Maak jouw vliegende start met ondernemers-coaching

Bouw jouw succesvolle en winstgevende bedrijf 

Maak jouw vliegende start met ondernemerscoaching

Bouw met mij jouw succesvolle en winstgevende bedrijf
(1-op-1 coaching)

 Vind snel klanten en maak het verschil

Ondernemerscoach zorgt voor focus en structuur

Je bent een kei in je vak, maar ondernemen is andere koek. Dat heb je nog nergens geleerd. Je vindt dat je het allemaal zelf moet kunnen natuurlijk, maar jouw bedrijf komt maar lastig van de grond of de omzet blijft vet achter. Ook heb je het gevoel dat je het allemaal ingewikkelder maakt dan het is. En misschien heb je ook beperkt de tijd omdat je nog parttime in loondienst werkt.

Bouw als een pro jouw succesvolle bedrijf

Tja… hoe pak je het goed aan en waar kun je het beste mee aan de slag? Je wilt jouw droom waarmaken en een goede boterham verdienen met jouw bedrijf maar het valt niet mee om dit allemaal alleen te bedenken en te doen. En anderen, en daardoor jijzelf, zien vooral beren op de weg.

Echt stressvol kan dit zijn. Je probeert eens wat uit maar het werkt niet echt. Je hebt het gevoel dat er niet genoeg tempo in zit en dat je nooit je baan op kunt zeggen als je zo doorgaat. Dat voelt echt niet fijn! Je wil er een succes van maken, toch?

Dit is een belangrijk moment: het moment dat je voor een cruciale keuze staat. Ga je als een pro en met focus met jouw business aan de slag of kies je voor hap snap wat aanmodderen en blijf je zelf het wiel uitvinden?

Jouw vliegende (door)start

Het Succesvol Starten programma helpt jou met een vliegende (door)start. Mijn aanpak werkt! Dat is bewezen. Leer als een pro te ondernemen met mijn persoonlijke 1-op-1 begeleiding. Je ontdekt hoe je met focus en structuur jouw business succesvol op kunt starten, zonder gepieker en gedoe. Net als succesvolle ondernemers werk je jouw ideeën, plannen en keuzes uit tot een praktische strategie. Alle bouwstenen komen aan bod zodat je een stevige fundering bouwt. Je gaat immers niet voor korte tijd dit ondernemersavontuur aan met jezelf. Toch?

In het Succesvol Starten Programma ontdek je:

 • Hoe jij bij de 40% gaat horen die na 5 jaar nog wel bestaat met jouw bedrijf.
 • De sleutel naar succesvol ondernemen is jouw mindset en het opruimen van alles wat in jouw weg staat.
 • Waarom je in werkelijkheid geen dienst verkoopt maar iets heel anders. Als je gaat zien waar jouw klanten deep down naar verlangen, kun je ze langere tijd helpen en heb je hele blije klanten die dit van de daken schreeuwen.
 • Hoe je een onweerstaanbaar en waardevol aanbod ontwikkelt om jouw klanten super goed en met plezier mee te helpen.
 • Hoe je jouw ideale klant vindt die precies op het juiste moment openstaat voor jouw hulp, waar je geen verlies op maakt omdat je er veel te veel tijd in hebt moeten steken en die je vanuit een positieve flow helpt.
 • Hoe je als architect van je eigen bedrijf precies weet aan welke knoppen je moet draaien, zodat je geen tijd en geld verspilt en veel meer klanten aantrekt. Sinds ik dit heb ontdekt een paar jaar geleden, is mijn omzet omhooggeschoten doordat ik ondernemers aantrek die veel beter bij mij passen en die alleen het beste van het beste willen.
 • Hoe je jouw ideale verdienmodel bepaalt om door te breken en je bouwt de financiële basis met een simpel systeem.
 • Hoe je veel slimmer klanten vindt dan die vage collega’s in jouw branche die niet durven te kiezen. Door precies dat te zeggen, te vragen en te schrijven waardoor de toekomstige klanten aan jouw lippen hangen, gaan ze – zonder over geld te morren – dolgraag met jou aan de slag.
 • Je weet straks waarom jouw klanten ‘aan’ gaan en je kunt zelf deze ‘knop’ indrukken om ervoor te zorgen dat ze voor jou kiezen in plaats van je concurrent.
 • Hoe je jouw marketingkapstok gaat vinden waardoor je nooit meer twijfelt over je acties, geen marketingeuro’s meer verspilt en het op een manier gaat doen die echt goed bij jou past. Het is NIET genoeg om regelmatig posts te doen op social media of te bloggen, dan blijven jouw klanten weg.
 • Hoe je leert te verkopen zonder dat je opeens een ander persoon lijkt te worden, zonder dat je begint te hakkelen en zonder dat het zweet je uitbreekt omdat je verkoopt op een natuurlijke manier die bij je past. Het is NIET genoeg om een paar beïnvloedingstrucjes aan te leren. Je maakt het jezelf alleen maar lastiger, als je die verkeerd toepast.
 • Het bouwen van een dijk van een fundering is cruciaal om jouw business te laten groeien en bloeien.
 • Eenvoud is key om een goede start te maken, keep it simple 🙂

