Bedrijfscoach voor échte groei, ook als mens

Hou ’t simpel en groei met focus op winst, vrijheid én plezier

Bedrijfscoach voor échte groei, ook als mens?

Word succesvol in geld, vrijheid én plezier

Je hebt van alles ingericht en opgezet in je bedrijf en een aardige omzet. Hard gewerkt ook. Eigenlijk té als je eerlijk bent. Je houdt alleen niet zo veel over onder aan de streep. Te weinig winst, te weinig tijd en je bent moe. Maar ook voel je je niet vrij. Dat moet anders kunnen. Zeker als je verder wilt groeien.

Je hebt allerlei ideëen over jouw groei. Het schiet nog alle kanten op. Ook ken je je eigen blinde vlekken niet. Je wilt heel graag verdubbelen in omzet of je business omgooien. Maar hoe?

Zelf kom je ook nog niet helemaal uit de verf. Je zou het veel meer op je eigen manier willen doen. Lekker anders.

Winst in alle opzichten voor persoonlijk én zakelijk succes

Meer overhouden onder aan de streep. Je vrij voelen. Genoeg geld, heerlijke vrije tijd, nieuwe energie én ook meer voldoening en fun. Meer winst in je business en als mens dus. Zodat het helemaal kloppend voelt.

Coach inschakelen voor groei of zelf doen?

Er zijn twee manieren. Je gaat je stinkende best doen om zelf die ontbrekende ‘puzzelstukjes’ te vinden en te matchen. Kan ff duren weet ik uit ervaring. Maar als je bovengemiddeld geduldig bent en niet wil investeren in hulp, dan is dit een prima optie.

Of ik help je met deze lastige puzzel. Dan help ik je om jouw Business Happiness Formule© te ontdekken die helemaal bij jou, jouw business en jouw fijnste klanten past. De perfecte match voor groei.

Jij bent anders, jouw klanten zijn anders, jouw bedrijf is anders dus jouw ‘puzzel’ is anders. Er is dus geen standaard formule of aanpak. Wel eentje die voor jou zeker weten werkt. Zodat je lekker doorpakt en groeit als ondernemer met jouw bedrijf. Op naar winstgroei in je portemonnee en je business, rust en vrijheid in je hoofd.

Business Happiness Formule©: Van strategie naar detail, zakelijk én persoonlijk 

Ik ben graag jouw Business Partner in dit groeiproces.

Als eerste duiken we in jouw dromen, ambities en ‘schatkist‘ van ervaring en groeibriljanten. Dan licht ik jouw bedrijf van top tot teen door tijdens een spot-on business diagnose. Alles komt aan bod. In no-time heb ik de bottlenecks boven water die jouw groei in de weg staan. Meestal gaat het over strategie, marketing, processen of jijzelf. Die gaan we oplossen. We bouwen het fundament voor groei en bedenken een heldere strategie voor nu en de toekomst. Je weet snel wat er moet gebeuren, wanneer en hoe en gaat er lekker praktisch mee aan de slag. Dit is mijn Business Happiness Formule©. De formule staat vast (omdat die werkt), het traject is maatwerk omdat ieder bedrijf en iedere ondernemer weer anders is.

Als je de formule eenmaal door hebt, heb je er voor altijd plezier van. Ook bij volgende groeiwensen.

We keep it simple, zonder dat je honderden video’s in een of ander online programma moet doen. Zonder wachten op een ander in een groep. Gewoon met mijn persoonlijke hulp, dat werkt het beste, ook voor jouw compagnon als je die hebt.

Onbeperkt kun je een beroep op mij doen tijdens onze samenwerking van meestal 12 maanden. Al jouw vragen, lastige keuzes, twijfels, persoonlijke en zakelijke uitdagingen zijn bespreekbaar. Alle vraagtekens verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik help je van A tot Z met alles wat er nodig is voor jouw groei.

Moet jij eens opletten wat er dan gebeurt. Magic!

