Bouw jouw beste fundament voor succes

Met plezier, focus en structuur

Bouw jouw beste fundament voor succes

Met plezier, focus en structuur

Van denken naar doen! Ga voor een vliegende start met je eigen bedrijf

Je bent een kei in je vak, maar ondernemen is andere koek. Dat heb je nog nergens geleerd. Je vindt dat je het allemaal zelf moet kunnen natuurlijk, maar het is zoveel waar je over na moet denken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat moet je nu doen en wat kan nog even wachten? 

Tja… hoe pak je het goed aan en waar kun je het beste mee aan de slag? Je wilt jouw droom waarmaken. Een goede boterham verdienen met jouw bedrijf. Maar het valt niet mee om dit allemaal alleen te bedenken en te doen. En anderen, en daardoor jijzelf, zien vooral beren op de weg.

Stel je daardoor uit? Of blijf je maar in cirkeltjes denken? Je hebt het gevoel dat er niet genoeg tempo in zit. Dat voelt niet fijn! Je wil er een succes van maken, toch?

Dit is een belangrijk moment: het moment dat je voor een cruciale keuze staat. Ga je serieus met jouw business aan de slag en regel je hulp? Of kies je voor hap snap wat aanmodderen en blijf je zelf het wiel uitvinden? 

Kies voor die vliegende start

Ik kan je helpen! Het Succesvol Starten programma helpt jou met een vliegende start. Je ontdekt hoe je met focus en structuur jouw business in kunt richten, zonder gepieker en gedoe. Je werkt je jouw ideeën, plannen en keuzes uit tot een praktische strategie. Zo doen succesvolle ondernemers dat ook. Alle bouwstenen komen aan bod zodat je een stevige fundering bouwt. Je gaat immers niet voor korte tijd dit ondernemersavontuur aan met jezelf. Toch?

In het Succesvol Starten Programma:

 • Ontdek je hoe je bij de 40% gaat horen die na 5 jaar nog wel bestaat met jouw bedrijf.
 • Ontdek je waarom je in werkelijkheid geen dienst verkoopt maar iets heel anders. Je ziet waar jouw klanten deep down naar verlangen. Zo kun je ze langere tijd helpen én heb je hele blije klanten die dit van de daken schreeuwen.
 • Ontwikkel je een onweerstaanbaar waardevol aanbod zodat je jouw klanten super goed helpt.
 • Vind je jouw ideale klant die precies op het juiste moment openstaat voor jouw hulp.
 • Ontdek je hoe je als architect van je eigen bedrijf weet aan welke knoppen je moet draaien. Zo verspil je geen tijd en geld meer en trek je meer klanten. Sinds ik dit heb ontdekt, een paar jaar geleden, is mijn omzet omhooggeschoten. Ik trek nu ondernemers aan die veel beter bij mij passen en die alleen het beste van het beste willen.
 • Bepaal je jouw ideale verdienmodel om door te breken.
 • Vind je sneller en slimmer klanten dan die collega’s in jouw branche die niet durven te kiezen.
 • Toekomstige klanten hangen aan jouw lippen omdat je precies de juiste vragen stelt. Daarna gaan ze – zonder over geld te morren – dolgraag met jou aan de slag.
 • Je vindt jouw unieke marketingkapstok waardoor je nooit meer twijfelt over je acties. Ook verspil je geen marketingeuro’s meer. Én je vindt de manier die echt goed bij jou past.
 • Je bouwt een dijk van een fundament dat cruciaal is om jouw business te laten groeien en bloeien.
 • Eenvoud is key om een goede start te maken, keep it simple 🙂

De Succesvol Starten aanpak werkt!

Dat is dubbel en dwars bewezen door alle deelnemers. Ik deel de aanpak graag met startende ondernemers die nog geen goede basis hebben voor hun bedrijf. Ambitieuze ondernemers die aan alles voelen dat ze hun droom écht willen verwezenlijken.

In het online Succesvol Starten programma ga je als eerste aan de slag met het bouwen van jouw fundament. Als je klaar bent dan bestudeer ik het en spreken we elkaar in de persoonlijke feedbacksessie. Daarna pas je alles toe in de praktijk. Als je mijn hulp daarbij wenst, is dat uiteraard mogelijk.

