Businesscoach voor groei in klanten

Hou ’t simpel en groei in omzet, vrijheid én plezier

Businesscoach voor groei in klanten

Hou ’t simpel en groei in omzet, vrijheid én plezier

Je hebt je bedrijf opgezet maar waarom

loopt het nog niet zoals je wilt?

Het bedrijf is echt jouw kindje hè? Je steekt er veel tijd, energie en liefde in. Je deur staat wagenwijd open voor leuke nieuwe klanten. Je bankrekening mag lekker groeien en het plezier in het ondernemen ook. Want nu frustreert het je af en toe.

Je doet aan marketing, bedenkt allerlei manieren om klanten aan te trekken. Maar wat je tot nu toe allemaal gedaan hebt, werkt niet voldoende. Waar ligt het nou aan? Je blijft maar zoeken.

Zo bereik je meer omzet en vrijheid

Ik weet waar het aan ligt omdat ik dit al bij honderden ondernemers heb gezien. Het fundament van jouw bedrijf bestaat uit los zand én je komt zelf onvoldoende uit de verf. 

De succesformule van een ander blijkt namelijk niet bij jou te passen. Het gevolg is dat je als een kip zonder kop onderneemt. Van alles uitproberen zonder strategie erachter.

En dan nog dat verkopen. Pffff lastig! Je past wat aangeleerde trucjes toe maar die werken niet goed. Het voelt ook raar omdat je jezelf moet verkopen. Dat moet toch anders kunnen?

Wist je dat marketing en verkoop maar 2 van de 10 cruciale bouwstenen zijn om van jouw bedrijf een succes te maken? Kijk maar naar de Roadmap to Success hieronder. Alle bouwstenen zijn nodig voor een stevig fundament. Bij jouw bedrijf ontbreken er een paar of ze sluiten niet goed op elkaar  aan, waardoor groeien niet lukt.

De eerste stap is dus kijken of en hoe jouw bouwstenen op elkaar aansluiten, wat er onvoldoende ontwikkeld is en wat er niet klopt in jouw bedrijf, jouw marketing, jouw profilering en jouw verkoop.

Jouw droom wordt bereikbaar en concreet met de unieke Roadmap to Success.

Hét bewezen stappenplan met alle bouwstenen voor een succesvol bedrijf.

Groeien met een business coach gaat veel sneller

En nu kom ik in beeld 🙂 Bespaar jezelf tijd en onnodig gezoek door je maximaal onder te dompelen in mijn 25+ jaar ervaring met 1000+ bedrijven. Jij bent anders, jouw klanten zijn anders, jouw bedrijf is anders dus jouw ‘puzzel’ is anders. Ik help je graag bij het leggen van die lastige puzzel met mijn bewezen aanpak. Alles valt op z’n plek. Je ontdekt de aanpak die bij jou, jouw business en de fijnste klanten past. Zo pak je lekker door en groei je als ondernemer én met jouw bedrijf in de 6 tot 12 maanden dat we samenwerken. Echt life-changing!

Bewezen maatwerk aanpak

Graag help ik je met een maatwerk aanpak in het Daadkrachtig Doorbreken programma. Speciaal op jouw business en persoonlijkheid gericht. Jij bent jouw bedrijf en jij hebt een unieke combinatie voor jouw klanten. We gaan hier naar op zoek, kijken samen wat er goed zit in jouw bedrijf in de volle breedte en wat aandacht nodig heeft. We denken de stappen uit en werken naar het afgesproken doel toe en vaak verder dan dat. Stap voor stap. We zetten hiervoor ook ChatGPT in.

Zie mij als een groeiversneller zodat jouw bedrijf tegen een stevige herfststorm kan en groter kan groeien. Optimistische, oplossingsgerichte en resultaatgerichte hulp met een flinke dosis business- en ondernemerservaring die ik graag deel. En dat niet alleen, je krijgt mijn ongekende enthousiasme, getting-things-done mentaliteit en vele praktische handreikingen erbij. Zodat jouw ‘kindje’ gelukkig en liefdevol mag groeien in klanten, omzet maar vooral ook zo dat jouw geluksmetertjes in het groen komen te staan.

Zin in actie?

Zin in actie? Ik ga graag voor 100% commitment en werk daarom alleen voor langere tijd (6 of 12 maanden) samen zodat we echt klinkende resultaten kunnen bereiken met jouw mooie business.

Ik wil het beste voor jou. Omdat jij dan een leuker mens bent voor jezelf, én de rest van de wereld. Die positieve energie geef je weer door, zonder er iets voor te doen. Dat is goud waard toch?!

