had geen idee wat er allemaal bij het ondernemen kwam kijken. Ik startte naast mijn baan in loondienst en wilde het ondernemen nu goed aanpakken. Zo kwam ik bij Lisette terecht. Het Succesvol Starten programma heeft mij een gedegen basis gegeven waar ik telkens op terug kan vallen, ook toen de markt op z’n gat lag. Mijn toegevoegde waarde is helder, mijn aanbod en tariefstelling staan als een huis. Mijn netwerk heb ik leren inzetten, het strategiemodel hangt boven mijn bureau en het werkt allemaal goed zo want er wordt op aangehaakt. Van meerdere kanten komt er nu werk op me af en alles is erop gericht om dit jaar mijn omzet te verdubbelen. Wat ook handig is: ik kan voortborduren op die stevige basis en jaarlijks mijn plan weer updaten.

Christy Pach

IKC & Teamcoach

Wil je graag weten of dit programma bij je past?

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken en om te ervaren of het klikt. Dit gesprek is tevens een selectiegesprek, er is immers beperkt plek. Ga naar mijn agenda en maak even een afspraak. Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

Wat houdt het programma allemaal in?

 • 6 maanden lang begeleid ik je persoonlijk en intensief doordat we elke 2 weken virtueel bij elkaar komen in een online groep coachingsessie (10 keer). Je stelt jouw vragen en ontvangt waardevolle feedback waar je meteen weer mee verder kunt.
 • Bij de start en aan het einde spreken we elkaar 1-op-1. Daarnaast ga je 1-op-1 aan de slag met de mindsetcoach om door blokkades heen te breken waardoor je veel sneller doorstroomt en goede resultaten behaalt. Cruciaal om succesvol te ondernemen,
 • Er doen maximaal 5 ondernemers mee zodat je altijd persoonlijke aandacht en maatwerk krijgt. Uiteraard werken we ook samen en leren we veel van elkaar.
 • Je bent van harte welkom bij 2 live workshops waarin we aan de slag gaan met jouw strategie en het implementeren van marketing. De 2e dag leer je de beste verkoopskills op een manier die bij jou past.
 • Bij dringende vragen hebben we tussendoor contact via WhatsApp en e-mail. Zo heb je altijd een persoonlijk lijntje met mij. 
 • 10 online bouwstenen met stap voor stap trainingsvideo’s, opdrachten, tips en trucs, checklists en veelgestelde vragen. Zo kun jij je alle kennis en vaardigheden eigen maken om succesvol te ondernemen. Lekker praktisch en no-nonsense uitleg. Precies de informatie die je nodig hebt.
 • Als bonus ontvang je jouw eigen ondernemingsplan met de belangrijkste antwoorden uit alle stappen en daarbij jouw marketing & communicatieplan. Super handig!
 • Je houdt zo lang als je wilt toegang tot alle materialen en updates. Natuurlijk voeg ik regelmatig bonusmateriaal en andere formats toe.
 • Toegang tot de besloten Whatsapp groep waarin je ook vragen kunt stellen
 • Dit programma is geaccrediteerd door NOBCO en er zijn 24 Permanente Educatie punten aan toegekend.

Voor wie is dit programma een heel goed idee?

 • Je bent een ambitieuze en leergierige coach die zeker weten een succes wil maken van de praktijk. Je wilt het beste fundament leggen en lekker knallen. 
 • Je wil het allerliefste zoveel mogelijk mensen of bedrijven gaan helpen met jouw prachtige bedrijf. Dit wordt mogelijk doordat je een goed fundament bouwt en ze de beste hulp biedt vanuit jouw authentieke zelf.
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden. Een goede boterham verdienen vind je belangrijk voor jouw vrijheid en onafhankelijkheid.
 • Succes en winst gaat bij jou niet alleen over geld maar ook over flow, energie, betekenisvol zijn voor anderen en avontuur.
 • Je staat er voor open om uitgedaagd te worden en om uit je comfort zone te gaan.
 • Je wilt graag leren hoe je moet verkopen en integere marketing in kunt zetten zonder foute verkooptrucjes en geldverslindende marketing om de leukste en beste klanten aan te trekken.
 • Je vindt het fijn om een stok achter de deur te hebben. Het liefdevolle en tegelijkertijd ook zakelijke duwtje in de rug van een expert en ervaringsdeskundige (27 jaar!).
 • Het maakt niet uit of je al begonnen bent of nog moet beginnen. Je hebt te weinig klanten en omzet op dit moment. 