Het programma scoort een 9 bij evaluaties omdat het zo compleet is dat je zeker weet dat je over alles in je bedrijf hebt nagedacht. En vandaaruit maak je glasheldere keuzes, weet je wat je te doen staat om er een succes van te maken. 

Ja, dit wil ik!
Eenmalige investering € 995

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Ja, dit wil ik!
betaling in 2 termijnen € 505

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Wat anderen zeggen

Het strategiemodel vind ik al de hele investering waard geweest. Er staat nu een heldere stip op de horizon, met een duidelijk stappenplan hoe daar te komen. Ik weet wat ik moet doen terwijl het starten in het begin één grote zoektocht was en ik onvoldoende wist wat belangrijk was en wat niet. Ook de Customer Journey en bijvoorbeeld de Product Markt Combinatie matrix zijn waardevolle instrumenten die ik gebruik.

Het Succesvol Starten programma is echt een combinatie van dromen, denken en doen. Een mooie mix van praktijk en theorie om te groeien als ondernemer.

Alle facetten die komen kijken bij het starten van een bedrijf komen voorbij in dit programma, met uiteindelijk een concreet ondernemingsplan. Ik voel mij door Succesvol Starten veel steviger in mijn keuzes en ben een stuk zakelijker geworden. Het programma is super voor ondernemers die vanuit een gedegen fundament een vliegende start van hun bedrijf willen en ook voor gevestigde ondernemers die willen groeien en een stuk basis missen.

Mariëtte Siezenga

DeCommCoach

“Na het besluit om mijn eigen onderneming te starten, wist ik eigenlijk nog niet waar ik aan begon. Een sprong in het diepe. Al snel kwam ik er achter dat het veel meer was dan ik had verwacht. Er komt zoveel bij kijken. Hoe deel je dat in kleine stapjes op zodat het gaat lukken en een succes wordt? Ik voelde dat ik daar hulp bij nodig had.

Ik heb super veel aan het Succesvol Starten programma gehad. Ik heb alles in detail uit kunnen werken. Zeker het stuk planning was heel volledig en alle stappen zijn uitgebreid aan bod gekomen. Het heeft mij heel veel houvast gegeven in het opbouwen van mijn onderneming. In mijn eentje was ik nooit zover gekomen als ik nu ben.

Anneke Procee

Coach

Toen ik startte leek het af en toe net een wervelstorm in mijn hoofd. Er kwam zoveel op me af.

Het Succesvol Starten programma bood me veel structuur en moedigde me aan om na te denken over alle belangrijke aspecten van het ondernemen. Het is heel erg hands-on, precies wat ik nodig had en dat vind je niet zo snel bij andere business coaches.

Marisa van Velzen

Meridaux

“Voordat ik aan“Succesvol Starten” begon, piekerde ik steeds opnieuw over mijn ondernemersplannen. Aan de hand van Lisettes progamma, heb ik o.a. belangrijke keuzes genomen over mijn aanbod, mijn ‘waarom’ helder geformuleerd en mijn doelgroep in kaart gebracht. Lisette biedt met haar coaching en programma een veilige omgeving, structuur en een persoonlijke aanpak. Echt waardevol voor elke startende ondernemer!”

Asha Boschma

Be You By Me

Wil je graag weten of dit programma bij je past?

Heb je liever mijn uitgebreide hulp en support zodat je zeker weet dat je alles goed voor je gaat werken? Kijk dan bij het andere Succesvol Starten programma of plan even een afspraak in mijn agenda om te overleggen. Vrijblijvend natuurlijk!

Voor wie is dit programma een heel goed idee?

 • Je bent een ambitieuze en leergierige dienstverlenende professional die zeker weten een succes wil maken van jouw business. Je wilt het beste fundament leggen en lekker knallen.
 • Je wil het allerliefste zoveel mogelijk mensen gaan helpen met jouw prachtige bedrijf. Dit wordt mogelijk doordat je een goed fundament bouwt en ze de beste hulp biedt vanuit jouw authentieke zelf.
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden. Een goede boterham verdienen vind je super belangrijk voor jouw vrijheid en onafhankelijkheid.
 • Succes en winst gaat bij jou niet alleen over geld maar ook over flow, energie, betekenisvol zijn voor anderen en avontuur.
 • Het maakt niet uit of je al gestart bent of nog moet beginnen. Je hebt te weinig klanten en omzet op dit moment.
 • Je bent een zelfdoener en autodidact die liever eerst zonder begeleiding aan de slag gaat.