Dit is de magic, een tipje van de sluier:

 • Je hebt glasheldere doelstellingen met een strategie ‘how to get there’. Praktisch met een concreet actieplan zodat je precies weet wat je moet doen. Je bereikt jouw doelstellingen met een helder verdienmodel dat rekening houdt met groeiscenario’s.
 • We vinden jouw kern, jouw groeibriljanten en sparkle die jouw business doet ontvlammen. De triggers waar jouw specifiekere doelgroep op ‘aan’ gaat. Je richt je marketing daarop in zodat je magnetisch fijne goede klanten aantrekt. We ontdekken jouw groeiformule met vliegwieleffecten.
 • Vervolgens verkoop je easy peasy: Ik heb dé succesformule gevonden door het voeren van honderden verkoopgesprekken, ook voor miljoenendeals. Je spreekt prospects die een goeie match zijn. Je krijgt er zelfs zin in. Als je het goed toepast zegt meer dan 90% van de klanten Ja.
 • Stabiliteit in je inkomsten: Yes! Je maakt belangrijke keuzes en we analyseren het salesproces en de reis van de klant. Hier is zoveel winst te behalen! Je hebt een simpel financieel systeem ingericht zodat je altijd inzicht, overzicht en rust ervaart. Geruststellende grip!
 • Versimpelen van complexiteit. Op naar bijv. een helder aantrekkelijk aanbod, makkelijk proces of converterende website. Je business wordt sowieso simpeler met een heldere route naar échte winst, vrijheid en plezier. 
 • Ook jouw website en social media analyseer ik, zodat je een kraakhelder verhaal hebt dat de magnetische snaar raakt. Jij komt er helemaal tot je recht en brengt zo je de fijnste energie over naar prospects. Nooit meer stress over je profilering en aantrekkingskracht.
 • We kijken ook of je jouw netwerk kunt benutten, of er succesvolle samenwerkingen mogelijk zijn en hoe je de juiste afspraken met elkaar maakt om er een win-win-win samenwerking van te maken.
 • De samenhang tussen alle onderdelen in je business wordt opeens helder. Alles valt op zijn plek.

Zonder persoonlijke groei, kun je niet groeien met je bedrijf. In jou als ondernemer gebeurt er ook van alles:

 • Je ingedutte creativiteit wordt wakker. Eindelijk headspace om vanuit visie met je bedrijf bezig te zijn én met jezelf. Minder hard werken en meer vrijheid.
 • Je ontdekt wat wel en niet voor jou werkt. Voor echte groei zul je sowieso andere keuzes moeten maken.
 • De beste groei mindset: Als je even een dipje hebt, ben ik er voor je. Daardoor heb je sneller weer focus. En ik pak je liefdevol bij de kladden als je je even oncomfortabel voelt. Dat gebeurt als je uit je comfort zone gaat. Dat hoort erbij. We bespreken jouw gedachten en hoe je naar jezelf kijkt.
 • Persoonlijk leiderschap. Jouw manier van business doen veranderd positief door zelfkennis. Je gedrag verandert waardoor je groeit en bloeit. Je geeft bewust richting en gaat uit van je eigen power.
 • Zo pak je lekker door met je bedrijf, heb je een aanpak en manier van groeien die helemaal bij jou past.
 • Je verdient de investering terug omdat je veel sneller de juiste groei te pakken hebt, dan wanneer je op eigen kracht verder gaat. We’ll make it work!

Ik wil het beste voor jou. Omdat jij dan een leuker mens bent voor jezelf, én de rest van de wereld. Die positieve energie geef je weer door, zonder er iets voor te doen. Dat is goud waard toch?!
Een cadeau voor het leven 🎁

DAADKRACHTIG DOORBREKEN

 

We gaan 12 maanden 1-op-1 met jouw groei aan de slag. Tijdens de 3 livedagen ontmoet je ook mede-ondernemers. Je hebt een ONBEPERKTE hulplijn naar mij. 

Na de spot-on business diagnose lossen we de bottlenecks op. We passen aan wat nodig is en bouwen samen wat je nog niet hebt. Alles wat nodig is komt aan bod. Echt alles. Je krijgt mijn volledige commitment. Daarnaast word je geholpen door een top copywriter, een slimme geldcoach en verhelderende mindsetsessies. De beste mensen in hun vakgebied.

Met focus, structuur en een heldere strategie ontdek je jouw business happiness formule. Zo pak je lekker door met je bedrijf, jouw klanten en heb je een aanpak die helemaal bij jou past. De perfecte match vanuit je hart én hoofd. Voor nu en in de toekomst. 