 

Ja, ik wil er graag meer over weten!

Jouw investering

Betaal in 6 keer

Betaal 6 termijnen van

€ 840

excl. BTW

Betaal in 1 keer

Betaal in 1 keer en bespaar € 45

€ 4.995

excl. BTW

Wil je graag weten of dit programma bij je past?

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken en om te ervaren of het klikt. Dit gesprek is tevens een selectiegesprek, er is immers beperkt plek. Ga naar mijn agenda en maak even een afspraak. Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend sodales massa in viverra. Donec bibendum ac nisi at malesuada. Sed tempor ornare ante, id vulputate nulla tincidunt eu. “

Harry Jansen

Eigenaar, Bedrijfsnaam

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend sodales massa in viverra. Donec bibendum ac nisi at malesuada. Sed tempor ornare ante, id vulputate nulla tincidunt eu. “

Harry Jansen

Eigenaar, Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Is dit programma fiscaal aftrekbaar?

Je kunt in NL de investering als studiekosten opvoeren bij de Belastingdienst waardoor je het bedrag kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Als je voor de Belastingdienst ondernemer bent, kun je ook de BTW aftrekken. Neem voor de zekerheid even contact op met je boekhouder of de belastingdienst om te checken of het in jouw situatie ook zo is.

Is dit programma voor mij geschikt?

Ben jij een NOBCO coach maar is ondernemen nog onbekend terrein? Dan kan ik je heel goed helpen om jouw praktijk succesvol op te starten. Het maakt niet uit of je al begonnen bent of nog moet starten. Super belangrijk is dat jij echt een succes wilt maken van jouw praktijk.

Ik wil graag een andere betalingsregeling, kan dat?

Als je het programma helemaal ziet zitten maar je wilt graag een andere afspraak maken over de investering, dan is dat geen probleem. Ik vind het veel belangrijker dat je ervoor wilt gaan. We komen er wel uit samen. Stuur me even een berichtje, dan regelen we dat. Mijn mailadres is lisette@lisettebrattinga.coach

Wat zit er niet in het programma?

Dit programma gaat niet over gedetailleerde administratieve en juridische zaken als boekhouding, belasting en voorwaarden. Daarover kun je online best veel informatie vinden of ik verwijs je door naar een specialist uit mijn netwerk als je dat wenst. 

Ik ben nog niet als bedrijf ingeschreven. Hoe zit dat met de Btw?

Als particulier betaal je in eerste instantie de Btw zelf. Als je de factuur bewaart, kun je – zodra je je als bedrijf hebt ingeschreven –  de Btw opgeven bij de eerste Belastingaangifte.  Het valt onder opstartkosten en daarmee krijg je de Btw terug. Dit geldt zowel voor Nederland als Belgie.

Kan ik meteen beginnen?

Ja! Zodra je dit programma hebt gekocht, krijg je direct je inloggegevens en kun je met het programma beginnen.

Ik ben niet zo'n groepsmens. Wat is het alternatief?

Je werkt voornamelijk individueel in het programma en de kracht van de kleine groep werkt als een multiplier. Als je dit niet ziet zitten, kun je ook kiezen voor 1-op-1 coaching zodat ik mij 100% aan jouw business kan wijden. Kijk HIER voor meer informatie hierover.

Wat is het verschil tussen jouw programma en een ander programma?

Online zijn er allerlei programma’s te vinden. Het grote verschil is dat in het Succesvol Starten Programma de ondernemer zelf centraal staat. Jij bent immers het bedrijf. Daarnaast ontbreekt in die programma’s vaak de insteek vanuit de klant terwijl dat het allerbelangrijkste is: alles stemmen we af op jouw ideale klant. De nadruk ligt bij mij niet op verzekeringen, rechtsvormen of andere formele zaken maar dus op het bedrijf, de ondernemer en zijn of haar klanten.

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?