 

Ja, ik wil aan de slag!

Ik betaal in 1 keer de investering € 995
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Ik betaal liever in 2 termijnen van € 505
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend sodales massa in viverra. Donec bibendum ac nisi at malesuada. Sed tempor ornare ante, id vulputate nulla tincidunt eu. “

Harry Jansen

Eigenaar, Bedrijfsnaam

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend sodales massa in viverra. Donec bibendum ac nisi at malesuada. Sed tempor ornare ante, id vulputate nulla tincidunt eu. “

Harry Jansen

Eigenaar, Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Is dit programma fiscaal aftrekbaar?

Als je ondernemer bent kun je studiekosten, als het zakelijke kosten zijn, aftrekken van de winst. Sinds 1 januari 2022 kun je deze investering niet meer als studiekosten opvoeren voor aftrekbaarheid van de Inkomstenbelasting.

Als je voor de Belastingdienst ondernemer bent, kun je ook de BTW aftrekken. Neem voor de zekerheid even contact op met je boekhouder of de belastingdienst om te checken of het in jouw situatie ook zo is.

Is dit programma voor mij geschikt?

Ben jij een dienstverlenende professional met een flink aantal jaren ervaring en ben je een kei in jouw vak? Maar ondernemen is nog onbekend terrein? Dan kan dit programma je heel goed helpen om jouw bedrijf succesvol op te starten.  Het maakt niet uit of je al begonnen bent of nog moet starten.  Ook niet in welke dienstverlenende branche je zit. Of je nu een management-adviesbureau opzet, een (para)medische praktijk, een (online) coachingspraktijk of recruitmentbureau. Super belangrijk is dat jij echt een succes wilt maken van jouw business en dat je het op jouw eigenzinnige creatieve manier wilt inrichten.

Ik wil graag een andere betalingsregeling, kan dat?

Als je het programma helemaal ziet zitten maar je wilt graag een andere afspraak maken over de investering, dan is dat geen probleem. Ik vind het veel belangrijker dat je ervoor wilt gaan. We komen er wel uit samen. Stuur me even een berichtje, dan regelen we dat. Mijn mailadres is lisette@lisettebrattinga.coach

Wat zit er niet in het programma?

In dit programma zit geen uitgebreide coaching en begeleiding van mij. We spreken elkaar 1 x tijdens het feedbackgesprek. Als je meer begeleiding wenst, kijk dan even naar de andere Succesvol Starten programma’s. Dit programma gaat niet over gedetailleerde administratieve en juridische zaken als boekhouding, belasting en voorwaarden. Daarover kun je online best veel informatie vinden of ik verwijs je door naar een specialist uit mijn netwerk als je dat wenst.

Ik ben nog niet als bedrijf ingeschreven. Hoe zit dat met de Btw?

Als particulier betaal je in eerste instantie de Btw zelf. Als je de factuur bewaart, kun je – zodra je je als bedrijf hebt ingeschreven –  de Btw opgeven bij de eerste Belastingaangifte.  Het valt onder opstartkosten en daarmee krijg je de Btw terug. Dit geldt zowel voor Nederland als België.

Kan ik meteen beginnen?

Ja! Zodra je dit programma hebt gekocht, krijg je direct je inloggegevens en kun je met het programma beginnen.

Wat is het verschil tussen jouw programma en een ander programma?

Online zijn er allerlei programma’s te vinden. Het grote verschil is dat in het Succesvol Starten Programma de ondernemer zelf centraal staat. Jij bent immers het bedrijf. Daarnaast ontbreekt in die programma’s vaak de insteek vanuit de klant terwijl dat het allerbelangrijkste is: alles stemmen we af op jouw ideale klant. De nadruk ligt bij mij niet op verzekeringen, rechtsvormen of andere formele zaken maar dus op het bedrijf, de ondernemer en zijn of haar klanten.

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar internationale strategie, marketing en sales ervaring in the pocket doe ik het allerleukste werk wat er is: ik help als business coach en partner ambitieuze ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor bedrijven en het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 15 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en een bak ervaring waar je U tegen zegt (aldus een klant van de week).

Ik geloof 100% dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bank-rekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament voor business happiness en een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vind het goud in je business en jezelf. Ik spreek je er graag over!

Mijn 70 diepte-, hoogtepunten en succesingrediënten hoor je in Lisette's ABC (21 min).

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?