Voor meer omzet, klanten en impact. O ja, en plezier natuurlijk 😉

Investering is vanaf 1.000 euro per maand (ex Btw). Speciaal voor ondernemers die korter dan 5 jaar ondernemen. 

BUSINESS HAPPINESS

Jij en ik gaan 12 maanden lekker aan het werk. We spreken elkaar zeer regelmatig. Soms lang, soms kort. Net wat nodig is. 

En dan heb jij die grote groeisprong gerealiseerd. Echt waar. Linksom of rechtsom, je bereikt jouw doelen en vindt jouw business happiness formule, ook qua marketing & sales. Alles komt aan bod. 

Als het nodig is (ver)bouwen we jouw groeifundament en redesignen we jouw business. Soms is het vooral ’tweaken’.

Ik ben er ALTIJD voor je. Onbeperkte persoonlijke hulp dus. Daarnaast ontvang je hulp van een top copywriter, een slimme geldcoach en verhelderende mindsetsessies. Tijdens de 3 livedagen ontmoet je ook mede-ondernemers.

Voor heerlijke groei en winst in alle opzichten: plezier, geld, focus en vrijheid❣️

De investering is vanaf 1.666 euro per maand (ex. Btw). Speciaal voor succesvolle ervaren ondernemers (> 5 jaar)

Jouw droom wordt bereikbaar en concreet met de Roadmap voor Groei.

Hét stappenplan met alle bouwstenen voor een succesvol groeiend bedrijf.

Wil je weten hoe jouw bedrijf succesvol kan groeien en hoe ik je kan helpen?

Laten we een virtuele kop koffie drinken om jouw situatie te bespreken en om te ervaren of het klikt. Dit gesprek is tevens een selectiegesprek, er is immers beperkt plek. Maak vrijblijvend jouw afspraak in mijn agenda. 

Ik was maar wat aan het doen, kwam maar niet verder met mijn bedrijf. Ik had als een kip zonder kop van alles ingericht maar miste overzicht. Ik voelde me heel onrustig. Ik vroeg me echt af hoe ik verder moest. Dus heb ik, na wat twijfel over de investering, Lisette’s hulp ingeschakeld. Dit was wat ik nodig had. 

Nu ben ik in control, heb ik veel meer vertrouwen in wat ik doe, hoe ik het zie en dat ik er mag zijn. Ik hou het veel meer bij mezelf in plaats van te kopiëren. Ook stel ik minder vaak uit. Ik sta stevig in mijn schoenen omdat ik weet wat ik nodig heb, wat ik moet doen en hoe. Ik zie achteraf dat ik langer moet uittesten wat werkt en dat ik het beste 1 ding tegelijk kan aanbieden. Dat geeft veel meer focus en rust. Ook kan ik met deze structuur mijn onderneming verder laten groeien. Ik heb veel meer kennis over hoe je ondernemer bent. 

Ik geniet van mijn stijgende omzet en het stroomt. Iedereen die ik spreek stapt eigenlijk in het Slowdown programma!

Lisette is heel scherp, lekker direct en duidelijk. Ik hou haar stem in mijn achterhoofd: “Het moet wel bij jou en jouw klant passen”. Dat hou ik nu goed in de gaten. Dat geeft echt ademruimte. Ik blijf me verder verdiepen in marketing. Eigenlijk ben je nooit echt klaar en kan ik daar nu meer van genieten.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Marjolein van der Toolen

Omarmen Training & Coaching

We waren al een tijd bezig met de zoektocht naar een nieuw businessmodel voor een nieuwe markt. Een startup in ons bestaande bedrijf. We hadden behoefte aan een frisse blik, de juiste kritische vragen en feedback van een buitenstaander met verstand van startups en een goed marktgevoel. Intern is het immers makkelijk om het met elkaar eens te zijn. Door een Nyenrode workshop kwam ik Lisette op het spoor, de frisse blik en het klankbord dat we zochten.

