Business coach voor vrouwen die jou verrijkt

 

Ontdekt het goud in je business én jezelf voor een rijk en vrij leven

Business coach voor vrouwen die jou verrijkt

Ontdekt het goud in je business én jezelf voor een rijk en vrij leven

Opschalen zonder je te pletter te werken

Ben je je huidige manier van werken ontgroeid omdat het te weinig voldoening geeft? Zou je het roer om willen gooien zodat je kunt doen waar je écht happy van wordt? Misschien wel simpeler met een verfrissend concept, een ander level klanten en meer vrijheid. Weer wat nieuws leren en kijken wat er allemaal mogelijk is. Transformeren.

Ik help je met een bewezen groeiformule en helder stappenplan om te komen waar je wil zijn. Samen maken we jouw visie voor de toekomst lekker praktisch en concreet. Ik duik, samen met jou, in jouw bedrijf, jouw schatkist vol ervaring én jouw persoonlijkheid. Die combinatie levert GOUD op. In jezelf en op je bankrekening. Dat is bewezen.

Alles wat jij wilt is mogelijk en meer dan dat

Schudt die valse bescheidenheid van je af. Verwonder je met een nieuwe kijk op jouw ideeën en bedrijf. Ga met me mee op het mooiste avontuur ever in jouw business en jezelf.

Zo heb je straks een geniaal bedrijf waarin alles klopt en lekker loopt omdat het op een stormvast fundament staat. Heb je een rijk leven waarin je slimme keuzes maakt en vrijheid voelt.

Business coach voor vrouwen en bedrijfskundige (Nyenrode) met 25+ jaar ervaring

Altijd krijg je mijn grondige helicopterview, mijn alles-is-mogelijk mindset en onbetaalbare ervaring met 1000+ tevreden bedrijven en ondernemers.

Benieuwd wat ik precies voor je kan doen? Van korte Business Diagnose tot op maat gemaakt 6 tot 12 maanden programma: ik ben er om je te helpen.

SUCCESVOLLE START

Ga voor een vliegende start met de Roadmap to Success©, het bewezen stappenplan voor het bouwen van een succesvol bedrijf. 1-op-1 of zelfstandig

Dit is voor jou als:

 • Je wilt in 1 x vanuit een stevig fundament jouw bedrijf opzetten.
 • Je wilt in sneltreinvaart alles leren over het ondernemen.
 • Je wilt een bedrijf dat 100% bij je past en de fijnste klanten aantrekt.

GROEIEN

Groei op manier die je niet eerder had bedacht. Breek door je plafond en doe waar je naar verlangt. Rust over je koers, zin in je dag en een rijk leven.

Dit is voor jou als:

 • Je verlangt naar meer vrijheid, focus en plezier in je business.
 • Je wilt het anders. Meer jezelf zijn en op jouw voorwaarden groeien.
 • Je gunt jezelf 1-op-1 coaching als cadeau voor het leven.

BUSINESS DIAGNOSE

Grondige frisse blik van buiten over jezelf en je bedrijf. In 6-8 weken is jouw strategie helder. Je weet precies wat je moet doen, waarom en wie je wilt zijn. 

Dit is voor jou als:

 • Je snakt naar frisse inspiratie, structuur en focus. Zalig idee!
 • Je wilt je blinde vlekken weten.
 • Je wilt een nieuwe succesvolle strategie. Simpel en zinvol.

Snelle inspiratiesnack boordevol groeivitaminen 

De Sleutel tot Groei Podcast

Korte afleveringen voor tijdens het sporten of in de auto. Snelle inspiratie en praktische adviezen uit de dagelijkse praktijk van businesscoaching. 

Kun je alvast even uit mijn vaatje tappen. Met meer dan 400.000 downloads verrijk ik graag ondernemers met een cocktail van mindset, marketing en sales tot strategie, eigen ervaringen en niet te missen inzichten.

Ik beloof je dat jouw inzichten over succesvol ondernemen blijvend anders zijn en je met een frisse blik verder aan jouw bedrijf kunt bouwen.

Luister via Spotify

Of via Apple Podcast

  Spontaan bedankje van Jeroen Stessens

  Wow, recht uit het hart! En daarom is het geen geregisseerd strak gestyled videootje 😉

  Toffe resultaten van klanten

  Na 12 jaar ondernemen wilde ik graag eens sparren met Lisette over ons dienstenaanbod en werkwijze. Het was te uitgebreid geworden in de loop van de jaren en daardoor ook intern veel werk. Ook had ik de wens voor een uitgebreider trainingsprogramma zodat deelnemers van de LinkedIn-trainingen ook écht effectieve resultaten ervaren. Met een dagdeel training is dat gewoon vrijwel onmogelijk geworden gezien de talrijke mogelijkheden van het platform tegenwoordig. Daarnaast wilde ik meer vrijheid en tijd hebben voor het schrijven van boeken en content.

