Ondernemerscoach voor jouw vliegende start

Simpel stappenplan voor een succesvol bedrijf

Ondernemerscoach voor die vliegende start

Simpel stappenplan voor een succesvol bedrijf

Volg je droom en bouw jouw unieke bedrijf met een ervaren ondernemerscoach

Je staat aan het begin van jouw ondernemerschap. 

Waar moet je beginnen om jouw bedrijf in één keer goed op te bouwen? Zodat je geen tijd verspilt en niet jouw belangrijke besluit om voor jezelf te beginnen terug moet draaien. No way! Je popelt om leuke klanten te helpen maar hoe kom je daar aan? Hoe word je zichtbaar en hoe weet je dat je precies op de goede weg bent? En hoe doe je dat op een manier die goed bij jou past, zonder aangeleerde doorzichtige verkooptrucjes en duizend-in-een-dozijn marketing? Hoe schiet je al die beren op de weg af? Ook zoiets wat je niet alleen kunt. 

Jouw weg en fundament naar succes

Met de Roadmap to Success©, het stappenplan uit het Succesvol Starten programma, ga jij met alle cruciale bouwstenen van jouw bedrijf aan de slag. Je bouwt een ijzersterk fundament met een glasheldere strategie. Een bedrijf dat zware stormen kan doorstaan en waarmee je zekerheid opbouwt. Je krijgt het beste van het beste aangereikt om belangrijke keuzes te maken en alles toe te passen in de praktijk. Zo word je financieel succesvol en staan al jouw geluksmetertjes straks op groen. Want het gaat natuurlijk niet alleen maar om geld, maar ook over vrijheid, jouw purpose en alles uit jezelf halen. Je komt jezelf enorm tegen als je start, dus daar is ook veel aandacht voor.

Coach voor startende ondernemers

In het Succesvol Starten programma ontdek je alle facetten van het ondernemerschap. Je leert in sneltreinvaart een compleet nieuw vak. Mijn aanpak werkt, genoeg bewijs! Door super focus, praktische support en heldere stappen te zetten bespaar je jezelf minstens 90% tijd als je het vergelijkt met alles zelf uitvogelen.

Wil jij lekker aan de slag om met alles wat je bouwt de leukste klanten aan te trekken? In het 1e jaar al een omzet draaien waarmee je je verwachtingen overtreft? Wil je het opbouwen echt goed aanpakken, snelheid maken en zeker zijn van klanten dan gaan we samen aan de slag. Ik word met plezier jouw ondernemerscoach. We gaan voor 100% focus in een 1-op-1 coachingstraject (soms is daar een wachtlijst voor) voor het allerbeste resultaat. Zekerheid, focus en het boost jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

SUCCESVOL STARTEN ONLINE

 

Wil je een stevig fundament bouwen voor jouw business zodat je zeker weet dat je overal aan hebt gedacht om succesvol te ondernemen? Je gaat aan de slag met de 10 bouwstenen.

Daarnaast ontdek je allemaal praktische masterclasses, checklists en tips die super waardevol zijn en een vliegende start mogelijk maken. Ook mijn bewezen succes script voor het easy peasy verkopen krijg je erbij. 

Dit programma is ideaal voor zelfdoeners en autodidacten. Als je vragen hebt, ben ik bereikbaar via e-mail en WhatsApp. Heb je het programma helemaal doorlopen? Dan spreken we elkaar uitgebreid in een persoonlijke 1-op-1 feedbacksessie. Daarna kun je altijd nog besluiten om met mij te gaan samenwerken.

Je eigen bedrijf is een feit en je hebt de eerste klanten.

Investering is 1995 euro (ex Btw) met 6 maanden een persoonlijk hulplijntje. Je krijgt altijd antwoord op jouw vragen. Je hebt onbeperkt toegang tot het online programma zelf.

EXCLUSIEF 1-OP-1

Er komt zoveel kijken bij het starten van je bedrijf! Dat wil je niet alleen doen. We gaan 1-op-1 met 100% focus jouw ondernemersavontuur aan en gaan voor die vliegende start.

We bouwen samen een winstgevend bedrijf. Stap voor stap. Alles komt aan bod, ook jouw mindset en we vinden een succesvolle marketing- en verkoopaanpak die helemaal bij jou past. Zodat je moeiteloos klanten aantrekt en snel groeit met jouw bedrijf. We houden het lekker praktisch en richten alles samen in. 