We hadden in de basis kennis genoeg, maar je kunt op papier nog zo’n geweldig businessmodel bedenken, er zitten altijd blinde vlekken in. Een buitenstaander kan vaak veel gemakkelijker de vinger op de zwakke plekken leggen. We wilden weten wat we nog over het hoofd zagen. Is het een goed plan, is het kansrijk genoeg om in de markt te zetten of zien we wat over het hoofd? Zijn er pitfalls? Wat staat er eigenlijk, wat zie je gebeuren, hoe komt het over van buitenaf? Ook in marketingtechnische zin, en natuurlijk de uitstraling. Daar zijn we uitstekend mee geholpen.

Onze koers is, ondanks turbulente tijden en wisselingen in het team, met wat zigzaggen, mede dankzij Lisette redelijk steady gebleven en we groeien inmiddels goed. We ontdekten dat we met de onderkant van de markt nooit de super professional zouden worden die we willen worden. We voelen ons het beste bij het verkopen van iets wat echt veel waarde geeft. Hoge kwaliteit. Dus we richten ons nu op de fijne kansrijke klanten. Ook enorm veel beter voor je eigen energie trouwens.

We leerden ook op andere dingen te letten dan rationele dingen zoals data, succesratio’s en financiële analyses. Lisette attendeert ons vaak op de emoties en gevoelens die op de achtergrond meebepalen bij onze klanten, ons eigen team en dit soort processen. Er is soms sprake van de angst voor controleverlies of wantrouwen. En oog hebben voor die emotionele kant en er rekening mee houden blijkt uiteindelijk bepalend te zijn voor het succes!

Lisette is kritisch eigenzinnig, in positieve zin. Met een goede blik op de emotionele kant van alle processen en interactie zowel bij ons als bij onze klanten. Ze durft kritische vragen te stellen die prikkelen, wakker schudden en de focus verleggen. Die kritische blik van buitenaf is goud waard want dat challengt je om óf te onderbouwen dat het klopt óf je komt erachter dat je ergens onvoldoende over hebt nagedacht.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op The Driving Force en BuyFresh

Frank Ottenhof

The Driving Force & Buy Fresh

Ik wilde mijn bedrijf nu echt goed neerzetten, niet meer freewheelen. Mijn hart ligt echt bij het coachen, daar wil ik meer mee. Als ik bleef doen wat ik deed, dan wist ik vrij zeker dat het een struggle zou zijn om de juiste klanten te vinden. Er zijn zoveel coaches die dit moeilijk vinden. Veel hebben geen idee en zijn maar wat aan doen. Dan denk ik nu: jeetje, ik ben echt wel heel veel verder. Een enorm verschil. Goed besluit om een business coach in te schakelen.

De grootste stap voor mij was het geldbedrag maar er moest iets veranderen om de boel draaiende te krijgen. Zo’n investering zet je echt in beweging. Als je kijkt waar ik vandaan kom en wat staat er nu, dan is het de investering zeker waard. Ik heb de klanten helder waar ik graag mee werk. Mijn communicatie staat heel sterk. Het hele verkooptraject staat als een huis van offerte tot salesgesprek. Ik scoor maximaal bij de gesprekken door alle handvaten die ik heb gekregen in Lisette’s workshops. Daar ben ik heel blij mee en het gaat heel natuurlijk. Mijn website staat, er zijn klanten, ik durf te investeren en ik heb veel plezier in het ondernemen. Ik merk dat ik veel positiever en krachtiger sta. Ik voel me nu gewoon een echte ondernemer. Ik doe het coachen er niet meer bij, het is nu kloppend zoals ik wil. De sneeuwbal is in beweging en ik ben happy met waar ik nu sta.

Lisette is een goede match door haar rustige, open en vertrouwde uitstraling. Dat vond ik heel prettig. Ze geeft veel extra’s en hele goede voorbeelden waardoor je geen tijd verspilt.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Edwin Vriethoff

HeartState.nl

Ik was erg zoekende naar de manier van coachen en de klanten waar ik het meest gelukkig van word. Mijn aanbod was te breed. Als ik eenmaal mijn keuze zou hebben gemaakt, hoe zorg ik dan dat ik meer klanten krijg? Na het enthousiaste en aansprekende verhaal van Lisette op de Dag van de Coach besloot ik haar hulp in te schakelen. Het is nu glashelder wie ik het beste kan helpen, met wat en hoe. Dat geeft veel rust en focus. Ik heb er veel vertrouwen in, het komt allemaal wel goed ook al vond ik het best eng om een specialistische keuze in mijn doelgroep te maken. Het voelt toch alsof je dan mensen uitsluit. Mijn netwerk is voor mij de belangrijkste weg en ik weet wat te doen. 