  Vanaf het begin heeft Lisette me meegenomen door een aantal belangrijke stappen om daarmee inzicht en overzicht te creëren. De opzet en inhoud van ons nieuwe LinkedIn programma is een invulling van een sterke behoefte bij onze klanten en zelf vind ik het ook leuker om trainingen op deze manier te geven. Je ziet nu namelijk ook écht iets gebeuren binnen een organisatie. Het is niet meer alleen een training en doei, het is nu ook een heel (mooi) proces met aan het einde ook daadwerkelijk resultaten.

  ‘Kill my darlings’ was zeker niet gemakkelijk kan ik je zeggen, maar soms moet je afscheid nemen van het oude om het nieuwe te omarmen. Juist deze inzichten had ik even nodig van Lisette, soms word je namelijk wat blind voor dingen als je er al zo lang in zit. Het was soms best even frustrerend als ze iets van m’n dienstverlening neerknuppelde, dat kon soms ook wat rauw op m’n dak vallen, maar ik waardeerde juist die eerlijkheid. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, ik was daarom achteraf toch wel erg blij met haar soms wat harde woorden. Ik heb weer plezier in het geven van trainingen, heb meer structuur, overzicht en tijd om andere leuke dingen te doen binnen mijn bedrijf.

  Overall was het een prettige manier van samenwerken. Ik zou haar zo weer inhuren. Ik ben heel blij dat ik dit traject heb opgestart en het is de investering zeker waard geweest. Ik weet eigenlijk niet eens meer wat ik betaald heb. Ik ga voor het resultaat van alles wat we nu in gang hebben gezet.

  Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

  Corinne Keijzer

  Linkedin Trainer, auteur en spreker

  Ik wilde mijn bedrijf door ontwikkelen, de verschillende diensten terugbrengen naar 1 high value aanbod met een onderscheidende visie, de beste waarde en voor een specifieke doelgroep. En waar ik zelf de meeste energie van krijg. Ik ging op zoek naar iemand die met mij meereisde in mijn ondernemerschap, in mijn business, een grondig fundament meebouwde én passend bij wie ik ben. En dat vond ik in Lisette.

  Lisette heeft met haar aanpak overzicht en inzicht gecreëerd in het proces. Ze is zorgvuldig, veelzijdig,  spiegelt op een directe wijze, denk met je mee, is flexibel in bereikbaarheid en heeft oog voor detail. En niet te vergeten, deze wandelende bibliotheek is onuitputtend. Lisette, van jouw eerlijkheid en directheid kon ik ontzettend genieten. Het hield me scherp.

  Naast business heeft ze ook aandacht voor de persoon in wat nodig is om vrij te kunnen stromen in het ondernemerschap. Er staat nu een fundament dat bij mij als persoon past. Dat geeft me veel rust en vrijheid. Weer het bewijs dat in mezelf investeren de grootste groeiversneller is.

  Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website 

  Tinus Juurlink

  Transformatiecoach voor directie en managementteams bij woningcorporaties

  Ik wist dat er veel potentie in mijn bedrijf zat. Ik wilde meer verdienen en dat ook durven vragen. Maar ik had niet genoeg ondernemers- en verkoopskills voor die groei. Daarnaast had ik – als creatieveling – ontzettende behoefte aan structuur en stabiliteit. Mijn bedrijf leek wel een kruimeltjesfabriek met allemaal losse onderdelen. Alles past nu bij elkaar. Ik weet nu dat ik me beter aan een paar smaken vast kan houden in plaats van duizend dingen te bedenken. Als ik toch creatief wil zijn, weet ik waarin dat beter wel en niet kan. Ook is het heel fijn dat ik nu weet hoe het allemaal werkt met financiën. Super waardevol. Geeft veel vertrouwen. En dan dat verkopen. Vond ik eerst eng. Nu doe ik het gewoon. Dit proces was echt een persoonlijke ontwikkeling en enorme doorbraak. Ik had de sterke overtuiging dat ik het allemaal alleen moest doen maar samenwerken is zoveel fijner. Dat heb ik nu ook gevonden.