Een cadeau voor het leven 🎁

DAADKRACHTIG DOORBREKEN ONLINE

 

Wil je een stevig fundament bouwen voor jouw business zodat je zeker weet dat je overal aan hebt gedacht om succesvol te groeien? Je gaat zelfstandig aan de slag met de 10 bouwstenen.

 Dit programma is ideaal voor zelfdoeners en autodidacten. Als je vragen hebt, ben ik bereikbaar via e-mail en WhatsApp. Heb je het programma helemaal doorlopen? Dan spreken we elkaar uitgebreid in een persoonlijke 1-op-1 feedbacksessie. Daarna kun je altijd nog besluiten om met mij te gaan samenwerken.

Voor een stevig groeifundament en meer omzet & klanten. O ja, en plezier natuurlijk 😉

Investering is 2500 euro (ex Btw) met 6 maanden een persoonlijk hulplijntje. Je krijgt altijd antwoord op jouw vragen. Je hebt onbeperkt toegang tot het online programma zelf.

 • Complete en bewezen aanpak met praktische masterclasses, checklists en super veel waardevolle tips en inspiratie.
 • Inclusief succes salesscript voor > 80% score!
 • Loop je vast of heb je vraag? Mail of app mij.
 • Na afronding uitgebreide 1-op-1 feedbacksessie.
 • Voor altijd toegang tot online bouwstenen.
 • Geen uitgebreide coaching en begeleiding.

EXCLUSIEF 1-OP-1

Speciaal voor de eerste groeisprong voor meer klanten, plezier en impact.

Na mijn verhelderende Business Diagnose lossen we de bottlenecks op. We passen aan wat nodig is en bouwen wat je nog niet hebt. Alles komt aan bod. Jouw marketing, salesprocessen, mindset, geldzaken, profilering, website, noem maar op. We vinden ook jouw handrem op groei.

Met focus, structuur en een heldere strategie pak je lekker door met je bedrijf en jouw klanten. Je hebt een bedrijf dat helemaal bij jou past. De perfecte match vanuit je hart én hoofd.

Voor meer omzet, klanten en impact. O ja, en plezier natuurlijk 😉

Investering is 20.000 euro (ex Btw) bij 12 maanden en 14.000 euro bij 6 maanden samenwerking. Betaling in termijnen is prima.

 • 100% op jouw business gericht: 6 of 12 maanden mijn intensieve en persoonlijke begeleiding.
 • Onbeperkt aantal sessies, ik ben er voor je!
 • 3 live workshops met andere ondernemers.
 • 10 online bouwstenen voor het beste fundament.
 • Voor altijd toegang tot online bouwstenen.

Wil je weten hoe jouw bedrijf succesvol kan groeien en hoe ik je kan helpen?

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken en om te ervaren of het klikt. Dit gesprek is tevens een selectiegesprek. Omdat ik 1-op-1 werk is er beperkt plek. Maak vrijblijvend jouw afspraak in mijn agenda. 

Toffe resultaten van klanten

Ik wilde mijn bedrijf nu echt goed neerzetten, niet meer freewheelen. Mijn hart ligt echt bij het coachen, daar wil ik meer mee. Als ik bleef doen wat ik deed, dan wist ik vrij zeker dat het een struggle zou zijn om de juiste klanten te vinden. Er zijn zoveel coaches die dit moeilijk vinden. Veel hebben geen idee en zijn maar wat aan doen. Dan denk ik nu: jeetje, ik ben echt wel heel veel verder. Een enorm verschil. Goed besluit om een business coach in te schakelen.

De grootste stap voor mij was het geldbedrag maar er moest iets veranderen om de boel draaiende te krijgen. Zo’n investering zet je echt in beweging. Als je kijkt waar ik vandaan kom en wat staat er nu, dan is het de investering zeker waard. Ik heb de klanten helder waar ik graag mee werk. Mijn communicatie staat heel sterk. Het hele verkooptraject staat als een huis van offerte tot salesgesprek. Ik scoor maximaal bij de gesprekken door alle handvaten die ik heb gekregen in Lisette’s workshops. Daar ben ik heel blij mee en het gaat heel natuurlijk. Mijn website staat, er zijn klanten, ik durf te investeren en ik heb veel plezier in het ondernemen. Ik merk dat ik veel positiever en krachtiger sta. Ik voel me nu gewoon een echte ondernemer. Ik doe het coachen er niet meer bij, het is nu kloppend zoals ik wil. De sneeuwbal is in beweging en ik ben happy met waar ik nu sta.