De workshop om mijn verkoopvaardigheden te verbeteren was heel nuttig. Ik heb nu een leidraad om een verkoopgesprek te voeren en tijdens de workshop konden we het meteen in de praktijk brengen. De andere workshop over de strategie en marketing heeft mij een heldere structuur en duidelijke doelen en acties opgeleverd. Superleuk en motiverend is de groepscoaching. Een goede stok achter de deur. Ik heb waardevolle input van de mede-ondernemers ontvangen. Lisette doet er eigenlijk alles aan om goede resultaten te bereiken. Mouwen opstropen en aan de slag. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en motiverend. Wat ik heel fijn vond, is de flexibiliteit in het programma. Ik kon tijdens onvoorziene omstandigheden het programma even op pauze zetten. Al met al was het de investering zeker waard, helemaal voor waar ik nu sta.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Sander Heesen

Sander rent en coacht

Ondernemen leer je helaas niet op school. Ik vond het lastig om met marketing te starten, had geen idee waar ik moest beginnen. Ik had van alles gelezen en gezien, maar hoe zet je de volgende stap? Allerlei onzekerheden kwamen omhoog. Vooral die over “hoe verkoop ik mezelf?”. Het voelde zelfs een beetje ‘vies’ om te verkopen en ik dacht dat ik geen marketeer was. Ik heb het allemaal geleerd. Mijn zelfvertrouwen en kennis over het ondernemerschap zijn ontzettend gegroeid. Ik koos een duidelijke niche en ontwikkelde daar een waardevol programma voor. Alles komt nu samen en ik vraag wat ik waard ben!

Door de groep met andersdenkende mede-ondernemers kwam ik veel sneller bij mijn eigen doel. Lisette heeft mij geholpen om structuur aan te brengen; daar was ik lang naar op zoek. Dit had ik echt nodig om weer verder te groeien. Ze vraagt door tot we daar zijn waar de energie écht zit. Ze oordeelt niet en ik voel me ontzettend gezien en gehoord. Als persoon en als ondernemer. Hierdoor ben ik makkelijker tot bloei gekomen en sta ik nu stevig in mijn ondernemerschoenen.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Xandra van Merriënboer

XvM Coaching voor perfectionisme, stress & HSP

Wat moest ik doen om mijn praktijk goed van de grond te krijgen? Voordat ik aan het programma begon, had ik geen idee. Ik schoot alle kanten op, en kwam niet echt verder. Dat veranderde toen Lisette mij vroeg om mijn doelgroep in kaart te brengen. Opeens kwam ik tot de constatering dat ik al jaren het liefst werk met investeringsexperts en vermogensbeheerders. Als podcast host en communicatieadviseur help ik ze om hun complexe boodschap goed over de bühne te brengen, en als coach ondersteun ik ze bij hun transformatie tot leider.

Deze ontdekking leidde al snel tot de volgende doorbraak. Ik voelde veel weerstand toen Lisette mij vroeg om na te denken over mijn bedrijfsnaam. Schiet ik daar echt iets mee op? Mijn oude naam, die al elf jaar dienstdeed, bleek echter totaal niet meer te voldoen. Hoe kan ik een naam kiezen die beter aansluit op wat ik voor mijn doelgroep wil betekenen? Dit proces leidde mij naar een nieuwe bedrijfsnaam voor zowel coaching als communicatie, wat me ongelooflijk veel focus en energie heeft gegeven.

Veel van mijn doorbraken heb ik beleefd in het online deel van het programma. Maar ook de groepssessies waren zeer waardevol. De interactie met Lisette was heel prettig. Soms was ze kritisch, en soms gaf ze me de bevestiging die ik nodig had om verder te gaan. Daarnaast koppelt Lisette je aan een heel netwerk van betrouwbare partners, die je bijvoorbeeld kunnen helpen bij de bouw van je website. Dat bespaart veel tijd. De allerbelangrijkste opbrengst van dit programma is het gevoel dat ik goed zit. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en voel nu het vertrouwen om vol aan de slag te gaan met mijn herboren bedrijf.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Marcel van de Hoef

Beyond Expertise Coaching & Communicatie

Ik kreeg ik het altijd heel benauwd als ik mezelf moest verkopen. Ik durfde niet zichtbaar te zijn, zelfs niet op mijn website of mensen aan te spreken over mijn coaching. 