Hoe ik zelf heb ontdekt hoe je een succesvol bedrijf bouwt 

Als hoogsensitieve controlfreak en ‘Keep it Simple’ fan gaat het bij mij vooral om focus en structuur. Focus op het ultieme doel en hou de weg ernaar toe simpel. Anders verspil je kostbare tijd. En dat kost onnodige energie en geld. Volg alleen mensen die het spel snappen. Vergeet al die ‘goeie’ raad van jouw dierbaren die de ballen verstand hebben van ondernemen. Bouw je dreamteam met andere ondernemers zodat je kunt sparren.

En dan die social media. Oei, wat kun je daar van gaan twijfelen. Kies lekker je eigen pad.

What else? Mijn grootste valkuil was wel dat ik vond dat ik alles zelf moest kunnen. Daar heb ik de meeste tijd mee verkwist. Sinds ik investeer in coaches en hulp is mijn business met dubbele cijfers per jaar gegroeid.

Die dubbele groeicijfers maken me apetrots. Het gevoel om van grote betekenis te zijn voor anderen is onbeschrijfelijk. Ik werk met de allerleukste klanten die zonder morren betalen en weer betekenisvol voor hun eigen klanten kunnen zijn. Hoe mooi is dat! Dat gevoel is goud waard en dat gun ik iedereen!  

Mijn aanpak werkt!

Inmiddels is bewezen dat mijn aanpak ook voor anderen super goed werkt. Ik deel deze graag met startende ondernemers die nog geen goede basis hebben voor hun bedrijf. Ambitieuze ondernemers die gaan voor resultaat en die voelen dat opgeven geen optie is. Jouw droom kan ook werkelijkheid worden.

Alles – ja echt alles – wat nodig is voor een succesvol bedrijf komt aan de orde. We spreken elkaar met grote regelmaat, tijd speelt geen rol. Ik ben er voor je, all the time. Je doorloopt daarnaast de 10 bouwstenen waarmee jouw succes bereikbaar wordt. Ik deel met liefde al mijn kennis en ervaring. Geen quick en dirty manier, dat werkt niet. Wel simpel, zonder nonsens en we gaan voor jouw resultaat!

Wat anderen zeggen

Van het gebrek aan richting en focus in het begin werd ik echt onrustig. Ik had geen idee wat er allemaal bij het ondernemen kwam kijken. Ik startte naast mijn baan in loondienst en wilde het ondernemen nu goed aanpakken. Zo kwam ik bij Lisette terecht. Het Succesvol Starten programma heeft mij een gedegen basis gegeven waar ik telkens op terug kan vallen, ook toen de markt op z’n gat lag. Mijn toegevoegde waarde is helder, mijn aanbod en tariefstelling staan als een huis. Mijn netwerk heb ik leren inzetten, het strategiemodel hangt boven mijn bureau en het werkt allemaal goed zo want er wordt op aangehaakt. Van meerdere kanten komt er nu werk op me af en alles is erop gericht om dit jaar mijn omzet te verdubbelen. Wat ook handig is: ik kan voortborduren op die stevige basis en jaarlijks mijn plan weer updaten.