Ik neem daar onbeperkt de tijd voor tijdens het jaar dat we samenwerken. Ik ben er voor je, altijd! Ik laat je niet zwemmen en help je bij elke stap in je bedrijf en in jezelf. 

Voor een stap voor stap vliegende start & eerste klanten. 

Investering is 1.000 euro per maand (ex Btw) voor 1-op-1 hulp. We werken 1 jaar intensief samen voor jouw vliegende start. 

Jouw droom wordt bereikbaar en concreet met de unieke Roadmap to Success.

Hét bewezen stappenplan met alle bouwstenen voor een succesvol bedrijf.

Wil je weten hoe jouw bedrijf succesvol wordt?

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken. 

Toffe resultaten van andere klanten

Als ik ergens voor ga, dan wil ik het goed doen. Dus toen ik bedacht dat ik ging ondernemen, dacht ik meteen: dat ga ik niet in mijn eentje doen. Ik heb er geen kaas van gegeten als voormalig arts en eigenlijk moet je een heel nieuw vak leren. Ik moest over veel nadenken. Het opzetten was meer werk dan ik dacht. Er komt zoveel kijken bij het starten van je bedrijf. Niet alleen in praktische zin. Ook in mentale zin. Je komt jezelf regelmatig tegen. En geduld is belangrijk. Met Lisette en al doende kwam ik erachter wat het beste werkt en welke weg het beste bij mij past. Zo ontplofte mijn LinkedIn na een persoonlijke post en de afspraken stroomden vanzelf binnen.

Het Succesvol Starten programma als geheel en de opdrachten erin zijn super goed. Lisette raakt de gevoelige snaar, blijft altijd rustig en houdt het overzicht. Ze geeft veel extra service, heel fijn. Totaal geen grens in ervaren. Het fundament ligt er, de systematiek is helder. Als ik weer nieuwe klanten nodig heb, weet ik hoe ik dat moet doen. Ook weet ik hoe ik een bedrijf moet runnen, daar ben ik heel zelfverzekerd over. Alles is duidelijk. Zo fijn!

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Tineke Plat

Spiritueel life/business coach

Het strategiemodel vind ik al de hele investering waard geweest. Er staat nu een heldere stip op de horizon, met een duidelijk stappenplan hoe daar te komen. Ik weet wat ik moet doen terwijl het starten in het begin één grote zoektocht was en ik onvoldoende wist wat belangrijk was en wat niet. Ook de Customer Journey en bijvoorbeeld de Product Markt Combinatie matrix zijn waardevolle instrumenten die ik gebruik.

Het Succesvol Starten programma is echt een combinatie van dromen, denken en doen. Een mooie mix van praktijk en theorie om te groeien als ondernemer.

Alle facetten die komen kijken bij het starten van een bedrijf komen voorbij in dit programma, met uiteindelijk een concreet ondernemingsplan. Ik voel mij door Succesvol Starten veel steviger in mijn keuzes en ben een stuk zakelijker geworden. Het programma is super voor ondernemers die vanuit een gedegen fundament een vliegende start van hun bedrijf willen en ook voor gevestigde ondernemers die willen groeien en een stuk basis missen.

Mariëtte Siezenga

DeCommCoach

Vorig jaar. Daar stonden we dan, Gerben en ik. We gaan het doen, we gaan voor onszelf beginnen. Vol verlangen om iets nieuws te gaan doen, alleen wat dit zou zijn was nog niet helemaal duidelijk. Iets met gitaren? Iets in het toerisme of recreatie? Maar nee, het werd een trainings- en consultancy bureau op het gebied van testautomatisering.

Die zoektocht, die eerste stappen, hebben we samen met Lisette gezet. Een bak aan ervaring en Jip en Janneke taal. Dat is Lisette.

We wisten al best veel maar moesten er vooral mee aan het werk gezet worden. Vooral haar praktische kant vonden we heel fijn. Dromen omzetten in doen. 

We vonden Lisette via haar podcast. Er zijn genoeg business coaches en er worden genoeg online programma’s aangeboden, maar wij waren al weg van Lisette’s manier van werken voordat we überhaupt besloten een business coach in te schakelen. Het totaalplaatje maakt het de investering meer dan waard. Het feit dat ze geen uurtje factuurtje doet was voor ons ook heel fijn. We bleken van de persoonlijke face to face gesprekken te zijn dus met plezier reden we meerdere keren vanuit Dalfsen naar Rotterdam.