Lisette is een goede match door haar rustige, open en vertrouwde uitstraling. Dat vond ik heel prettig. Ze geeft veel extra’s en hele goede voorbeelden waardoor je geen tijd verspilt.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Edwin Vriethoff

HeartState.nl

Ik vond het echt een heel fijn traject! Mijn doel was dat ik een professioneel bedrijf neer zou zetten en zo voelt het ook zeker als ik nu met mensen praat. Door het traject ben ik veel zelfverzekerder en het heeft mij heel veel gebracht. Klanten weten me nu goed te vinden. Ik profileer me echt anders dan de anderen, zeker de mannen, in mijn vak. Ik heb veel persoonlijk contact en sluit meer aan bij mijn klant. Zo blijf je altijd leren en ontwikkelen. Ik heb er een volwaardig bedrijf van gemaakt en ga zo verder groeien.

Terugkijkend op het hele programma vond ik het heel fijn dat het zo gestructureerd was. Als je goed je plannen voorbereidt, uitwerkt en structureert, dan levert dat ontzettend veel tijdswinst op. Dat had in mijn eentje veel meer tijd genomen. Het was ook heel interessant om met andere ondernemers te sparren, vooral tijdens de live dagen bij Lisette. Op alle vlakken in je bedrijf leer je veel, als je het programma van Lisette volgt. Lisette heeft een schat aan kennis, die ze graag deelt, waar ik nog steeds van profiteer. Altijd na een sessie, barste ik van de ideeën en energie, om deze ideeën om te zetten in daadwerkelijke plannen en taken.

Ik had altijd het gevoel van een vangnet bij Lisette en kon altijd terecht voor vragen. Het voelde vertrouwd en prettig.

Wil je weten wat ik doen? Kijk op mijn website

Charlotte toe Laer

Webdesign by Charlotte

Ik was maar wat aan het doen, kwam maar niet verder met mijn bedrijf. Ik had als een kip zonder kop van alles ingericht maar miste overzicht. Ik voelde me heel onrustig. Ik vroeg me echt af hoe ik verder moest. Dus heb ik, na wat twijfel over de investering, Lisette’s hulp ingeschakeld. Dit was wat ik nodig had. 

Nu ben ik in control, heb ik veel meer vertrouwen in wat ik doe, hoe ik het zie en dat ik er mag zijn. Ik hou het veel meer bij mezelf in plaats van te kopiëren. Ook stel ik minder vaak uit. Ik sta stevig in mijn schoenen omdat ik weet wat ik nodig heb, wat ik moet doen en hoe. Ik zie achteraf dat ik langer moet uittesten wat werkt en dat ik het beste 1 ding tegelijk kan aanbieden. Dat geeft veel meer focus en rust. Ook kan ik met deze structuur mijn onderneming verder laten groeien. Ik heb veel meer kennis over hoe je ondernemer bent. 

Ik geniet van mijn stijgende omzet en het stroomt. Iedereen die ik spreek stapt eigenlijk in het Slowdown programma!

Lisette is heel scherp, lekker direct en duidelijk. Ik hou haar stem in mijn achterhoofd: “Het moet wel bij jou en jouw klant passen”. Dat hou ik nu goed in de gaten. Dat geeft echt ademruimte. Ik blijf me verder verdiepen in marketing. Eigenlijk ben je nooit echt klaar en kan ik daar nu meer van genieten.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Marjolein van der Toolen

Omarmen Training & Coaching

 

Nadat ik de focus in mijn bedrijf verlegde, vroeg ik Lisette mij te helpen om meer rust in het ondernemen te krijgen en mee te kijken naar mijn nieuwe processen. Inmiddels lopen al deze processen soepeler en juist dat zorgt voor veel meer rust en overzicht. Grappig hoe simpel het soms kan zijn. De strategie A4’tjes met alle actieplannen, omzetdoelen en persoonlijke doelen helpen mij om alles bij te houden. Allemaal kleine dingen die samen tot een groot effect hebben geleid. Ik weet nu hoeveel klanten ik per jaar wil, hoeveel tijd me dat kost en wie ik het liefste help met welk aanbod. En ik had nooit verwacht dat ik binnen één jaar mijn prijzen 3 x zou verhogen.

Daarnaast had ik een grote wens om alles helemaal op mijn manier doen, zodat het echt goed voelt. Ze keek goed naar wat bij mij paste en was heel betrokken. Er werd tijd genomen voor wat nodig was en dat heeft mij geïnspireerd om met mijn eigen klanten ook veel minder op de klok te kijken. Meer vanuit flow werken, niet meer volgens een strakke planning.