Lisette haalt echt de ondernemer in je naar boven, heeft veel kennis van zaken en legt de basis onder zowel het ondernemerschap als je bedrijf. Zo’n gedegen basis wens ik iedereen toe. De coaching en structuur geeft me veel houvast en focus.

Christy Pach

IKC & Teamcoach

Ik wist nauwelijks iets over ondernemen en weet nu zoveel meer. Alle elementen van mijn onderneming zijn de afgelopen maanden aan bod gekomen. We hebben met elkaar heel veel uitgedacht en uitgewerkt zoals bijvoorbeeld mijn ideale doelgroep (musici), marketingstrategie en mijn communicatiemiddelen zoals advertenties en weggevers. AlexanderTechniek heeft een betere plek gekregen in het geheel en het is nu duidelijk voor musici voor welke pijnklachten dit een oplossing biedt.

Contact leggen met potentiële klanten vond ik superspannend maar ook dat wordt steeds vanzelfsprekender en ik weet nu hoe ik dat het beste kan doen. Ik durf ook meer uit te proberen waardoor ik echt een groei in het aantal klanten heb gezien. Lisette geeft veel meer persoonlijke aandacht dan ik dacht, zowel in de groep als 1-op-1 waardoor ze meer dan waarmaakt wat ze afspreekt. Ze is een integere coach met grote voelsprieten voor wat iemand op welk moment nodig heeft.

Myrte van Westerop

Trainer en docent Alexandertechniek

“Na het besluit om mijn eigen onderneming te starten, wist ik eigenlijk nog niet waar ik aan begon. Een sprong in het diepe. Al snel kwam ik er achter dat het veel meer was dan ik had verwacht. Er komt zoveel bij kijken. Hoe deel je dat in kleine stapjes op zodat het gaat lukken en een succes wordt? Ik voelde dat ik daar hulp bij nodig had.

Ik heb super veel aan het Succesvol Starten programma gehad. Ik heb alles in detail uit kunnen werken. Zeker het stuk planning was heel volledig en alle stappen zijn uitgebreid aan bod gekomen. Het heeft mij heel veel houvast gegeven in het opbouwen van mijn onderneming. In mijn eentje was ik nooit zover gekomen als ik nu ben.

Voor absolute starters zoals ik red je het niet alleen met een online programma. Juist de begeleiding  van Lisette erbij is belangrijk om de juiste keuzes te maken en ook om te leren vertrouwen op je eigen intuïtie. Ze houdt je een eerlijke spiegel voor, heeft allerlei praktische tips en ze zet je aan om dieper na te denken over de stappen.”
Anneke Procee

Coach

Ondernemen is echt wat anders dan de corporate omgeving waar ik uit kwam. Ik twijfelde eerst om bij mijn start hulp in te schakelen. Ik vond dat ik het zelf moest kunnen, maar ik merkte dat ik bleef hangen in mijn gedachten en niet alles scherp kreeg. Met Lisette voelde ik meteen een klik. Ze is direct, oplossingsgericht en keek goed naar wat er bij mij past. Het is fijn dat ze ook uit het marketingvak komt, snapt waar ik mee worstelde en daarin ook kon adviseren. Met coaching hebben we heel concreet de grootste hobbels aangepakt. Ook heeft ze geholpen mijn eigen authentieke stijl en aanpak te vinden die echt bij mij past. Echt fijn!

Marièlle Butter- Timmermans

Marinellity

Toen ik startte leek het af en toe net een wervelstorm in mijn hoofd. Er kwam zoveel op me af.

Het Succesvol Starten programma bood me veel structuur en moedigde me aan om na te denken over alle belangrijke aspecten van het ondernemen. Het is heel erg hands-on, precies wat ik nodig had en dat vind je niet zo snel bij andere business coaches.