  Mijn fundament voor groei staat. Daar val ik altijd op terug als het nodig is. Ik weet precies wat ik moet doen. Ik had echt niet meteen het gouden ei te pakken om klanten aan te trekken. Het is zo’n persoonlijk proces. Je moet uitproberen en testen wat het beste bij je past. Het plaatje wat ik in mijn hoofd had, paste eigenlijk niet goed bij wie ik ben. Nu doe ik helemaal wat ik leuk vind. Lisette’s hulp en programma heeft mij alleen maar veel goeds opgeleverd. Ik leerde ook veel van de andere ondernemers. Tegelijkertijd werd ik persoonlijk gezien met alle problemen in mijn bedrijf. Ze duikt er echt helemaal in. Haar kritische feedback had ik hard nodig om beter te worden. Lisette is mijn godin haha

  Wat ik wilde, heb ik nu! Mijn tip aan anderen: gun jezelf ook de tegenslagen. Dat het soms niet lukt, dat hoort ook bij het ondernemen en daar groei je van.

  Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website 

  Iris Colijn

  Loopbaan- en lifecoach voor millenials

  Veelgestelde vragen

  Waarom een business coach?

  Waarom overweeg je een business coach? Dat is de 1e vraag. Wat wil je eruit halen, waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken?

  Het is verfrissend en verrassend als je jouw business eens door een buitenstaander laat bekijken. Je ziet je eigen blinde vlekken en bottlenecks niet. Het is als frisse schone zuurstof door je bedrijf.
   
  Jouw strategische, zakelijke en persoonlijke uitdagingen worden in no-time zichtbaar. Je past aan wat nodig is en bouwt met elkaar wat je nog niet hebt. Zo bouw je jouw fundament voor groei en de toekomst (althans als wij zouden samenwerken).
   
  Het kan ook zijn dat je voor een specifiek onderdeel een business coach zoekt. Voor jouw branding of profilering, jouw strategie, het ontwikkelen van een online aanbod of sales. Kijk dus goed of je een specialist of een generalist nodig hebt.
   
  Aan een bedrijf zit ook een persoonlijke kant. Ondernemen is de ’trekhaak’ voor persoonlijke groei. Als jouw business groeit, ontwikkelt je jezelf als ondernemer natuurlijk ook. Met een goeie coach die hier ook oog voor heeft, zit jezelf niet langer in de weg. Ruim je persoonlijke obstakels op. Dat geeft je het lef om de keuzes te maken die het beste bij jou en jouw bedrijf passen. Dan heb je zakelijke én persoonlijke winst.
  Je komt meteen in actie, alleen al vanwege de investering die je terug wilt verdienen. Groeien gaat sneller, makkelijker en gerichter met een business coach dus bereik je ook sneller je doelen. Vraag altijd een gesprek aan en kijk heel goed of je een klik hebt. Dat is cruciaal voor een succesvolle fijne samenwerking. 

  Wat doet een business coach?

  Een goede business coach vindt het goud in jouw ‘schatkist aan ervaring’ en reikt je alles aan om hier het maximale uit te halen. Dat gaat niet alleen over jouw bedrijf maar ook over jou. Je ontdekt jouw zakelijke en persoonlijke blinde vlekken en bottlenecks. Dat gaat hand in hand. 

  Waar wil jij de nadruk op leggen tijdens de coaching? Het zakelijke deel, het persoonlijke deel of een combinatie van beide? Iedere business coach heeft een eigen insteek, unieke achtergrond en ervaring. Kijk dus wat het beste bij jou en jouw hulpvraag past. 

  Een goede business coach stelt je altijd kritische vragen, geeft je concreet advies en reikt praktische tools aan. De coach helpt je bij keuzes en weet vaak de kortste en beste weg. Je wordt uit je comfort zone gehaald. Je komt in actie. Jouw zelfvertrouwen groeit omdat je vooruitgang gaat zien en je saboteert jezelf niet meer. 

  Maar…er zit een groot verschil tussen business coaches dus kijk goed wie er het beste bij je past. Lees dit blog voor 10 tips om de juiste business coach te vinden.

  Wat kost een business coach of ondernemerscoach?

  Helemaal niks. Echt waar?

  Een goede business coach of ondernemerscoach levert je juist geld op en verdient zichzelf dubbel en dwars terug als het goed is.

  Er zijn businesscoach programma’s van een paar honderd euro tot meer dan € 50.000 voor een paar maanden. Ook bieden enkelen losse sessies aan. Voor elk wat wils.

  Mijn 1-op-1 coaching start bij € 2500 voor een Business Diagnose. De andere programma’s zijn vanaf € 12000 waarbij je onbeperkt een beroep op mij kunt doen. Klik hier voor meer info over mijn business coaching en mij als business coach.

  Wil je eerst een Business Diagnose? Dat regel je heel makkelijk via deze link.

   

  Werk je in Rotterdam, landelijk of internationaal?

  In Rotterdam ben je van harte welkom op mijn kantoor. Ik ontmoet mijn klanten graag face-to-face en de eerste langere sessie is zoveel mogelijk live. Ook mijn workshops met meerdere ondernemers zijn altijd live. 