Het resultaat? Binnen een half jaar hebben we ons bedrijf vormgegeven en de eerste opdrachten hebben we inmiddels achter de rug. We hebben geen verbeterpunten. We zijn gewoon heel blij met haar!

Wil je weten wat we doen? Kijk op onze website

Patricia & Gerben van Oene

Oenit trainingen

De 5 veelgestelde vragen

Waarom een ondernemerscoach?

Waarom overweeg je een ondernemerscoach? Dat is de 1e vraag. Wat wil je bereiken, waar loop je tegenaan en wat wil je eruit halen? Wat verwacht je van jouw coach?

Je ziet je eigen blinde vlekken en bottlenecks vaak niet. Het is ontzettend verfrissend en verrassend als je jouw business eens door een ondernemerscoach, een buitenstaander, laat screenen. Het voelt als frisse zuurstof door je bedrijf.

In no-time worden jouw zakelijke, persoonlijke en strategische uitdagingen zichtbaar. Je gaat aanpassen wat nodig is en bouwt samen wat je nog niet hebt. Zo bouw je jouw fundament voor groei en de toekomst (als wij zouden samenwerken).

Het kan ook zijn dat je voor een specifiek onderdeel een ondernemerscoach zoekt. Voor jouw branding of profilering, jouw strategie, het ontwikkelen van een online aanbod of sales. Kijk dus goed of je een specialist of een generalist nodig hebt.

Aan een bedrijf zit ook een persoonlijke kant. Ondernemen is de ’trekhaak’ voor persoonlijke groei. Als jouw business groeit, ontwikkelt je jezelf als ondernemer ook. Met een goeie coach die hier ook oog voor heeft, sta je jezelf niet langer in de weg. Je ruimt je persoonlijke obstakels op. Dat geeft je het lef om de keuzes te maken die het beste bij jou en jouw bedrijf passen. Dan heb je zakelijke én persoonlijke winst.

Je komt met een coach meteen in actie, alleen al vanwege de investering die je terug wilt verdienen. Groeien gaat sneller, makkelijker en gerichter met een ondernemerscoach dus bereik je ook sneller je doelen. Vraag altijd een gesprek aan en kijk heel goed of je een klik hebt. Dat is cruciaal voor een plezierige succesvolle samenwerking.

Wat doet een ondernemerscoach?

Een goede ondernemerscoach vindt samen met jou het goud in jouw ‘schatkist’ en reikt je alles aan om hier het maximale uit te halen. Dat gaat niet alleen over jouw bedrijf maar ook over jou natuurlijk. Je ontdekt de zakelijke en persoonlijke blinde vlekken en bottlenecks.

Waar wil jij de nadruk op leggen tijdens de coaching? Het zakelijke deel, het persoonlijke deel of een combinatie van beide? Iedere ondernemerscoach heeft een eigen insteek, unieke achtergrond en ervaring. Kijk goed wat het beste bij jou en jouw hulpvraag past. 

Een goede ondernemerscoach stelt je kritische vragen, geeft je concreet advies en reikt praktische tools aan. De coach helpt je bij keuzes en weet vaak de kortste en beste weg. Je wordt uitgedaagd om uit je comfort zone te gaan. Je komt en blijft in actie. Jouw zelfvertrouwen groeit omdat je vooruitgang gaat zien en je jouw obstakels hebt opgeruimd.

Maar…er zit een groot verschil tussen ondernemerscoaches dus kijk goed wie er het beste bij je past. Lees dit blog voor 10 tips om de juiste ondernemerscoach te vinden.

Wat kost een ondernemerscoach of business coach?

Het kost niks. Echt waar?

Een goede business coach of ondernemerscoach levert juist geld op en verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Zo zou het moeten zijn. Het is wel belangrijk dat je zelf aan de slag gaat met alles wat je aangereikt krijgt.

Er zijn ondernemerscoach programma’s van een paar honderd euro tot meer dan € 50.000 voor een paar maanden. Ook bieden enkelen losse sessies aan. Er is voor elk wat wils.

Mijn exclusieve 1-op-1 coaching voor startende ondernemers vraagt een investering van € 1.000 per maand (ex Btw) waarbij je 12 maanden onbeperkt een beroep op mij kunt doen. Je doorloopt daarbij het Succesvol Starten programma. Klik hier voor meer info over mijn coaching en mij als ondernemerscoach.