Lisette’s persoonlijke coaching is een goede mix van begrip, de zachtere kant, en die duidelijke drive naar resultaten, de wat zakelijkere kant. Als je ergens mee zit, staat ze altijd voor je klaar. Ik voelde me echt gezien en gehoord. Ze geeft daarnaast veel praktische tips en onderneemt met lekker veel optimisme en enthousiasme zonder valse en te grote beloften te doen.

Marisa van Velzen

Meridaux

Wil je graag weten of dit programma bij je past?

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken en om te ervaren of het klikt. Dit gesprek is tevens een selectiegesprek, er is immers beperkt plek. Ga naar mijn agenda en maak even een afspraak. Helemaal vrijblijvend natuurlijk! 

Wat houdt het programma allemaal in?

 • We starten met een unieke deepdive: een online of face-to-face sessie met als doel om de basis te leggen voor het verdere programma op maat. Ik leer jouw bedrijf beter kennen en we maken een begin met het fundament voor jouw business. Tevens stellen we de doelstellingen vast, wat we met elkaar willen bereiken.
 • 9 maanden begeleid ik je persoonlijk en intensief doordat we regelmatig virtueel bij elkaar komen. Jij bepaalt het tempo en de frequentie dus het past altijd in jouw agenda. Tijd speelt geen rol, ik ben er altijd voor je.
 • Je hebt altijd een persoonlijk lijntje met mij. We hebben tussendoor contact via WhatsApp en e-mail.
 • Je bent van harte welkom bij 2 live workshops waarin we aan de slag gaan met jouw strategie en het implementeren van marketing. De 2e dag leer je de beste verkoopskills op een manier die bij jou past. Er doen maximaal 5 ondernemers mee zodat je altijd persoonlijke aandacht en maatwerk krijgt.
 • Praktische support zodat jouw marketing ook écht voor je gaat werken. Denk aan salesgerichte copywriting of advertenties. 
 • 10 online bouwstenen met stap voor stap trainingsvideo’s, opdrachten, tips en trucs, checklists en veelgestelde vragen. Zo kun jij je alle kennis en vaardigheden eigen maken om succesvol te ondernemen. Lekker praktisch en no-nonsense uitleg. Precies de informatie die je nodig hebt.
 • Regelmatig organiseer ik interessante masterclasses met experts waarin je de fijne kneepjes van het ondernemen leert.
 • Als bonus ontvang je jouw eigen ondernemingsplan met de belangrijkste antwoorden uit alle stappen en daarbij jouw marketing & communicatieplan. Super handig!
 • Je houdt zo lang als je wilt toegang tot alle materialen en updates. Natuurlijk voeg ik regelmatig bonusmateriaal en andere formats toe.

Voor wie is dit programma een heel goed idee?

 • Je bent een ambitieuze en leergierige dienstverlenende professional die zeker weten een succes wil maken van jouw business. Je wilt het beste fundament leggen en lekker knallen. 
 • Je wil het allerliefste zoveel mogelijk mensen gaan helpen met jouw prachtige bedrijf. Dit wordt mogelijk doordat je een goed fundament bouwt en ze de beste hulp biedt vanuit jouw authentieke zelf.
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden. Een goede boterham verdienen vind je super belangrijk voor jouw vrijheid en onafhankelijkheid.
 • Succes gaat bij jou niet alleen over geld maar ook over flow, energie, betekenisvol zijn voor anderen en avontuur.
 • Je staat er voor open om uitgedaagd te worden en om uit je comfort zone te gaan.
 • Je wilt graag leren hoe je moet verkopen en integere marketing in kunt zetten zonder foute verkooptrucjes en geldverslindende marketing om de leukste en beste klanten aan te trekken.
 • Je vindt het fijn om een stok achter de deur te hebben. Het liefdevolle en tegelijkertijd ook zakelijke duwtje in de rug van een expert en ervaringsdeskundige (> 25 jaar!).
 • Het maakt niet uit of je al begonnen bent of nog moet beginnen. Je hebt te weinig klanten en omzet op dit moment.