Ik vond het belangrijk dat Lisette qua achtergrond een stabiele basis heeft met haar Nyenrode studie. Eerlijk gezegd dacht ik eerst ‘iew kak’, maar tegelijkertijd is dat natuurlijk wel een serieuze opleiding. Ze is zeker niet zo’n zelf uitgeroepen business coach, maar weet heel goed waar ze het over heeft.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website.

Petra de Krom

Business & Branding

Wat moest ik doen om mijn praktijk goed van de grond te krijgen? Voordat ik aan het programma begon, had ik geen idee. Ik schoot alle kanten op, en kwam niet echt verder. Dat veranderde toen Lisette mij vroeg om mijn doelgroep in kaart te brengen. Opeens kwam ik tot de constatering dat ik al jaren het liefst werk met investeringsexperts en vermogensbeheerders. Als podcast host en communicatieadviseur help ik ze om hun complexe boodschap goed over de bühne te brengen, en als coach ondersteun ik ze bij hun transformatie tot leider.

Deze ontdekking leidde al snel tot de volgende doorbraak. Ik voelde veel weerstand toen Lisette mij vroeg om na te denken over mijn bedrijfsnaam. Schiet ik daar echt iets mee op? Mijn oude naam, die al elf jaar dienstdeed, bleek echter totaal niet meer te voldoen. Hoe kan ik een naam kiezen die beter aansluit op wat ik voor mijn doelgroep wil betekenen? Dit proces leidde mij naar een nieuwe bedrijfsnaam voor zowel coaching als communicatie, wat me ongelooflijk veel focus en energie heeft gegeven.

Veel van mijn doorbraken heb ik beleefd in het online deel van het programma. Maar ook de groepssessies waren zeer waardevol. De interactie met Lisette was heel prettig. Soms was ze kritisch, en soms gaf ze me de bevestiging die ik nodig had om verder te gaan. Daarnaast koppelt Lisette je aan een heel netwerk van betrouwbare partners, die je bijvoorbeeld kunnen helpen bij de bouw van je website. Dat bespaart veel tijd. De allerbelangrijkste opbrengst van dit programma is het gevoel dat ik goed zit. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en voel nu het vertrouwen om vol aan de slag te gaan met mijn herboren bedrijf.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Marcel van de Hoef

Beyond Expertise Coaching & Communicatie

De 5 meest gestelde vragen

Waarom een bedrijfscoach?

Waarom overweeg je een bedrijfscoach? Dat is de 1e vraag. Waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken? 

Het is verfrissend en verrassend als je jouw business eens door een buitenstaander zoals een bedrijfscoach laat bekijken. Je ziet je eigen blinde vlekken en bottlenecks meestal niet. Het is als een frisse wind door je bedrijf.

Jouw zakelijke, strategische en persoonlijke uitdagingen worden heel snel zichtbaar. Pas aan wat nodig is en bouw met elkaar wat je nog niet hebt. Zo bouw je jouw fundament voor groei en de toekomst (stel dat wij zouden samenwerken).

Het kan ook zijn dat je voor een specifiek onderdeel een bedrijfscoach of business coach zoekt. Voor de branding of marketing, jouw visie en strategie, het ontwikkelen van een online aanbod of sales. Kijk goed of je een specialist of een generalist wenst.

Ondernemen is de ’trekhaak’ voor persoonlijke groei. Als jouw business groeit, ontwikkelt je jezelf als ondernemer vanzelfsprekend ook. Met een goeie coach die hier oog voor heeft, zit je jezelf niet langer in de weg. Ruim je jouw persoonlijke obstakels op. Dat geeft je het lef om de keuzes te maken die het beste bij jou en jouw bedrijf passen. Zo heb je zakelijke én persoonlijke winst.

Je komt direct in actie, alleen al vanwege de investering die je terug wilt verdienen. Groeien gaat makkelijker, sneller en gerichter met een bedrijfscoach dus bereik je ook sneller je doelen. Vraag altijd een gesprek aan met de coach en kijk goed of je een klik hebt. Dat is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. 

Wat doet een bedrijfscoach?

Een goede bedrijfscoach vindt het goud in jouw ‘schatkist’ en reikt je alles aan om hier het maximale uit te halen. Het gaat niet alleen over jouw bedrijf maar natuurlijk ook over jou. Je ontdekt jouw zakelijke en persoonlijke blinde vlekken en bottlenecks, zodat je die aan kunt pakken. 

Waar wil jij de nadruk op leggen? Het zakelijke deel, het persoonlijke deel of een combinatie van beide? Iedere bedrijfscoach heeft een eigen insteek, unieke achtergrond en ervaring. Kijk goed wat het beste bij jou en jouw hulpvraag past. 