Nu is mijn gevoel 180 graden gedraaid en vind ik het zelfs leuk! Ik praat met alles wat rondloopt en ben veel zelfverzekerder en positiever over het ondernemerschap

Potentiële klanten vinden mijn enthousiasme nu zo aanstekelijk dat ik met veel plezier en meer gemak klanten aantrek. En ik ben door Corona mijn workshops online gaan geven. Voorheen zou ik dit echt niet gedurfd hebben. 

Lisette wist de juiste snaar te raken en gaf mij op een vriendelijke manier een schop onder mijn kont. Ze zette mij echt over de lijn van durven en doen. Ik voel me helemaal opgebloeid en ik mag er zijn. En dat heeft ook privé veel voordelen. Ik denk bijvoorbeeld veel meer in oplossingen en mogelijkheden.

Mijn eyeopener was dat een business coach je echt wakker schudt, je samen een ander zakelijk pad op kunt gaan zodat je niet in je vertrouwde patronen blijft hangen maar aanpakt wat nodig is en blijvend veranderd.

Wil je weten wat ik doe? Kijk op mijn website

Maureen Bussmann

Voedingscoach Your Silhouette

De 5 meest gestelde vragen

Waarom een bedrijfscoach?

Waarom overweeg je een bedrijfscoach? Dat is de 1e vraag. Waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken? 

Het is verfrissend en verrassend als je jouw business eens door een buitenstaander zoals een bedrijfscoach laat bekijken. Je ziet je eigen blinde vlekken en bottlenecks meestal niet. Het is als een frisse wind door je bedrijf.

Jouw zakelijke, strategische en persoonlijke uitdagingen worden heel snel zichtbaar. Pas aan wat nodig is en bouw met elkaar wat je nog niet hebt. Zo bouw je jouw fundament voor groei en de toekomst (stel dat wij zouden samenwerken).

Het kan ook zijn dat je voor een specifiek onderdeel een bedrijfscoach of business coach zoekt. Voor de branding of marketing, jouw visie en strategie, het ontwikkelen van een online aanbod of sales. Kijk goed of je een specialist of een generalist wenst.

Ondernemen is de ’trekhaak’ voor persoonlijke groei. Als jouw business groeit, ontwikkelt je jezelf als ondernemer vanzelfsprekend ook. Met een goeie coach die hier oog voor heeft, zit je jezelf niet langer in de weg. Ruim je jouw persoonlijke obstakels op. Dat geeft je het lef om de keuzes te maken die het beste bij jou en jouw bedrijf passen. Zo heb je zakelijke én persoonlijke winst.

Je komt direct in actie, alleen al vanwege de investering die je terug wilt verdienen. Groeien gaat makkelijker, sneller en gerichter met een bedrijfscoach dus bereik je ook sneller je doelen. Vraag altijd een gesprek aan met de coach en kijk goed of je een klik hebt. Dat is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. 

Wat doet een bedrijfscoach?

Een goede bedrijfscoach vindt het goud in jouw ‘schatkist’ en reikt je alles aan om hier het maximale uit te halen. Het gaat niet alleen over jouw bedrijf maar natuurlijk ook over jou. Je ontdekt jouw zakelijke en persoonlijke blinde vlekken en bottlenecks, zodat je die aan kunt pakken. 

Waar wil jij de nadruk op leggen? Het zakelijke deel, het persoonlijke deel of een combinatie van beide? Iedere bedrijfscoach heeft een eigen insteek, unieke achtergrond en ervaring. Kijk goed wat het beste bij jou en jouw hulpvraag past. 

Een goede bedrijfscoach houdt je een kritische spiegel voor, geeft je concreet advies en reikt praktische tools aan. De coach helpt je bij lastige keuzes en weet vaak de kortste en beste weg. Je gaat uit je comfort zone en komt in actie. Door de vooruitgang groeit jouw zelfvertrouwen en je saboteert jezelf niet meer. 