Ik bied geen losse sessies aan en ga voor een helder doel en resultaat met ambitieuze ondernemers die in 1 x een vliegende start willen. Meestal willen ze snel groeien naar een 6-cijferige omzet. Ook is het mogelijk om het Succesvol Starten programma zelfstandig te volgen zodat je een stevig fundament bouwt. Klik hier voor meer info.

Wat levert coaching voor ondernemers op?

Als eerste geld. Ondernemerscoaching moet meer opleveren dan de investering. Simpel.

Daarbij leer je giga veel en snel van een ondernemerscoach, dus je groeit niet alleen zakelijk maar ook als ondernemer en mens. Jouw zelfvertrouwen, zelfzorg en plezier groeien mee. Daar heeft jouw hele business baat bij, ook jouw team als je dat hebt.

Andere belangrijke opbrengsten kunnen zijn: Rust in je hoofd. Regie. Duidelijkheid over de toekomst, richting, structuur en focus. Nieuwe dosis energie. Meer zelfvertrouwen. Autonomie. Impact en nog veel meer!

Hoe ziet een coachingstraject of -programma eruit?

Een traject of programma is bij elke coach weer anders. De aanpak verschilt en daarmee de duur en investering.

Voor starters die een vliegende start willen heb ik, Lisette Brattinga, het bewezen Succesvol Starten programma ontwikkeld (Klik hier voor details).

  1. We starten met een verhelderende belafspraak. We bespreken jouw ideëen, wat jouw ambities zijn, waar je tegenaan loopt en of ik je daar mee verder kan helpen. Voelt het OK? Dan ontvang je een voorstel voor onbeperkte hulp tijdens 12 maanden. Geen klik? Dan ben ik daar eerlijk over en geef ik je een waardevol advies mee.
  2. Bij een JA gaan we lekker aan de slag. In de face to face deep dive sessie komt jouw droom tot leven, wordt jouw ambitie helder, stellen we heldere doelen en de 1e acties vast. Ook ontdek ik het goud in jouw ‘schatkist’ aan ervaring, zodat je positief opvalt tussen anderen.
  3. Daarna bouwen we samen jouw fundament voor het bedrijf en de toekomst.
  4. Je gaat meteen in de actiestand met een heldere strategie. Je weet precies wat je moet doen.
  5. Als je deze Succesvol Starten strategie eenmaal door hebt, dan heb je daar voor altijd plezier van. Je snapt wat er bij groei komt kijken en je weet wat je moet doen. Voortaan kun je jouw business succesvol naar alle volgende levels laten groeien.
  6. Je kunt onbeperkt een beroep op mij doen. Dit is een groot verschil met andere coaches. Al jouw vragen, lastige keuzes, twijfels, persoonlijke en zakelijke uitdagingen zijn bespreekbaar. Ik help je van A tot Z met alles wat er nodig is voor jouw start en groei. Als bedrijfskundige hou ik altijd het overzicht en de samenhang in de gaten. Zo bereiken we samen de beste resultaten!

Hoi, ik ben Lisette Brattinga

Met meer dan 25 jaar strategie, marketing en saleservaring doe ik het allerleukste wat er is. Als verrijkende business coach help ik nieuwsgierige ondernemers met een succesvolle groei van hun bedrijf en zichzelf. Iemand zien groeien is het mooiste wat er is! Ik raak de kern, het hart en overzie het geheel.

Op Business Universiteit Nyenrode is mijn liefde voor het ondernemen geboren. De liefde voor het coachen ontstond tijdens het wonen en werken in het buitenland. In 17 jaar ondernemerschap heb ik 2 succesvolle businesses opgezet en bij honderden bedrijven in de keuken gekeken. Een bak ervaring waar je U tegen zegt.

Ik geloof dat de combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid goud oplevert. Op je bankrekening en in jezelf. Ik sta voor verfrissende en anders-dan-andere strategieën en aanpakken. Vooral om jouw eigenheid in de spotlights te zetten, helderheid en focus te brengen. Mix dit met het fundament, een heldere praktische strategie en er ontstaat magic!

Ga het avontuur aan en vindt het goud in je business en jezelf. Verrijk jezelf. Ik spreek je er graag over!

Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?