Ja, ik wil er graag meer over weten

De investering

Betaal in 3 keer

Betaal 3 termijnen van

€ 2.400

excl. BTW

Betaal in 1 keer

Betaal in 1 keer en bespaar € 200

€ 7.000

excl. BTW

Wil je graag weten of dit programma bij je past?

Het gaat natuurlijk om een serieuze investering en ik heb zeer beperkt plaats voor 1-op-1 begeleiding. Dit gesprek is daarom tevens een selectiegesprek. Laten we als 1e even een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken en te kijken of dit voor jou het beste past.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend sodales massa in viverra. Donec bibendum ac nisi at malesuada. Sed tempor ornare ante, id vulputate nulla tincidunt eu. “

Harry Jansen

Eigenaar, Bedrijfsnaam

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend sodales massa in viverra. Donec bibendum ac nisi at malesuada. Sed tempor ornare ante, id vulputate nulla tincidunt eu. “

Harry Jansen

Eigenaar, Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Is dit programma fiscaal aftrekbaar?

Als je ondernemer bent kun je studiekosten, als het zakelijke kosten zijn, aftrekken van de winst. Sinds 1 januari 2022 kun je deze investering niet meer als studiekosten opvoeren voor aftrekbaarheid van de Inkomstenbelasting.

Als je voor de Belastingdienst ondernemer bent, kun je ook de BTW aftrekken. Neem voor de zekerheid even contact op met je boekhouder of de belastingdienst om te checken of het in jouw situatie ook zo is.

Is dit programma voor mij geschikt?

Ben jij een dienstverlenende professional met een flink aantal jaren ervaring en ben je een kei in jouw vak? Maar ondernemen is nog onbekend terrein? Dan kan ik je heel goed helpen om jouw bedrijf succesvol op te starten.  Het maakt niet uit of je al begonnen bent of nog moet starten.  Ook niet in welke dienstverlenende branche je zit. Of je nu een management-adviesbureau opzet, een (para)medische praktijk, een (online) coachingspraktijk of recruitmentbureau. Super belangrijk is dat jij echt een succes wilt maken van jouw business.

Ik wil graag een andere betalingsregeling, kan dat?

Als je het programma helemaal ziet zitten maar je wilt graag een andere afspraak maken over de investering, dan is dat geen probleem. Ik vind het veel belangrijker dat je ervoor wilt gaan. We komen er wel uit samen. Stuur me even een berichtje, dan regelen we dat. Mijn mailadres is lisette@onderneemgrenzeloos.coach

Wat zit er niet in het programma?

Dit programma gaat niet over administratieve zaken als boekhouding en belasting. Daarover kun je online best veel informatie vinden of ik verwijs je door naar een specialist uit mijn netwerk als je dat wenst. 

Ik ben nog niet als bedrijf ingeschreven. Hoe zit dat met de Btw?

Als particulier betaal je in eerste instantie de Btw zelf. Als je de factuur bewaart, kun je – zodra je je als bedrijf hebt ingeschreven –  de Btw opgeven bij de eerste Belastingaangifte.  Het valt onder opstartkosten en daarmee krijg je de Btw terug. Dit geldt zowel voor Nederland als Belgie.

Kan ik meteen beginnen?

Ja! Zodra je dit programma hebt gekocht, krijg je direct je inloggegevens en kun je met het programma beginnen.

Wat is het verschil tussen jouw programma en een ander programma?

Online zijn er allerlei programma’s te vinden. Het grote verschil is dat in het Succesvol Starten en Groeien Programma de ondernemer zelf centraal staat. Jij bent immers het bedrijf. Daarnaast ontbreekt in die programma’s vaak de insteek vanuit de klant terwijl dat het allerbelangrijkste is: alles stemmen we af op jouw ideale klant. De nadruk ligt bij mij niet op verzekeringen, rechtsvormen of andere formele zaken maar dus op het bedrijf, de ondernemer en zijn of haar klanten.

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?