  Mijn klanten komen regelmatig van ver: Friesland, Drenthe, Zuid-Limburg, België, het maakt hen allemaal niet uit dat ze even onderweg zijn. Het is meer dan de moeite waard als ik het zo hoor.

  Als het niet lukt om naar Rotterdam te komen, dan schakelen we net zo makkelijk over naar online videobellen. Zo help ik klanten in heel Europa, Afrika en de Verenigde Staten en uit allerlei diverse culturen. Heerlijk vind ik dat! Een interessant blik in een andere wereld. Ook hun bedrijven zijn soms in het buitenland gevestigd.

  Het is wel belangrijk dat je goed Nederlands spreekt, aangezien mijn online programma’s alleen in het Nederlands zijn.

  Voor mij is geen plek te ver! Ik vind het juist heerlijk om mensen uit allerlei windstreken te helpen.

   

  Wat levert businesscoaching op?

  Geld als 1e. Business coaching moet meer opleveren dan de investering. Simpel.

  Daarnaast leer je ontzettend veel en snel van een business coach, dus je groeit niet alleen zakelijk maar ook als ondernemer en mens. Zelfvertrouwen, zelfzorg en plezier groeien ook. Daar heeft jouw hele business baat bij, ook jouw team.

  Andere belangrijke opbrengsten kunnen zijn: Rust in je hoofd. Regie. Duidelijkheid over de toekomst, richting, structuur en focus. Vaardigheden zoals verkopen of marketing. Nieuwe dosis energie. Impact. Autonomie en nog veel meer!

  Hoe ziet een coachingstraject of -programma eruit?

  Een traject of programma is bij elke coach weer anders. De aanpak verschilt en daarmee de duur en investering.

  Bij mij, Lisette Brattinga, ligt de focus op groeien naar het volgende omzetniveau met een bewezen Gouden Groei Formule© of voor starters is er het Succesvol Starten programma (Klik op deze link als je starter bent).

  1. We starten met een verhelderende Belafspraak. We kletsen over jouw bedrijf, waar je naar toe wilt groeien, waar je tegenaan loopt en of ik je daar mee verder kan helpen. Voelt het OK? Dan doe ik je een voorstel om je meestal 6 of 12 maanden onbeperkt te helpen. Geen klik? Dan ben ik daar eerlijk over en geef ik je een waardevol advies mee.
  2. Bij een JA gaan we lekker aan de slag. In de face to face kick-off komt jouw droom tot leven, wordt jouw ambitie helder, stellen we doelen en de 1e acties vast. Ook ontdek ik de groeibriljanten in jouw schatkist, zodat je positief opvalt tussen anderen.
  3. Ik licht jouw bedrijf van top tot teen door tijdens de spot-on business diagnose. Ik kijk naar alle onderdelen en alles wat je al hebt ingericht. Ik weet in no-time wat er niet klopt of ontbreekt. De bottlenecks en strategische uitdagingen komen boven drijven. We passen aan wat nodig is en we bouwen samen aan wat je nog niet hebt. We maken het concrete plan en (ver)bouwen jouw fundament voor groei en de toekomst. Deze business diagnose is ook als verkort traject te boeken. 
  4. Tijdens deze ‘verbouwing’ gaat de verkoop gewoon door. Je gaat meteen in de actiestand met een heldere strategie. Je weet precies wat je moet doen. Je gaat dus lekker aan de slag. En dan is het een kwestie van evalueren en bijsturen.
  5. Als je deze Gouden Groei Formule© eenmaal door hebt, dan heb je daar voor altijd plezier van. Je snapt wat er bij groei komt kijken en weet wat je moet doen. Voortaan kun je jouw business met succes naar alle volgende levels laten groeien.
  6. Onbeperkt kun je een beroep op mij doen. Dit is een groot verschil met andere business coaches. Al jouw vragen, lastige keuzes, twijfels, persoonlijke en zakelijke uitdagingen zijn bespreekbaar. Ik help je van A tot Z met alles wat er nodig is voor jouw groei. Zo bereiken we samen de beste resultaten!

  Lisette in de media, op TV en op het podium

  Met praktische workshops, waardevolle trainingen en artikelen help ik zo veel mogelijk ondernemers op weg om een groeiend en bloeiend bedrijf te ontwikkelen waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn en werken met de allerleukste klanten.

  Wil je mij uitnodigen als spreker, trainer of auteur? Maak dan even een belafspraak om de mogelijkheden te verkennen.

  Open WhatsApp Chat
  💬 Hi!
  Even chatten?
  Hi! 👋
  Heb je een vraag?