Een goede bedrijfscoach houdt je een kritische spiegel voor, geeft je concreet advies en reikt praktische tools aan. De coach helpt je bij lastige keuzes en weet vaak de kortste en beste weg. Je gaat uit je comfort zone en komt in actie. Door de vooruitgang groeit jouw zelfvertrouwen en je saboteert jezelf niet meer. 

Er zit een groot verschil tussen bedrijfscoaches dus kijk goed wie er het beste bij je past. Lees dit blog voor 10 tips om de juiste bedrijfscoach te vinden.

Wat kost een bedrijfscoach of business coach?

Niks, noppes, nada. Echt waar?

Een goede bedrijfscoach levert je juist geld op en verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Anders is het geen goede of heb je er zelf te weinig mee gedaan.

Er zijn coachtrajecten van een paar honderd euro tot meer dan € 50.000 voor een paar maanden. Sommige coaches bieden losse sessies aan. Wat heb je over voor wat je wilt bereiken?

Voor mijn 1-op-1 begeleiding investeer je 20.000 euro voor 12 maanden of 14.000 euro voor 6 maanden. We hebben onbeperkt contact met elkaar en verdienen  jouw investering terug en meer dan dat.  Vanzelfsprekend kun je ook in termijnen betalen.  Klik hier voor meer info over mijn business coaching en mij als ondernemerscoach.

Wil je eerst een Business Diagnose? Dat regel je heel makkelijk via deze link.

Wat levert bedrijfscoaching op?

Geld natuurlijk. Bedrijfscoaching moet meer opleveren dan de investering. Zo simpel is het!

Daarnaast leer je ontzettend veel en snel van een bedrijfscoach. Je groeit niet alleen zakelijk maar ook als ondernemer en mens. Jouw zelfvertrouwen, autonomie en plezier groeien mee. Daar heeft jouw hele business baat bij, ook jouw team als dat er is.

Andere belangrijke opbrengsten zijn: Heerlijke rust in je hoofd. Regie. Helderheid over de toekomst, richting, structuur en focus. Nieuwe dosis energie. Impact. Zelfstandigheid, vrijheid en nog veel meer!

Wat gaan we doen met coaching?

Een traject of programma is bij elke coach weer anders. De aanpak verschilt en daarmee de duur en investering.

Bij mij, Lisette Brattinga, ligt de focus op groeien naar het volgende omzetniveau met een bewezen Roadmap to Success© of voor starters is er het Succesvol Starten programma (Klik op deze link als je starter bent).

 1. We starten met een verhelderende Belafspraak. We kletsen over jouw bedrijf, waar je naar toe wilt groeien, waar je tegenaan loopt en of ik je daar mee verder kan helpen. Voelt het OK? Dan doe ik je een voorstel om je meestal 6 of 12 maanden onbeperkt te helpen. Geen klik? Dan ben ik daar eerlijk over en geef ik je een waardevol advies mee.
 2. Bij een JA gaan we lekker aan de slag. In de face to face kick-off komt jouw droom tot leven, wordt jouw ambitie helder, stellen we doelen en de 1e acties vast. Ook ontdek ik de groeibriljanten in jouw schatkist, zodat je positief opvalt tussen anderen.
 3. Ik licht jouw bedrijf van top tot teen door tijdens de spot-on business diagnose. Ik kijk naar alle onderdelen en alles wat je al hebt ingericht. Ik weet in no-time wat er niet klopt of ontbreekt. De bottlenecks en strategische uitdagingen komen boven drijven. We passen aan wat nodig is en we bouwen samen aan wat je nog niet hebt. We maken het concrete plan en (ver)bouwen jouw fundament voor groei en de toekomst. Deze business diagnose is ook als verkort traject te boeken. 
 4. Tijdens deze ‘verbouwing’ gaat de verkoop gewoon door. Je gaat meteen in de actiestand met een heldere strategie. Je weet precies wat je moet doen. Je gaat dus lekker aan de slag. En dan is het een kwestie van evalueren en bijsturen.
 5. Als je deze formule eenmaal door hebt, dan heb je daar voor altijd plezier van. Je snapt wat er bij groei komt kijken en weet wat je moet doen. Voortaan kun je jouw business met succes naar alle volgende levels laten groeien.
 6. Onbeperkt kun je een beroep op mij doen. Dit is een groot verschil met andere business coaches. Al jouw vragen, lastige keuzes, twijfels, persoonlijke en zakelijke uitdagingen zijn bespreekbaar. Ik help je van A tot Z met alles wat er nodig is voor jouw groei. Zo bereiken we samen de beste resultaten!
Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?