Er zit een groot verschil tussen bedrijfscoaches dus kijk goed wie er het beste bij je past. Lees dit blog voor 10 tips om de juiste bedrijfscoach te vinden.

Wat kost een bedrijfscoach of business coach?

Niks, noppes, nada. Echt waar?

Een goede bedrijfscoach levert je juist geld op en verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Anders is het geen goede of heb je er zelf te weinig mee gedaan.

Er zijn coachtrajecten van een paar honderd euro tot meer dan € 50.000 voor een paar maanden. Sommige coaches bieden losse sessies aan. Wat heb je over voor wat je wilt bereiken?

Mijn 1-op-1 coaching start bij € 1.000 per maand waarbij je 12 maanden onbeperkt een beroep op mij kunt doen. Klik hier voor meer info over mijn business coaching en mij als bedrijfscoach.

Wil je eerst een Business Diagnose? Dat regel je heel makkelijk via deze link.

Wat levert bedrijfscoaching op?

Geld natuurlijk. Bedrijfscoaching moet meer opleveren dan de investering. Zo simpel is het!

Daarnaast leer je ontzettend veel en snel van een bedrijfscoach. Je groeit niet alleen zakelijk maar ook als ondernemer en mens. Jouw zelfvertrouwen, autonomie en plezier groeien mee. Daar heeft jouw hele business baat bij, ook jouw team als dat er is.

Andere belangrijke opbrengsten zijn: Heerlijke rust in je hoofd. Regie. Helderheid over de toekomst, richting, structuur en focus. Nieuwe dosis energie. Impact. Zelfstandigheid, vrijheid en nog veel meer!

Wat gaan we doen met coaching?

Een traject of programma is bij elke coach weer anders. De aanpak verschilt en daarmee de duur en investering.

Bij mij, Lisette Brattinga, ligt de focus op het groeien naar het volgende omzetniveau met een bewezen Business Happiness Formule©. 

 1. We starten met een verhelderende Business Scan of belafspraak. We praten over jouw bedrijf, waar je naar toe wilt, waar je tegenaan loopt en of ik je daar mee verder kan helpen. Voelt het goed? Dan doe ik je een voorstel om je meestal 12 maanden onbeperkt te helpen. Geen klik? Dan ben ik daar eerlijk over en geef ik je een waardevol advies mee.
 2. Bij een GO gaan we lekker aan de slag. In de kick-off komt jouw droom tot leven, wordt jouw ambitie helder, stellen we de doelen en de 1e acties vast. Ook ontdek ik de groeibriljanten in jouw ‘schatkist’, zodat je positief opvalt tussen anderen.
 3. Ik licht jouw bedrijf van A tot Z door tijdens de spot-on Business Analyse. Ik kijk naar alle onderdelen en alles wat je al hebt ingericht. Ik zie in no-time wat er niet klopt of ontbreekt. De bottlenecks en strategische uitdagingen komen naar boven. We passen aan wat nodig is en we bouwen samen aan wat je nog niet hebt. We maken het concrete plan en (ver)bouwen jouw fundament voor groei en de toekomst.
 4. Tijdens deze ‘verbouwing’ gaat de verkoop gewoon door. Je gaat direct in de actiestand met een heldere strategie. Je weet precies wat je moet doen. En dan is het een kwestie van evalueren en bijsturen.
 5. Als je deze Business Happiness Formule© eenmaal door hebt, dan heb je daar voor altijd plezier van. Je leert wat er bij groei komt kijken en je weet wat te doen. Voortaan kun je jouw business met succes naar alle volgende niveaus laten groeien.
 6. Onbeperkt kun je een beroep op mij doen. Dit is een groot verschil met andere business coaches. Al jouw vragen, lastige keuzes, twijfels, persoonlijke en zakelijke uitdagingen zijn bespreekbaar. Ik help je van A tot Z met alles wat er nodig is voor jouw groei. Zo bereiken we samen de beste resultaten!
Open WhatsApp Chat
💬 Hi!
Even chatten?
Hi! 👋
Heb je een vraag?